Age of conan
caute, delkom dost ludi to hra co sa tyka SK/CZ komunity na serveri Aquolia (dufam ze to dobre spelujem) jedna z najvacsich CZ/SK guild ma 300+ clenov. Z hry mam skvely pocit som ranger momentalne lvl 53, potencial to ma dobry kazdopadne hrady atd.. su este zabugovane ale to dufam vyriesia kym sa siege PVP rozbehne naplno. Hral som WOwa odkedy vyslo to ma prestalo bavit koli tomu ze farma->progres raid ->magor co to posere->frama.. taky kolobeh, potom som skusil LOTRO kde som skoncil na lvli app 20 za guardiana (bola to pekna nuda), potom ked som cital o conanovi tak ze to vyskusam a hram to doteraz. Ale aj tak davam najvacsie nadeje na Warhammera online.
poradte mi pls co by som mal upgrejdut na kompe chcem si hru vychutnat na max detailoch, mam:
Procak E6750
RAM 2GB
XFX 8800GTS 320MB
ide mi to dobre pri nastaveni na HIGH z pixelshaderom 2.0
EDIT/joo a este aby som nezabudol nehraju to lamky zatial... aspon este som sa zo ziadnym nestretol
poradte mi pls co by som mal upgrejdut na kompe chcem si hru vychutnat na max detailoch, mam:
Procak E6750
RAM 2GB
XFX 8800GTS 320MB
ide mi to dobre pri nastaveni na HIGH z pixelshaderom 2.0
EDIT/joo a este aby som nezabudol nehraju to lamky zatial... aspon este som sa zo ziadnym nestretol
-
Grond
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
nie vsetko je nadupana grafikaK|OZZY napísal:kazdopadne AOC stoji zato ak mas nato masinu
osobne som dost sklamany prechadzal som z WOWka na AOC ale vraciam sa spat , proste pri AOC ma nic nenutilo si to opat pustit logol som na 1 alebo 2 hodiny a vypol som to podla mna to nema iskru , zony mi pridu primale 70% priestoru tvoria len vyznacene chodnicky kadial ist .... a to instancovanie zon ked pocet hracov prekroci 50 ... zony sa takto stavaju puste pripadne mi to ako obycajne RPGcko nie MMO ....
jedine co ma u mna velke plus su system bojov vytvaranie komb , fatality
davam nadej do WOTLK ale myslim si ze je to posledny klinec do rakvy wowka
no a samozrejme warhammer
//edit a najviac co ma nasralo je ze funcom nevie fixnut jeden zasadny problem ktory mam aj ja http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=678
+v AOC je obrovske mnozstvo bugov ale hlavna vec ze zacali robit na novom MMORPG
no neviem, napr. dnes sme boli v party robily sme nejake Q a ked prebehne okolo teba mamut(bol to mob) tak som to videl ako vsetci zastavily a cumeli jak male deti(znie to debilne je viem), ale ako vravim spravne MMORPG sa zacina az od max. lvlu.. takze co som zatial pozeral videa a cital na forach tak to bude pecka 100v100 ludi v siege PVP aaaaa uz aby to boloZavulon napísal:Warhammer bude pecka..i ked grafikou to bude ako wowko.
No skalnych fanusikou si najde...tak ako AOC.
Proste ja sa na Warhammer tesim ako nikto....a tak AOC podla mna vsadil len na to ze Conan bol dobrou knihou a ziskal si dost RPG fan.
ak to niekoho zaujima co sa pripravje tu je click
ak to vyzera ako AV no neviem
btw: (je to iba pocitacova simulacia)
Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=NlZhgd4eKGk