Salvia Divotvorna
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
nucli
Medium Expert
videl som troch ludi pod vplyvom extraktu z nejakej mexickej salvie (temu som necital, nechcelo sa mi, tak ak to tu je uz, sry...), a bola to dost sila.. trava sa na to nechyta ani zdaleka, stavy boli velmi intenzivne no trvali asi 10 minut....chlapci ale stratili pojem o case a pripadalo im to ako 30-40 minut, mali problem nieco povedat a kontrolovat svoje pohyby, pripadne mali neskutocne vizualy zo vsetkeho naokolo, z ich slov : "To bola strasna pecka, skusal som uz hocico ale toto bola fakt sila." no a po tych 10 minutach sa efekt dost rychlo stratil, nejake doznievajuce stavy boli este maximalne 10 minut... dovezene to mali priamo z mexica, nepytajte sa ako, ja neviem a ani nechcem vediet 
hmm
jj je to velmi zaujimava rastlinka ale ak sa chcete len zabavit tak to neskusajte nieje to na party ani pre fetakov.V najlepsom pripade to s vami nic neurobi a v horsom zazijete nieco velmi velmi nepriemne preto odporucam byt v klude v pohode 
Tak nejak. Mam pocit, ze si mal asi nieco slabe ako ja, lebo halucinacie ani nic take som z toho nemal. Chvilu smiech a tak a velmi rychlo prec.danny707 napísal:mali sme raz, necely gram, sfajcili sme to traja, stavy boli podobne trave, ale ovela silnejsie.. len skoda, ze ovela kratsie.. (cca 20 minut)
urcite to davajte cez vodne. nakladaj ako na vacsi prask z weedu. ale treba to podrzat dlhsie, lebo to sa pomalsie vstrebava... vyfukni ked budes citit ako to nabieha. hento vam vystaci na peknych par fajceni... glpishta napísal:Neviete kde zohnat extrakt na SK?Ta posta z CZ je fakt velka...
//autoeditácia príspevku ( 01 Jun 2008, 18:25 )
Na chate ideme davat dvaja... 1g 10x extrakt... asi cez vodne...
Poradte kolko a jak davat...
Budu halucinacie??
-
pishta
Light Professional
Mnoo budem davat teda cez bong a drzat to cim dlhsie...potom nalozim dalsieho a dalsieho kym vydrzim 
//autoeditácia príspevku ( 09 Jun 2008, 21:00 )
No tak som to skusil s kamosom...
Prostredie bolo ale dost zle,boli sme na chate a bolo tam celkom dost ludi a celkovo taky neklud...
Tak som natocil kamosovi jedneho brutalneho,stiahol drzal asi 30s potom pustil,zrazu sa zacal neuveritelne kosit ze to nezabera:D ale fakt strasne,padol na zem a zacal si udierat hlavu o zem,on sa dusil jak sa smial,nohou kopol do takeho zeleza...za 2 min v pohode a za 30 min jako normalne...mal 2 typle a brutalne narazenu nohu:D:D
Tak som isiel ja,natocil som si celkom pekne ale drzal som len asi 20s,prislo strasne high a strasny smiech,ked som si zavrel oci strasne divne haluciancie,opticke boli take slabsie, zdalo sa mi nieco ako keby kazdy clovek bol jeden "slot" ako na nejaku kartu a take prasa uz nemalo svoj slot medzi nami a na to som sa rozplakal od smiechu:Dproste crazy:D:D
Este nam nieco ostalo tak to skusime v kludnejsom prostredi...
//autoeditácia príspevku ( 09 Jun 2008, 21:00 )
No tak som to skusil s kamosom...
Prostredie bolo ale dost zle,boli sme na chate a bolo tam celkom dost ludi a celkovo taky neklud...
Tak som natocil kamosovi jedneho brutalneho,stiahol drzal asi 30s potom pustil,zrazu sa zacal neuveritelne kosit ze to nezabera:D ale fakt strasne,padol na zem a zacal si udierat hlavu o zem,on sa dusil jak sa smial,nohou kopol do takeho zeleza...za 2 min v pohode a za 30 min jako normalne...mal 2 typle a brutalne narazenu nohu:D:D
Tak som isiel ja,natocil som si celkom pekne ale drzal som len asi 20s,prislo strasne high a strasny smiech,ked som si zavrel oci strasne divne haluciancie,opticke boli take slabsie, zdalo sa mi nieco ako keby kazdy clovek bol jeden "slot" ako na nejaku kartu a take prasa uz nemalo svoj slot medzi nami a na to som sa rozplakal od smiechu:Dproste crazy:D:D
Este nam nieco ostalo tak to skusime v kludnejsom prostredi...
-
pinacolada
Guru wannabe
si skuril sam 25g ?fruxo napísal:ludia kupil som si ju pred par mesiacmi, 25 g susenej (ziadny extrakt) skusil som vyfajcit tie suche listy cez fajku (normalnu drevenu) a dajak nic, akurat ma bolela hlava(bol klud, sustredil som sa, na nic som nemyslel)
neviete ako z toho viem urobit extrakt ? nejaky navod ... dik