Tak vcera vznikol projekt TMvRG co je skupina ludi aktivne hrajucich MMO(RPG) hry. Ak ste uz znudeny zo soloveho hrania a chyba vam spolocnost tak sa k nam pridajte.
No jedna sa otom ze sa dohodne daka skupina ktora sa bude aktivne stretavat ako byvaju guildy len nebude sa zrejme hrat vecne jedna hra. Bude sa tak kocovat po roznych znamich aj neznamich MMOckach
no ja si myslim, ze kazdemu sa paci a sadne iny typ mmo a niekto bude chciet hrat jednu mmorpg dlhsie a nasiluj od nej odijde?, druheho uz nebude bavit a bude chciet prejst na inu atd...
proste si myslim, ze s jednou skupinou prechadzat plno mmo je dost obtiazne
Je to obtiazne a su ocakavane straty ze niekto ostane natrvalo pri niektorom z tych MMOciek no ostatny idu dalej je narocne najst daku stalu partu ked idete do takejto velkej hry sam. Takto by sa udrziavali pevnejsie vstahy aby bola sila tychto hier vyuzita naplno a to vo velkej parte kde ma kazdy svoju funkciu Momentalne sa pojde asi hrat open beta Requiemu
Podla mna si to troska lahko predstavujes, zoberme si napr. WoW ktore hrajem ja, mas velmi vela serverov, hordu a alianciu ako by si chcel docielit vytvorenie nejakej komunity napr. v tejto hre? Alebo niekto by sa chcel pridat ale by bol z ineho serveru? Alebo z inej hry zase inych specifikacii? Mozno chcete iba take hry kde je menitelna orientacia no zatial som pochopil ze chcete hrat MMORPG.
No ide oto ze uz ma nejak nebavi nieco nastalo lebo nejsu ludia hned od zaciatku a nemam chut hrat solo az na nejaky zavratny level. Preto si takto ziskam dakych hracov aby bolo s kym hrat a je to len nanom ci sa k nam prida aktualne hranu hru vidi takze nikoho do nicoho nenutime a hra sa len na oficialnych serveroch.
Abaddon napísal:No ide oto ze uz ma nejak nebavi nieco nastalo lebo nejsu ludia hned od zaciatku a nemam chut hrat solo az na nejaky zavratny level. Preto si takto ziskam dakych hracov aby bolo s kym hrat a je to len nanom ci sa k nam prida aktualne hranu hru vidi takze nikoho do nicoho nenutime a hra sa len na oficialnych serveroch.
co sa wowka tyka tak solovku hrajes asi do 10 lvl a potom uz chodis dungy, mozes PvP, neni problem, ale priznam sa ja som hraval tiez volakedy solovky este na neofiku hlavne som v podstate nechodil skoro ziadne BG ani dungy, som expil na priserach a questoch, islo to pomalsie ale inak ok
No a to je prave zle Tomu chcem predist iked teraz som si trochu zasoloval aby som zistil ci to stoji zato a chalani uz zacali stahovat pretoze screen hovori za vsetko http://www.tmvrg.naplno.sk/forum/download/file.php?id=6
no ty dokonca hrajes LineAge podla mna najlepsie bude ked na serveri zozenies ludi, lebo takto po forach asi tazko natrafis na niekoho kto hraje prave tam kde ty
No to neni lineage to je brutalnejsia verzia od 17 Teraz je len Open Beta tak je to menej zname ale dobre Ma to fyziku ktora bola pouzita v Half Life 2
spominal si ze budete hrat len na neofikoch hej? to chces striedat oficialne servery roznych mmo hier? to pojde pekne do penazi, na to ludi nezozenies ale kazdopadne drzim palce