Sleduje ta kamera

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Tiez ma raz napadol jeden debo a zaznamenala to kamera na autobude.
Ja som za.
qwerty-xyz

Re: Sleduje ta kamera

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Sheep napísal:neviem sice preco az 4 kamery ale v mnohych pripadoch si kameru ani nevsimnes, su velmi zasite, nenapadne...malokto vie o tom kolko kamier ho uvidelo pocas chodu ulicou v centre mesta, alebo chodis na jedno miesto jest a uz niekolko rokov na teba cumi kamera :D
tak v ziline ich uvidis dost dobre a sak nesom sprosty oni si myslia ze ked daju kameru do tmavej pologule hore na strop takze nevidim ako sa tam vrti? :wink: no fakt su styri co na mna kukaju. :roll:
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

ja som za ich rozmiestnovanie... je to dobre... citim to hlavne ked idem odparkovat auto tak vzdy ho radsej zaparkujem na nejake miesto blizko banky , bankomatu alebo niecoho kde kamera monitoruje aj miesto kam som zaparkoval... sice ta kamera ma pred kradezou neochrani ale aspon mam nejake dokazi pre poistovnu a podobne
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

je to podla mna uzitocna vec.. hlavne ked cloveka napadne nejaky sialenec..
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

som s tým spokojný..v BR sú zatiaľ asi tri a podľa mňa je to super vec..pár prípadov už podľa toho vyšetrili..Aspoň sa tým zabráni mládeži vystrájať v mestách rôzne zverstvá...Ja som rozhodne za..:)
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

mi-chau napísal:Ked ta raz prepadne banda tmavokozcov ako mna budes dakovat bohu ze take nieco existuje.
a možno nie... pretože fízli na sú lenivé svine, ktoré sa na teba zvysoka vyje.. :? česť výnimkám, zbytok pre teba ani prstom nepohne...

proti kamerám samozrejme nič nemám...
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Ja policajtov nemám rád.. viem prečo.. aj keď som s nimi žiaden konflikt nemal(nehovorím, že všetkých).. Napr. kamoši šli si dať burger večer a blízko nich sa strhla dosť brutálna bitka(piatok večer) policajti chvíľku pozerali a potom si išli od kamošov vypýtať občianske.. a típci ho zatiaľ kopali na zemi.. :roll:

áno, kamery by mali byť, ale mali by byť označené miesta, kde som sledovaný.. lebo viem, že aj v našom meste sú kamery, ale miesta tam označené nie sú.. a keď by som napr. chcel mať s priateľkou niekde na lavičke chvíľku súkromia, tak ani neviem, a policajt sa na mňa díva.. :roll: malo by to byť jednoznačne označené... :)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Moze zaznam z priemyslenej kamery sluzit ako dokazovy material na sude?
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

ja som za, ved ked nerobim nic protipravne moze mi to byt jedno, okrem ineho je to verejne priestranstvo, cize nevidim dovod preco by to malo byt protiustavne, ked nechces byt natacany nechod tam, ina vec by bola keby ti niekto dal kameru do bytu alebo do okna a bez povolenia by si ta tocil
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Áno, môťe byž použitá.. viď. vražda českého S.H.A.R.P. skinheada do teraz neviem kým.. bolo to tu aj rozoberané.. a tam ho dobodal nožom.. a mali to na kamere.. takže podľa mňa určite môže..(+ kamery v bankách.. na čo by tam boli?.. :wink: )
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Patyk napísal:je to podla mna uzitocna vec.. hlavne ked cloveka napadne nejaky sialenec..
nos pistol :P a nemusis sa bat sialencov kamera ta nezachrani ale Nonivamid v ksichte toho tvojho silaenca ano :wink: Bohuzial tak to je svet je zly treba sa ucinne branit. Popripade real pistol a nie ze sa budem spoliehat na prisprostasnu kameru. A okrem toho ked su kamery nemas sukromie. :roll:
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

qwerty-xyz: to ta ine nevedelo napadnut iba pistol? :D sorry, ale ja niesom ten co zabija.. zastrelit by ma nenapadlo nikdy kebyze namna dakto zautoci.. a btw zvyknem nosit vo vrecku kaser pre surny pripad.. a ano mas pravdu to sukromie je dost na hovno :?
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

micpu napísal:ja som za ich rozmiestnovanie... je to dobre... citim to hlavne ked idem odparkovat auto tak vzdy ho radsej zaparkujem na nejake miesto blizko banky , bankomatu alebo niecoho kde kamera monitoruje aj miesto kam som zaparkoval... sice ta kamera ma pred kradezou neochrani ale aspon mam nejake dokazi pre poistovnu a podobne
a myslis, ze by ti banka poskytla zaznamy z kamery kvoli nejakemu autu? pochybujem :)

kamery mi nevadia, ale neviem, ci plnia ucel
Napísať odpoveď