Opätovné reklamacie
Opätovné reklamacie
Uz treti krat sa mi pokazil mobil a treti krat to iste. Uz ma prestava bavit to cakanie kedy sa vrati zo servisu (mam ho pol roka a v sevise uz stravil 3 mesiace). Chcem sa opytat po kolkych reklamaciach mam narok na vratenie penazi a ako by to bolo v pripade, ze som nakupoval cez internet. Ma s tym niekto nejake skusenosti?
Spresnenie:
Ten istý druh závady sa musi opakovať 3x a 2x ti musi prisť uznaná reklamacia. Ten tretí ked ti pride uznana reklamačka tak maš v tom momente narok na vrátenie penazi alebo nahradu iným modelom prípadný doplatok alebo vrátený preplatok... samozrejme zaleži od korektnosti firmy (ludi na pobočke ak sa jedná o podnik väčšieho formatu) atd....
Veľa zdaru
Ten istý druh závady sa musi opakovať 3x a 2x ti musi prisť uznaná reklamacia. Ten tretí ked ti pride uznana reklamačka tak maš v tom momente narok na vrátenie penazi alebo nahradu iným modelom prípadný doplatok alebo vrátený preplatok... samozrejme zaleži od korektnosti firmy (ludi na pobočke ak sa jedná o podnik väčšieho formatu) atd....
Veľa zdaru
-
RainbowSix
Light Professional
bloodko napísal:na fony som vo fore cital, ze to je len 2x ta ista zavada a potvrdena zo servisu
sak tak som to tam napisal na tretiu reklamaciurainbowsix napísal:ja taky ze len 2x ale dalsie ak tovar nezreklamuju do 30 dni odkedy si im to dal tak mas pravo na vratenie penazi alebo za novi kus vimenit.
ti musia vratiť peniaze... ale ak nechceš možu ti ho tretikrat zreklamovat... neopakujte to čo tu už je raz napisané