caute mám zvukovku v PCI slote značka neviem ale tusim ze tam idu drivery Realtek97 a mám taký problém že nejde zvuk vôbec. skúšal som aj iné drivery a nič neviete čo by to mohlo byť? diki za každú radu
/nie je to moj PC/
Zostava
MB: MSI KT4V
CPU: AMD AThlon 2,08GhZ
GK: ATI Radeon 9200 series
RAm: 1250MB
M@rt1n napísal:caute mám zvukovku v PCI slote značka neviem ale tusim ze tam idu drivery Realtek97 a mám taký problém že nejde zvuk vôbec. skúšal som aj iné drivery a nič neviete čo by to mohlo byť? diki za každú radu
/nie je to moj PC/
Zostava
MB: MSI KT4V
CPU: AMD AThlon 2,08GhZ
GK: ATI Radeon 9200 series
RAm: 1250MB
kedy prestal prehravat zvuk? to tusis ze tam idu tie drivre??? vsak pises ze si ich reinstaloval!!!!
sosni si everesta a identifikuj tu kartu a potom na nu pohladaj najnovsi driver
VIA AC'97 Enhanced Audio Controller PCI
samozrejme ze mam najnovsie drivery //autoeditácia príspevku ( 10 Jun 2008, 20:47 )
prooooosiiiiiimmm je to surne ja som vyskusal vsetko a stale nic
Jednoducho odinstaluj ovladace, co si doteraz nahodil cez spravcu zariadenia alebo cez setup k driveru a instaluj ovladace pre zvuk stadialto: MSI KT4V drivers Po odinstalacii terajsich driverov by som to pre klud na dusi prebehol Ccleanerom...
Ak oznacilo zariadenie a to tvoju zvukovky ako nezname zariadenie, aku chybu ti tam pise? Mohol by si skusit nainstalovat to zariadenie aj cez spravcu zariadení. Das ze aktualizovat a vybrat umiestnenie, kde sa nachadza driver, potom si ho vyhladas a das dalej. Niekedy sa mi stalo, ze inak nechcelo nahodit driver, ale takto to islo v pohode.
Na tej karte nie je mozne vybrat ine zvukove zariadenie? Bo v spravcovi zariadenia vyzera aspon z tych screenov vsetko ok, nainstalovane. Skus teda vybrat ine zvukove zariadenie, skontroluj pripojjenie reproduktorov a nastavenie hlasitosti a potom daj vediet.
Ine zvukove zariadenie si si mohol vybrat v okne v tvojom screene. Je to karta lavy spodny riadok. Tam poklikaj na tie sipky a mala by tam byt AC97 alebo nieco take. Na oboch, pre vstup aj vystup, to nastav a daj ok.
p.s.: Alebo ovladacie panely- zvuk a zvukove zariadenia a tam je tato karta tiez.
To je tada prekvapenie Nic v zlom Ked si uz otvoril bednu, tak sa pozri na cip, aky emblem tam je a chod na stranku vyrobcu a odtial skus stiahnut ovladac. Aj ked v spravcovi to vyzera ako nainstalovane. Inak kod chybovej hlasky zistis, ak pojdes na zvukove zariadenie a das vlastnosti.
ps1: Kde nic nie je? Neda sa tam nic vybrat len modem?
ps2: Neviem po nemecky, takze skus dat aj preklad hlasok.