NHL (aktualne)
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ty si vazne koledujes o ban z temy takymito priblblymi dristami.beli napísal:No ale vidiš dnes vyhral PIT. v Det. 4:3pp a pozajtra už bude vyrovnane,,,,,,,,,ale zasa kolko prestrielal det.-pit. okolo 58-27 ale lepší vyhral
Detroit dokazal zrusit dlhu domacu neporazitelnost Pens, tak snad sa mu to este raz podari.
Verim tomu, ze Detroitu sa podari to co posledny zapas u Tucniakov...Nick Lidstrom vravel, ze nalada v kabine je stale dobra a pokojna, takze verim, ze ich tato prehra nepoznacila.
Zapas som samozrejme pozeral...a zasa raz sa mi nepacilo rozhodovanie O'Hallorana...Kto zapas videl tomu je jasne, ze minimalne 3 piskania proti Kridlam si mohol odpustit...
V tomto pripade sa mi tiez pacila reakcia Lidstoma, ze niekedy sa take veci piskaju a niekedy nie. Tu je vidno jeho vyspelost a nadhlad, nie ja Terrien, ktory sa po prvom zapase obuval do Detroitu jak decko.
Zapas som samozrejme pozeral...a zasa raz sa mi nepacilo rozhodovanie O'Hallorana...Kto zapas videl tomu je jasne, ze minimalne 3 piskania proti Kridlam si mohol odpustit...
V tomto pripade sa mi tiez pacila reakcia Lidstoma, ze niekedy sa take veci piskaju a niekedy nie. Tu je vidno jeho vyspelost a nadhlad, nie ja Terrien, ktory sa po prvom zapase obuval do Detroitu jak decko.
stacilo jednoducho napisat ze si velky fanusik detroitu, si si mohol usetrit namahu s tymito zbytocnostami co si tu popisal...heinrich napísal:Verim tomu, ze Detroitu sa podari to co posledny zapas u Tucniakov...Nick Lidstrom vravel, ze nalada v kabine je stale dobra a pokojna, takze verim, ze ich tato prehra nepoznacila.
Neviem co su na tom zbytocnosti...v kazdom pripade ak je vsetkych 461 tvojich prispevkov na fore v podobnom duchu, zrejme si sa ani nemusel obrazovat robit si tu account.
Napisal som nazor na rozhodcu a nejaky pozapasovy sumar...netusim co je na tom divne...
//autoeditácia príspevku ( 05 Jun 2008, 5:15 )
SHOUTOUT FOR DETROIT RED WINGS, THE STANLEY CUP CHAMPIONS 2008 !!!
Napisal som nazor na rozhodcu a nejaky pozapasovy sumar...netusim co je na tom divne...
//autoeditácia príspevku ( 05 Jun 2008, 5:15 )
SHOUTOUT FOR DETROIT RED WINGS, THE STANLEY CUP CHAMPIONS 2008 !!!
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Ja len dufam ze Pittsburgh bude mat nadalej zaujem o Hossu, aj ked par hracov im tam proaidne znici ten platovy strop.Crosby konci s novacikovskou zmluvou a ide mat vraj asi 9 mil. co je dost skok, ale Crosby vravle ze dufa ze Hossa zosane, a Hossa sa vyjadril ze mu nejde o koruny ale o team ktory ma sancu na SC tak dufam ze to aj dodrzi, tak sa mi to paci
... inak neviete ako to je, ked pride Kopecky do Trencina, tak sa na SC budu moct prist aj noramlny ludia? aj odoftit pri nom? ci to asi nie?