caute mam taky problem ze ked zacinam hrat hru tak mi to zacina sekat ale potom to prestane grafiku mam dobru takze to neni slabou grafikou ci to moze bit a ako to mam spravit inak este mi aj videa sekaju diki
to mas malu ramku nieco co ti obnovje pamet je freeram xp pro to je taky programik aj ked mne sa to nepaci lebo ked to cisti pamet dost to zozere pc ap potom su brutal lagy racej si kup pamet
Je jedno take male nastavenie. Robi sa to cez Start - spustit - tam napis msconfig - v zalozkach SYSTEM.INI - kliknut na novy a novy pomenovat "ConservativeSwapfileUsage=1" - ulozit - restartovat PC. Udajne sa vsetko najpr uklada do pamäti Swap a toto nastavenie urobi to ze do Swap-u sa to bude ukladat len vtedy, ked uz bude RAM plna. Mam to z jedneho casopisu. Pre dokaz doma pohladam a odfotim.
Kazdopadne nemoze to byt v driveroch?
//INDIGOcorp. vobec to nieje OT a my kkti co sme mu radili sa mozeme hanbit za kktnost
ja sa spytam uz takto aku to teda mas grafiku ? pretoze je zbytocne riesit kolko mas ram ked si len povedal ze mas dost dobru tak aka to je ? sorac za ot ale mozno to pomoze mozno ma funckiu ktora ti berie ramku zo systemovej
nie bol to naozaj problem s ramkov ked som dal program RAM Idle LE a phral sa stym tak to vsetko islo v pohode dakujem vsetkym za pomoc asi le n naozaj kupim tu 2gb nech mi to uz nerobi