Internet v notebooku

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
NZXT
Zablokovaný
Zablokovaný

Internet v notebooku

Príspevok od používateľa NZXT »

Ake su riesenie mobilneho internetu - bez kablow, wifi atd.?

Vyuzitie napr na horach, len z notebookom by som sa casto potreboval dostat na net. Su nejake moznosti?
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tak v tom pripade asi len mobilne riesenia od T-Mobile a Orange.
NZXT
Zablokovaný
Zablokovaný

499sk - za 2gb. Predpokladam vsak, ze 2gb budu minute ako fuk a rychlost bude urcite priem "svetelna". Skoda, je to slabe na slovensku
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

NZXT napísal:499sk - za 2gb. Predpokladam vsak, ze 2gb budu minute ako fuk a rychlost bude urcite priem "svetelna". Skoda, je to slabe na slovensku
preco hodnotis sluzbu ktoru si nikdy nepouzil? 3g siet od orangeu je velmi dobra a ma celkom slusnu rychlost
a pokial je k dispozicii aj nadstavba HSDPA tak tomu netu uz absolutne nic nechyba
dalej si troska odporujes kedze predpokladas mizernu rychlost a minutie predplatenych dat velmi rychlo :roll:
NZXT
Zablokovaný
Zablokovaný

Len uvazujem, mobilny net som este nemal. Predpokladav vsak ze potrebujem aj datovu kartu na zasunutie do ntb. - myslim ze sa do nej vklada sim karta. 2gb ma t-mobile, orange zatial len studujem
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

do NB sa dava karta a do nej ide simkarta
ak mas rad chvostikove riesenie tak orange ponuka usb modem - vyhoda ze ten net potom mozes pouzit aj na desktope
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

NZXT napísal:499sk - za 2gb. Predpokladam vsak, ze 2gb budu minute ako fuk a rychlost bude urcite priem "svetelna". Skoda, je to slabe na slovensku
2GB fuc za chvilku ? ked to chces len na net tak ti to na mesiac bohate vystaci ...
ak chces aj stahovat tak to bude samozrejme problem ale myslim ze jeden 700MB film za mesiac by si si mohol dovolit stiahnut ;-)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

NZXT napísal:Len uvazujem, mobilny net som este nemal. Predpokladav vsak ze potrebujem aj datovu kartu na zasunutie do ntb. - myslim ze sa do nej vklada sim karta. 2gb ma t-mobile, orange zatial len studujem
kua nedrb ked nevies

teraz je u debila akcia zoberes 2 gb mas 4 gb na 2 roky zoberes 10 gb mas 20 gb zoberes 20 gb mas 40 gb etc... a postupne to ide.....
ja mam net od debila 10 gb a je to super
NZXT
Zablokovaný
Zablokovaný

Hm scvalne by som si chcel otestovat kolko MB zozeriem na pc (vyuzivam len cisto net, nestahujem filmy, obcas par mp3). Poznate nejaky "merac spotreby"?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Du meter
CHoBoT
Star
Star

Príspevok od používateľa CHoBoT »

mal som T-mobile ten edge ci ako sa to vola mal som limit 2gb do mesiaca rychlost pripojenia 50kbs download 12kbs ale tak pomaly ale dalo sa natom a chodil som kazdy den na net aspon 4-5hodin a nepresurfoval som data len obcas ked som si nieco stahoval :D potom boli ucty tak 5tisic inak v poho a to som sa mohol pripojit od 17tej :)

//autoeditácia príspevku ( 15 Jun 2008, 21:38 )
a tusim ze ten net uz nemaju hh ale budu mat urcite nieco podobne
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

A ja sa spýtam že ako fungujú tie HotSpot zóny? Máme jednu takú v meste ale neviem ako sa na to pripojiť. Keď prídeme do tóny s Notebookom tak Windows Update funguje (to znamená že nejako sieť chytá) len neviem nakonfigurovať prehliadač.
Napísať odpoveď