Pls neviete kde by som to mohol stiahnut??? podla man je to uplne super serial, ma fantastický dej, teraz to začali pred týždnom dávať na Nov-e tak som to len tak začal pozerat lebo mi práve skončil Smallville:(
Pls a najlepsie by to bolo aj s dabingom a velmi prosím nech to neni z torentleech-u lebo som tam neni regnuty:(
Ďakujem
Caprico napísal:Pls neviete kde by som to mohol stiahnut??? podla man je to uplne super serial, ma fantastický dej, teraz to začali pred týždnom dávať na Nov-e tak som to len tak začal pozerat lebo mi práve skončil Smallville:(
Pls a najlepsie by to bolo aj s dabingom a velmi prosím nech to neni z torentleech-u lebo som tam neni regnuty:(
Ďakujem
Lost je proste super aj napriek tomu ze mu klesa sledovanost...5 seria ma byt podla tvorcov taka vysvetlujuca mnohe otazky ktore vznikli pocas tychto 4 serii ....uz sa tesime
nie mal som na mysli smer akým sa PB vydal, lebo pozri prvá a druhá séria PB boli reálne, človek sa v deji vyznal a bolo tam aj to napätie skrátka pastva pre oči, ale od 3 série to ide do kytek, zrazu sú tam prvky sci-fi a mystérioznosti (nikto v skutočnosti nie je mŕtvy, spoločnosť má hi-tech vecičky a kto vie čo ešte). Už to nie je to čo bývavalo narozdiel tomu Lost je mysteriózny seriál od samého začiatku, má stanovené presne kedy skončí a dej majú premyslený. U PB mi to pripadá že im dochádzajú nápady a moc to naťahujú.
no navratu mrtvych sa mozme dockat, kedze LOST je aj mysteriozny serial, ale PB si tak nehovori, preto je na mieste ze vacsinu divakov hnevaju taketo Dallasovsko-Xfileovske tahy...