najlepsi bus bol Brezno - Blava priamo bez zastavok. takze nemyslim ze je to trapne ale pohodlne.
S toho co tu pocuvam tak ak budem hladat nejaky spoj tak jednoznacne zacnem hladat na Student Agency
cestoval som, ale uz ked prvy krat, tak som mal nad 18.. ale vzdy co som videl, tak sa zastavili pri kazdom sedadle.. naposledy ked som siel do holandska v marci, tak na vedlajsej dvojsedacke sedeli taki chalan s babou, mohli mat tak 16 najviac a v pohode vyuzivali vsetky sluzby busu.. ako, do konfliktu sa nemas preco dostat, lebo vy, resp. vasi rodicia to podpisali, tak ked ti tie sluzby stewardky a autobusu odopru, nemozes sa s nimi hadat, ze ty ich mas pravo vyuzivat.. len hovorim, ze som si este v SA nevsimol, ze by take nieco v skutocnosti praktizovaliZitePunkom napísal:Cestoval si s nimi?... alebo len tipuješ?.. lebo by som sa tam nechcel omylom dostať do konfliktu..
Ja som s nimi cestoval do Francúzska keď som mal 17 a nebol vôbec žiadny problém. Síce mi v pobočke tiež dali na vyplnenie tú plnú moc, ale stewardka si určite nebude pýtať OP a aj keby tak neverím, že by na vás kvôli tomu kašlala. A keby aj tak hádam prežijete pár hodín bez služieb, aj keď neverím tomu, že by ste museliZitePunkom napísal:Cestoval si s nimi?... alebo len tipuješ?.. lebo by som sa tam nechcel omylom dostať do konfliktu..
k tomuto som zas ja mal vyhrady, lebo niekedy to tahali aj 5 hodin bez zastavky, to by som sa aj rad ponatahoval a ten zachod v buse ma tiez obmedzenu kapacitu a vyuziva sa len na malu, tak ked ma zacalo tlacit v bruchu, som si hovoril, len nech uz zastanupryja napísal:Ja som s nimi isla par krat v minulosti do Nemecka a bola som spokojna. Na rozdiel od napr. Turancar nestali na kazdej pumpe
4. 3 Přeprava na ostatních mezinárodních linkách a stanovené poplatky:
4. 3. 1 Bezplatně přepravujeme pro 1 cestujícího
1 ruční zavazadlo,
1 zavazadlo v zavazadlovém prostoru do 30 kg a rozměrů 25 x 60 x 80 cm.
Mne sa naopak tiež páčia dlhé intervaly bez zbytočných prestávok. A čo sa týka toho záchoda, ako spozná stewardka, že si sa tam vysral? Nehovorím, že tam treba chodiť naschvál na veľkú, ale keď treba tak trebamakaveli napísal:k tomuto som zas ja mal vyhrady, lebo niekedy to tahali aj 5 hodin bez zastavky, to by som sa aj rad ponatahoval a ten zachod v buse ma tiez obmedzenu kapacitu a vyuziva sa len na malu, tak ked ma zacalo tlacit v bruchu, som si hovoril, len nech uz zastanu
Mas tam nejaky vnutorny kolobeh ... Cize da sa chodit len na malu a aj to v nudzovych pripadoch. Keby si siel na velku tak neviem ci to splachnes a ked aj hej tak do hodiny by cely autobus smrdel jak ČOVka.Vesper napísal:Mne sa naopak tiež páčia dlhé intervaly bez zbytočných prestávok. A čo sa týka toho záchoda, ako spozná stewardka, že si sa tam vysral? Nehovorím, že tam treba chodiť naschvál na veľkú, ale keď treba tak treba
Ja nechcem zase prechádzať k fekálnym debatám, ale ja som tam už raz bol. Extrémne podmienky. Každopádne sa nič nestalo. Si myslím, že si nemôžu dovoliť risknúť, že ak sa tam niekto vysere tak to zamorí celý busShark NX napísal:Mas tam nejaky vnutorny kolobeh ... Cize da sa chodit len na malu a aj to v nudzovych pripadoch. Keby si siel na velku tak neviem ci to splachnes a ked aj hej tak do hodiny by cely autobus smrdel jak ČOVka.