Niekto kto vie cosi o mobile SAMSUNG D 900i???
Niekto kto vie cosi o mobile SAMSUNG D 900i???
Caf,mam mobil,Samsung D 900i a mam taky fatalny problem,ako dostat hry do neho???niekde som cital,ze mnohymi operaciami,konkretne treba zadat nejake cisla a potom nieco potvrdzovat a hra by mala byt nainstalovana...blbost mne to nejde ...vie mi teda niekto normalne poradit ako dostat hry do tohoto fonu????
Da sa to aj cez kabel od telefonu???dik za kazdu radu
Re: Niekto kto vie cosi o mobile SAMSUNG D 900i???
mne sa paci ze mam fatalny problem, mat tak tiez take fatalne problemydjkobrra napísal:Caf,mam mobil,Samsung D 900i a mam taky fatalny problem,ako dostat hry do neho???niekde som cital,ze mnohymi operaciami,konkretne treba zadat nejake cisla a potom nieco potvrdzovat a hra by mala byt nainstalovana...blbost mne to nejde ...vie mi teda niekto normalne poradit ako dostat hry do tohoto fonu????
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Skus sa pozriet sem: http://forum.mobilmania.sk/viewtopic.php?t=42063
-
cORP.
Addict
nenhras ich tam proste to nejde samsung je co sa tyka dizajnu mobilov a tak celkom v pohode ale akonahle ho zapnete mate chut s nim niekomu co ho naprogramoval rozbit hlavu mal som vela telefonov ale povedal som si ze samsung s uzavretym os uz nikdy, mozno symbian by sa este dal alebo nieco pouzitelnejsie 
-
cORP.
Addict
im to moze byt uplne u riti ci na ich fone niekto tu hru kupil alebo nie kedze oni z toho cash nemaju tak ci takbloodko napísal:U mna je Samsung jednoznacne na prvom mieste. Zatial ziadna reklamacia, kdezto pri inych znackach aspon jedna bola. Co sa tyka tych hier tak je to z dovodu aby sa tak lahko nesiril warez, to je jeden z dovodov preco to blokuju.
-
DjBass
Darca
tak ja som raz dal moj SE na reklamaciu a to preto lebo som pustil taku jedno pesnicku a roztrhol som reprakbloodko napísal:SE aj 1 Nokia, + matkin Sagem (to pochopim) a aj otcova Nokia.
Ze reklamacia? a ziadna?clovece,ty musis byt nejaky hm,sorry za slovo ale obycajny clovek,ktory tam nema ani pamatovu kartu,dovol mi teda citovat co ten moj mily samsung robibloodko napísal:U mna je Samsung jednoznacne na prvom mieste. Zatial ziadna reklamacia, kdezto pri inych znackach aspon jedna bola. Co sa tyka tych hier tak je to z dovodu aby sa tak lahko nesiril warez, to je jeden z dovodov preco to blokuju.
Mam ho od januara....po vlozeni karty som zistil,ze mi nezobrazuje vsetky subory (konkretne mp3 subory)
Vypinal sa mi spociatku,a teraz???teraz sa mi naprd otvara...staci ti???a neviem,ci to dat na reklamaciu,aby mi dali novy soft,a aby mi to opravili,teda to otvaranie...alebo co s tym.......
Vies ake bude vyjadrenie servisu??,ze telefon je v poriadku (spisane zavady sa neprejavili) a co sa tyka otvarania je to mechanicka chyba mnou sposobena,cize tym padom ma poslu do dovi dopo