a najdemOpak napísal:napísal si krásnu vetu...Dieg0napísal že na rap ti stačí 200 korunový mikrofón a Pc..tak mi teraz ukáž taký počuvatelný song keďže sa bavíme o počuvatelných veciach...nenájdeš...
Ktory hudobny styl neznasate?
nenasiel si.. toto povazujes za pocuvatelne?.. ano niektore rymi su tak fakt dobre vymyslene a dobre sa da na tom pobavit.. ale o pocuvatelny rap v tomto tracku nejde.. maju zly prejav aby to mohlo byt pocuvatelne.. ale ak to bereme tak, ze dajme tomu ze to nahravali len do 200sk mikrofonu a co ja viem robili to cez jednoduchy program ako napr. audacity a nemaju este vela (skoro ziadne) skusenosti s rapom tak je to dobre nahratemirak2 napísal: a najdem![]()
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja uz ked som prvykrat pocul tuto pesnicku fakt nemam pocit, ze by to bolo o cokolvek horsie ako original. Ako pocul som uz vela akoze parodii na hip hop kde sa ho snazili zosmiesnit ale zosmiesnili tak nanajvys seba, ale toto je rovnako profesionalne ako Rytmus, o co je to horsie?mirak2 napísal: a najdem![]()
-
D!eSel_78
Star
Zle položená otázka. Skôr by to malo byť ,,Ktorý hudobný štýl nemusíte/pohŕdate ním" lebo takto to zbytočne spôsobí vojnu K-. Každý má právo počúvať to svoje, nevidím dôvod niekoho odsúdiť kvôli tomu, že počúva rap, jazz, klasiku, pop, rock...
A k veci - nemusím klasiku a infantilný pop, poprípade rap. Ale výnimky potvrdzujú pravidlo.
A k veci - nemusím klasiku a infantilný pop, poprípade rap. Ale výnimky potvrdzujú pravidlo.
-
axxis
Addict
to je parodia? vsak to je noramlny garazovy grindOpak napísal:o čo je toto horšie ako metal?
//tiez v tom nevidim ziaden rozdiel
/// a ozaj prečo sa furt bavíme o rytmusovi
a co som mal napisat ako ked to bola parodia na Rytmusa, ze sa podoba na 50centa?DeFeAt napísal:ved som hovoril, ze kazdy sa ohana rytmusom..
Ja osobne nemusim Hip-Hop, ako sumarne porti tomu štýlu nič nemam ale kazdemu sa paci nieco ine, a sumarne mi vadi len ked to niekto nasilu propaguje a povedzme sa hra na strasneho gangstra a tvari sa ze je vychovany ulicov Mr. Street a obdobne, to fakt nemusim, inak proti hudobnemu stylu nic, nepocuvam ho ale ak mi ho nikto nenuti tak je to uz na kazdom co sa komu paci 
-
JohnFrusciante
Star
nemusim rap. ale nepovedal by som že ho neznašam. v každom hudobnom štyle su skvele piesne ktore sa oplati počuť a to može byť kľudne aj štyl ktory veľmi nemusite. ja som rocker a nemam problem s tym aby som si vypočul slušny hiphop či rap. a myslim že tak by to malo byť. veľa ľudi počuva stale len to svoje a inym žanrom vobec nedaju šancu. tym nehovorim že maju počuvať všetko ale každemu určite znami odporučaju nejaku pieseň. to je toľko si to vypočuť?
v tomto mas pravdu, mam nazor ako ty. ako sa napr. jednemu kamosovi, paci 2Pac - changes, napriklad, tak ked mi on posle nejaky svoj punk, este ani raz sa mi nepacil. niekto ma proste rad viac hudobnych stylov, alebo ako to napisat. jedine co sa mne z inych hud. stylov paci - desmod niektore songy, ine kafe mam rad a potom uz len take pomale songy ara eric clapton - tears in heaven, alebo mika - happy ending, alebo shaun baker - v.i.p. (ten nie je az tak pomaly, ale paci sa mi)JohnFrusciante napísal:nemusim rap. ale nepovedal by som že ho neznašam. v každom hudobnom štyle su skvele piesne ktore sa oplati počuť a to može byť kľudne aj štyl ktory veľmi nemusite. ja som rocker a nemam problem s tym aby som si vypočul slušny hiphop či rap. a myslim že tak by to malo byť. veľa ľudi počuva stale len to svoje a inym žanrom vobec nedaju šancu. tym nehovorim že maju počuvať všetko ale každemu určite znami odporučaju nejaku pieseň. to je toľko si to vypočuť?
-
Iron-Eddie
Light Professional