locknuta Karma for me.... :) prosba

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
sebci
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

locknuta Karma for me.... :) prosba

Príspevok od používateľa sebci »

dosiahol som čo som chcel :D THX hojko or neviem kto :) pobavil som sa slušne a som už kľudny :P ešte mi tam doštelujte aby mi žiaden user nemohol udelovať karmu ... čo sa tyka pridelovanim dňami a prispevkami na to mam rank :) budem vďačný :)

edit// ty furt nespamuj a vykašli sa na to sekol som sa 1x a teraz som to dal do spravnej časti... šak čo mam navrh tak prečo ho nepredložiť... :roll:
Prílohy
karma.JPG
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ty si vazne idiot clovece....

// nespamujem - poukazujem na to,ze si vol...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ak sa nemylim, tak pred par dnami si tu vypisoval, ze ti na karme nezalezi alebo nieco take... Teraz ju mas bloknutu a uz sa stazujes. Karmu som ti blokol ja za oplacanie, mal si si skor premysliet co robis (napokon to je aj dovod preco sa automaticky nepridava nick ku karme).
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

ježiš nerob keby si si poriadne prečital sice pravda je že už nemaš čo kedže som to mazol ale i tak si si mal prečitať poraidne čo som tu napisal

Ja som spokojny ! a dakujem ! ja sa nesťažujem ! a ba ešte pýtam prídavok ak sa dá teda to čo som spomenul hore vyššie.

:icecream:

edit// toto su pripomienky a NAVRHY... ja som si podal navrh... ;) a hanba to nechaj tak lebo sa to tu začne riešiť a bude zas zle
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

ked sa nestazujes, tak to nepis do pripomienok.

A to, co si pisal hore sa neda, kedze karma je funkcia fora a nie je dovod, aby ta ostatni useri nemohli karmovat. To, ze si dostal karmaban je len tvoja chyba (sice podla teba je dostanie banu radost, podla mna skor hanba :wink: )
Zamknuté