Nove autoradio + zostavicka k tomu

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Nove autoradio + zostavicka k tomu

Príspevok od používateľa satelitik11 »

chcel by som kupit nove radio do auta vlastne nemusi byt ani nove moze byt aj z druhej ruky ak mate .... moje poziadavky su taketo - Vstup AUX ,nemusi ani MP3 prehravat staci CD, vystup na Subwofer a cena okolo 3000Sk a smerom dolu. poradte mi dajake popripade aj link kde by som kupil ... dakujem

EDIT : Dalej by som chcel investovat do zostavy to je subik zosik na neho a nejake reprodukotory mali by to byt do 7000Sk max 8000Sk ale to uz je vrchol
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

to si mi teda pomohol ... na kazdej stranke som uz bol ja som chcel aby ste mi nieco konkretne odporucil :(
PAuLi3
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

a sak to ams jedno to uz si len vybrat podla funkcii a znacky(pioneer,blaupunkt,jvc,panasonic) staci si len vybrat aj tak je to vsetko na jedno kopyto v tej cenovej hranici

napr
http://www.pixmania.sk/sk/sk/812399/art ... etoot.html
alebo
http://www.pixmania.sk/sk/sk/730100/art ... 000mp.html
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

PAuLi3 napísal:a sak to ams jedno to uz si len vybrat podla funkcii a znacky(pioneer,blaupunkt,jvc,panasonic) staci si len vybrat aj tak je to vsetko na jedno kopyto v tej cenovej hranici

napr
http://www.pixmania.sk/sk/sk/812399/art ... etoot.html
alebo
http://www.pixmania.sk/sk/sk/730100/art ... 000mp.html
a ako zistim ze ma vystup na Subwofer ? bo pri tychto radiach nieje nic spomenute a chysstam sa kupit potom nejaku zostavu.. dik
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

a sak subwoofer das na zosik a ten na mofset
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

PAuLi3 napísal:a sak subwoofer das na zosik a ten na mofset
akoze na jeden kanal ?? ci ako ? neviem do auta som neistaloval este zostavu ...
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no sak ano a na kolko kanalov chces davat ten subwoofer preto mas na zosilovaci mostik na pripojenie subwoofru
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

obe čo ti napísal nemajú vystup na rca teda linkový vystup a ani na sub výstup ani ten panasonic ani ten pioneer. teda do 3000sk je to ako max tak to nezoženieš moc osobne by som nebral sencory maju na nič kvalitný zvuk šumia pri hraní antishock je biedny a vyhotovenie radia je dosť chabe tlačidla sa hýbu no a keby si videl s čoho je mechanika tak by si o to ani nezakopol
Ja teraz chcem tiež autoradio sledujem to už dlho netreba mi zas nejaký peckový high end proste podla mňa tých 3500-3800sk je za radio až až na bežné použitie no a samozrejme na zapojenie tých nejakých kvalitných repro a tiež basak teda. Sony je velmo dobra značka ale je tu problém že ma výstup prepínania bud na sub alebo linka zo signálom do zosilovača. dalej potom možeš ešte nastavovať hz sub ale to potom podla basaka čo kúpiš.No a celkove sony je super ale kedže nesplna tvoje dokonca ani moje požiadavky. tak asi nie.
Dalej je to kenwood výborný zvuk aj ked niektorým sa nepáči v istých pasážach že vraj to ma svoju farbu no ale kenwood do 3000sk taký nie je iba ak za 3900sk je s linkovým výstupom a aj z sub výstupom kvalitné vyhotovenie ale pobehal som forumy že vraj niektoré typy majú problém s programom(firmwarom)neviem trebalo by zistiť že o čo ide-
potom je do orava- je jedno moc pekne ale čo krasa radia može byť ok ale taktiež vyhotovenie chabé a príjem radia je tiež chabý. A tiež ked sa ťa niekto opýta čo máš za rádio a ty povieš orava tak sa asi bude smiať.
Panasonic a jvc tie som moc nepozeral lebo mám jedno v aute a nehrá to nejak extra nelubi sa mi ten zvuk čo to vydava.a tiež nemožne zohnať do tých 3000 s tým čo chceš ty.
Mojím favoritom medzi radiami je pioneer kvalitna značka za super cenu z RCA výstupom a výkonom 4*50 čo v pohode stačí na ozvučenie auta a linkový RCA je super osobne som vybral

http://autoomega.sk/index.php?id_sek=10 ... ie=9&obr=9

toto je buducnosť v mojom aute vela muziky za celkom ok cenu mám aj zrovnávací test radii je tam asi 8 radii roznych značiek a toto m asi najviac bodov zo všetkých

ako nespomenul som alpine tak toto je kvalita ale nezoženieš s tým čo chceš ty pod 4000sk

potom sú to niečo ako ground zero - super značka ale slabá zosilovač potom nejaká VDO neviem neznam a plno japonských črepov

ak ideš robiť audio techniku tak nezabudni na kvalitné káble a kvalitné repro odporúčam od firmy hertz viem sú drahe ale muzika cez to bude hrať silovo a čisto a velmi kvalitne
Ak v buducnosti budeš robiť silnejšie niečo tak pridaj kapacitor je to s tým lepšie. BAsak vyber niečo poriadne s kvalitným reproduktorom a kvalitným magnetom naj by bolo aktívny ale ani pasvíny nie je zly ale tam potom treba trafiť nejaký ok zosilovač. Proste čo máš za auto tak sa k nemu asi tak správaj čo tam dáš nie že zas zapraceš kufor basakom alebo nejakým extra zosilovačom.
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ten druhy pioneer ma vystup RCA
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Matej18 napísal:obe čo ti napísal nemajú vystup na rca teda linkový vystup a ani na sub výstup ani ten panasonic ani ten pioneer. teda do 3000sk je to ako max tak to nezoženieš moc osobne by som nebral sencory maju na nič kvalitný zvuk šumia pri hraní antishock je biedny a vyhotovenie radia je dosť chabe tlačidla sa hýbu no a keby si videl s čoho je mechanika tak by si o to ani nezakopol
Ja teraz chcem tiež autoradio sledujem to už dlho netreba mi zas nejaký peckový high end proste podla mňa tých 3500-3800sk je za radio až až na bežné použitie no a samozrejme na zapojenie tých nejakých kvalitných repro a tiež basak teda. Sony je velmo dobra značka ale je tu problém že ma výstup prepínania bud na sub alebo linka zo signálom do zosilovača. dalej potom možeš ešte nastavovať hz sub ale to potom podla basaka čo kúpiš.No a celkove sony je super ale kedže nesplna tvoje dokonca ani moje požiadavky. tak asi nie.
Dalej je to kenwood výborný zvuk aj ked niektorým sa nepáči v istých pasážach že vraj to ma svoju farbu no ale kenwood do 3000sk taký nie je iba ak za 3900sk je s linkovým výstupom a aj z sub výstupom kvalitné vyhotovenie ale pobehal som forumy že vraj niektoré typy majú problém s programom(firmwarom)neviem trebalo by zistiť že o čo ide-
potom je do orava- je jedno moc pekne ale čo krasa radia može byť ok ale taktiež vyhotovenie chabé a príjem radia je tiež chabý. A tiež ked sa ťa niekto opýta čo máš za rádio a ty povieš orava tak sa asi bude smiať.
Panasonic a jvc tie som moc nepozeral lebo mám jedno v aute a nehrá to nejak extra nelubi sa mi ten zvuk čo to vydava.a tiež nemožne zohnať do tých 3000 s tým čo chceš ty.
Mojím favoritom medzi radiami je pioneer kvalitna značka za super cenu z RCA výstupom a výkonom 4*50 čo v pohode stačí na ozvučenie auta a linkový RCA je super osobne som vybral

http://autoomega.sk/index.php?id_sek=10 ... ie=9&obr=9

toto je buducnosť v mojom aute vela muziky za celkom ok cenu mám aj zrovnávací test radii je tam asi 8 radii roznych značiek a toto m asi najviac bodov zo všetkých

ako nespomenul som alpine tak toto je kvalita ale nezoženieš s tým čo chceš ty pod 4000sk

potom sú to niečo ako ground zero - super značka ale slabá zosilovač potom nejaká VDO neviem neznam a plno japonských črepov

ak ideš robiť audio techniku tak nezabudni na kvalitné káble a kvalitné repro odporúčam od firmy hertz viem sú drahe ale muzika cez to bude hrať silovo a čisto a velmi kvalitne
Ak v buducnosti budeš robiť silnejšie niečo tak pridaj kapacitor je to s tým lepšie. BAsak vyber niečo poriadne s kvalitným reproduktorom a kvalitným magnetom naj by bolo aktívny ale ani pasvíny nie je zly ale tam potom treba trafiť nejaký ok zosilovač. Proste čo máš za auto tak sa k nemu asi tak správaj čo tam dáš nie že zas zapraceš kufor basakom alebo nejakým extra zosilovačom.
Tak ze by som vrazil 4000Sk do radia ? asi budem pocuvat skusenjsich .... b v tomto som Like ..... tak mi poradte taketo nieco ale uz fakt MAX 4000Sk .... bo nebude ani na geometriu :D ... a inac nejde mi ten link na to radio :(
jasan21
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jasan21 »

osobne rozmyslam nad tymito dvoma autoradiami kamarat robi v auto hifi a on ma toho alpina velmi si ho pochvaluje a sam mi odporucila aby som si vybral medzi tymito dvoma....

ALPINE:kvalita, ovladanie,....alpine sa vyznacuju najlepsou mechanikou ale tento model ju nema aj ked to je tu napisane je to blbost :)

Kód: Vybrať všetko

http://www.pixmania.sk/sk/sk/1176236/art/alpine/autoradio-cd-mp3-ida-x300.html
PIONEER:asi najlepsi tuner na svere vraj s nim chytis aj radio na marse :D
proste ide oto ze pioneer ma velmi kvalitny tuner

http://www.pixmania.sk/sk/sk/728367/art/pioneer/autoradio-cd-mp3-usb-deh.html?type=i
takze podla toho co mne odporucili tak si vyber medzi tymito dvoma velmi ma laka alpine..keby mal mechaniku nerozmyslam a je uz umna ale ten pioneer je tiez zaujimavy no ja som chcel velmi alpine :D
a vyberaj si radia z pixmanie co som pozeral su tam najlepsie ceny na trhu.
tiez mam chrobaka medzi tymito dvoma radiami a rozmyslam nadtym uz vyse tyzdna :?
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

jasan21 napísal:osobne rozmyslam nad tymito dvoma autoradiami kamarat robi v auto hifi a on ma toho alpina velmi si ho pochvaluje a sam mi odporucila aby som si vybral medzi tymito dvoma....

ALPINE:kvalita, ovladanie,....alpine sa vyznacuju najlepsou mechanikou ale tento model ju nema aj ked to je tu napisane je to blbost :)

http://www.pixmania.sk/sk/sk/1176236/art/alpine/autoradio-cd-mp3-ida-x300.html
PIONEER:asi najlepsi tuner na svere vraj s nim chytis aj radio na marse :D
proste ide oto ze pioneer ma velmi kvalitny tuner

http://www.pixmania.sk/sk/sk/728367/art/pioneer/autoradio-cd-mp3-usb-deh.html?type=i
takze podla toho co mne odporucili tak si vyber medzi tymito dvoma velmi ma laka alpine..keby mal mechaniku nerozmyslam a je uz umna ale ten pioneer je tiez zaujimavy no ja som chcel velmi alpine :D
a vyberaj si radia z pixmanie co som pozeral su tam najlepsie ceny na trhu.
tiez mam chrobaka medzi tymito dvoma radiami a rozmyslam nadtym uz vyse tyzdna :?
no ten pionier :) by mohol aj byt ... aj stylovo sa mi paci viac ako alpine ...tiez si neviem vybrat :( .... uz som prebehol tolko stranok ze az ... no ja chcem jedine to aby sa dalo pripojit subik a atd. ale podla toho co mu pisal hore kamo tak by s tym nemal byt problem z hocijakym radiom ked sa to moze pripojit na jeden kanal ... bo jednoznacne tam pojde aj dalsi zosilnovac ...
jasan21
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jasan21 »

napojit na jeden kanal? :D ako toto som robil este ked som mal skodovku ti to bude hrat mono....ee nerob to ja som mal natiahnuty konektor stereo zosik a vyhybka hralo to pekne az nato ze zosik aj vyhybka boli domacej vyroby nikdy viac to nespravim...ako silny je jak svina ale nie velmi dobry :D no newa...
v dnesnej dobe kazde radio ma vystup na sub alebo predzosilovac takze s tym problem mat nebudes.teraz mam sony sice mam ho uz 3 roky :D a niesu s nim problemy ale uz sony nexcem mam ho koly tomu ze som ho dostal k autu a necitil som potrebu menit az teraz lebo idem menit komplet aparaturu a staru dam niekde do garaze nech plasi mysi :D
tiez rozmyslam nad tym pioneerom koly tomu ze ma mechaniku ale....stale je tam to ale :D
no nekupuj nejake blato panasonic sencor ani JVC....CD nacitava 3 dni ked ho vobec nacita a skocis do prvej jamy a antishock sa prejavi tak ci tak....uz sme skusali viacero radii a v autach sme ich mali kopu....
no co som pocuval aj zvuk vsetko radio je zaklad a k repro by som vedel tiez vela povedat...
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

ok tak som sa rozhodol pre ttoto radio http://www.pixmania.sk/sk/sk/728367/art ... tml?type=i

Dalej by som chcel investovat do zostavy to je subik zosik na neho a nejake reprodukotory mali by to byt do 7000Sk max 8000Sk ale to uz je vrchol

//autoeditácia príspevku ( 16 Jun 2008, 10:20 )
co vravite na tieto repraky ? http://www.autoradia.sk/hertz-dsk165-dcx690
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

velmi dobre repraky za este lepsiu cenu urcite by som ich zobral uz len kvoli tej cene
alebo ti este z vlastnej skusenosti mozem odporucit blaupunkt GTx 693
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

ak mozes ber ich.. ale chcel si kompa, subwoofer a este aj zosik .. a ked kupis kompa za 4ku nvm ci ti ostane dost penazi na ostatne veci .. ja by som kupil 4kanal zosik .. pouzity z2200 abo 4200 cena okolo 3-4 a mas dobry zaklad (mozno keby si nasiel BOA MVU 9090 alebo 9000).. 2kanal premostis na subwoofer a ostatne 2 kanaly si das na kompa bud do plata alebo do predu to je uz na tebe .. ale skor by som to dal do plata a dopredu isli bez zosiku

na to ale nie je dost financii..takze predok vynechame..aj ked nemam rad montaze bez prednych kompo .. takze zosik Zetko abo ten BOA keby si zohnal..obidva pouzite lebo na nove to stacit nebude urcite..
subik
zadok

a zacnes setrit na predne kompa tam daj napriklad predok

+ kable .. ale tie uz radsej neratam :D ak sa chces aj niecim pochvalit...ak chces mat hudbu len tak tak si kup hocico ..zahra ti to :)

urcite najdes aj lepsie ceny..staci prezret internet a do 7cky by si sa mohol zmestit .. ja som len hladal typy repro aby si vedel co mas zhanat..to by bola celkom vyvazena zostava
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Point napísal:ak mozes ber ich.. ale chcel si kompa, subwoofer a este aj zosik .. a ked kupis kompa za 4ku nvm ci ti ostane dost penazi na ostatne veci .. ja by som kupil 4kanal zosik .. pouzity z2200 abo 4200 cena okolo 3-4 a mas dobry zaklad (mozno keby si nasiel BOA MVU 9090 alebo 9000).. 2kanal premostis na subwoofer a ostatne 2 kanaly si das na kompa bud do plata alebo do predu to je uz na tebe .. ale skor by som to dal do plata a dopredu isli bez zosiku

na to ale nie je dost financii..takze predok vynechame..aj ked nemam rad montaze bez prednych kompo .. takze zosik Zetko abo ten BOA keby si zohnal..obidva pouzite lebo na nove to stacit nebude urcite..
subik
zadok

a zacnes setrit na predne kompa tam daj napriklad predok

+ kable .. ale tie uz radsej neratam :D ak sa chces aj niecim pochvalit...ak chces mat hudbu len tak tak si kup hocico ..zahra ti to :)

urcite najdes aj lepsie ceny..staci prezret internet a do 7cky by si sa mohol zmestit .. ja som len hladal typy repro aby si vedel co mas zhanat..to by bola celkom vyvazena zostava
co su kompa ?? ku tymto reprakom hertz co som vybral by stacil uz len zosik a subik .... inac ten subik keby som dal na zadnu dosku mam tam taku hrubu drevenu ako by to zahralo ? jasne ze aj zo zosilnovacom

//autoeditácia príspevku ( 16 Jun 2008, 12:19 )
a este jedna vec ... ako zahraju aktivne subiky ?? ci je to na prd ? napr. toto http://audio-video-foto.hyperinzercia.s ... ka-senica/
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

kompa su komponentne reproduktory, stredobasove reproduktory s oddelenymi vyskami. vzhladom na to, ze nejdes stavat hifi aparat na dB drag alebo SQL tak ti na pocuvanie zahra aj aktivny subik dobre, ale casom sa ti bude zdat slaby a budes zadonit po niecom lepsom :) ak hodis zostavu vzadu kvalitne ovaly a vpredu kompa, tak nebudes potrebovat ani sub a zosik. usetris pekne peniaze, alebo mozes v rozmedzi tvojho rozpoctu investovat do kvalitnejsich komponentov :wink:
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Kibo napísal:kompa su komponentne reproduktory, stredobasove reproduktory s oddelenymi vyskami. vzhladom na to, ze nejdes stavat hifi aparat na dB drag alebo SQL tak ti na pocuvanie zahra aj aktivny subik dobre, ale casom sa ti bude zdat slaby a budes zadonit po niecom lepsom :) ak hodis zostavu vzadu kvalitne ovaly a vpredu kompa, tak nebudes potrebovat ani sub a zosik. usetris pekne peniaze, alebo mozes v rozmedzi tvojho rozpoctu investovat do kvalitnejsich komponentov :wink:
takze vravis ze na zaciatok stacia tie Hertz ? a ked nasetrim tak za mesiac kupim sub ?
Napísať odpoveď