radio.ipp.cz ma jen free porty ktere se pokazde meni jestli ces port na stalo tak sus radiostream.cz zaplatis 100kc sms a mas stali port a pak vysilas pres Broudcast nebo winamp+shoutcast
ale treba davat pozor na autorske prava...ja som s tym uz raz problemy mal a povedali mi ze pokuta mi hrozi do 200 000Kč ale pre moj vek 14 rokov z toho nic nebudem mat
teraz uz mame radio s pravami a mame vlastny server
DjBass napísal:ale treba davat pozor na autorske prava...ja som s tym uz raz problemy mal a povedali mi ze pokuta mi hrozi do 200 000Kč ale pre moj vek 14 rokov z toho nic nebudem mat
teraz uz mame radio s pravami a mame vlastny server
Ja ked som vysielal tak som vysielal len pesnicky skupin ktorych poznam takze som mal v repertoári cez 600mp3 a nemal som problem
TheBastard napísal:Ja ked som vysielal tak som vysielal len pesnicky skupin ktorych poznam takze som mal v repertoári cez 600mp3 a nemal som problem
ale SOZU a SLOVGRAM to nezaujima... ked nemas s nimi uzatvorenu zmluvu o tom, ze mozes pustat tie pesnicky tak to beru tak, ze nemas autorske prava.. potrebujes pisomny suhlas interpreta alebo si kupit licenciu
najlepsie sa vysrat na cele vysielanie,lebo ja tak by si musel robit uzasne reklamy aby si mal dobru pocuvanost.a co sa tyka autorskych prav je lepsie si ich objdednat,ked to uz chce niekto rozbehnut vo velkom