EURO 2008
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Ovplyvnilo, ale skratka ked ide hrac zakoncovat a pred nim je uz len brankar, tak za taky faul sa cervena karta dava. Podla mna neni co riesit.
Inak ten nas komentator. Neivme ci byva s Michelom v jednej domacnosti ale to co dneska predvadzal...nevravim, Michel piskal aj podla mna dobre, ale ak by este raz povedlal, ze Michel by mal podla neho piskat finale, povedla by to snad uz aj 100.krat...skratka neskutocny dment.
Inak ten nas komentator. Neivme ci byva s Michelom v jednej domacnosti ale to co dneska predvadzal...nevravim, Michel piskal aj podla mna dobre, ale ak by este raz povedlal, ze Michel by mal podla neho piskat finale, povedla by to snad uz aj 100.krat...skratka neskutocny dment.
-
bizzy
Medium Star
Keby mu dal zltu tak pisete ci to nemala byt cervena.
imho rozhodnutie bolo spravne.
v tychto dvoch zapasoch sa nestalo nic neocakavane pre mna. Cakal som ze postupia prave ITA, lebo mali vacsiu volu vyhrat, ukazovali to v kazdom zapase ze velmi chcu a vo francuzskom mančafťe som toto nenasiel.
Tento zapas bol iny, FRA sa snazili hrat od zaciatku rychlo vsetko dopredu a hrali pekne, ucinne, mali sance, ale po penalte uz nevedeli aky tvar ma lopta.
imho rozhodnutie bolo spravne.
v tychto dvoch zapasoch sa nestalo nic neocakavane pre mna. Cakal som ze postupia prave ITA, lebo mali vacsiu volu vyhrat, ukazovali to v kazdom zapase ze velmi chcu a vo francuzskom mančafťe som toto nenasiel.
Tento zapas bol iny, FRA sa snazili hrat od zaciatku rychlo vsetko dopredu a hrali pekne, ucinne, mali sance, ale po penalte uz nevedeli aky tvar ma lopta.
Holandsko- parada moji favoriti na titul ako kazde majstrovstva
Rumunsko- pekne reprezentovali neprehrat s majstrami a vicemjastrami sveta je urcite velky uspech akurat dneska som cakal ze vyhraju s holandskym B-eckom
Taliansko- mozu dakovat Buffonovi za tu chytenu penaltu bo by uz dneska nebolo ocom ale aj tak si to ROM viac zasluzili
Francuzko- reparat z finale sa nepodaril ale mali zabrat uz v prvich 2 zapasoch 1 bod na taky tym aky FRA mali nic moc
Rumunsko- pekne reprezentovali neprehrat s majstrami a vicemjastrami sveta je urcite velky uspech akurat dneska som cakal ze vyhraju s holandskym B-eckom
Taliansko- mozu dakovat Buffonovi za tu chytenu penaltu bo by uz dneska nebolo ocom ale aj tak si to ROM viac zasluzili
Francuzko- reparat z finale sa nepodaril ale mali zabrat uz v prvich 2 zapasoch 1 bod na taky tym aky FRA mali nic moc
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Myslim si ze Van Basten moze lutovat, ze Rumunov porazil, lebo tak vyzera ze v semifinale dostane prave Talianov a ako to uz byva zvykom u Holandanov na velkom sampionate tak ich neporazia.
Osobne si myslim, ze ani Taliansko ani Francuzko si postup nezasluzilo, ich utocna hra aj v tomto zapase bola slaba. Taliani ako som uz pisal nic ine nevedia len davat centre na to drevo Toniho, a Francuzi utocia len po styroch hracoch, a po tej cervenej karte uz len po troch co je zalostne malo.
Domenech musi riskovat a stiahnut nejakych defenzivnych hracov, a on da dole najprv Nasriho a a da tam obrancu, a potom da dole Govouho a da tam Anleku, hlavna vec ze tam ma stale dvoch defenzivnych zaloznikov. Neviem ci chcel este branit stav 2:0 a nedostat dalsi gol, alebo je to jednoducho idiot.
Co sa tyka tej cervenej karty, tak podla pravidiel FIFA sa za take veci cervene karty udeluju a neraz v tejto sezone uz taka cervene padla. Ale nech si fifa hovori co chce tak zase zaviedli jedno debilne pravidlo.
Muzstvo uz bude dost potrestane tym ze sa proti nemu kope pokutovy kop a vylucenie hraca znamena zobrat tomu muzstvo vacsiu cast nadeji na uspech. Takze po udeleni cervenej karty nam Michel zobral viac menej naboj a kvalitu zapasu.
Osobne si myslim, ze ani Taliansko ani Francuzko si postup nezasluzilo, ich utocna hra aj v tomto zapase bola slaba. Taliani ako som uz pisal nic ine nevedia len davat centre na to drevo Toniho, a Francuzi utocia len po styroch hracoch, a po tej cervenej karte uz len po troch co je zalostne malo.
Domenech musi riskovat a stiahnut nejakych defenzivnych hracov, a on da dole najprv Nasriho a a da tam obrancu, a potom da dole Govouho a da tam Anleku, hlavna vec ze tam ma stale dvoch defenzivnych zaloznikov. Neviem ci chcel este branit stav 2:0 a nedostat dalsi gol, alebo je to jednoducho idiot.
Co sa tyka tej cervenej karty, tak podla pravidiel FIFA sa za take veci cervene karty udeluju a neraz v tejto sezone uz taka cervene padla. Ale nech si fifa hovori co chce tak zase zaviedli jedno debilne pravidlo.
Muzstvo uz bude dost potrestane tym ze sa proti nemu kope pokutovy kop a vylucenie hraca znamena zobrat tomu muzstvo vacsiu cast nadeji na uspech. Takze po udeleni cervenej karty nam Michel zobral viac menej naboj a kvalitu zapasu.
Taliansko moze dakovat Mutuovi aky je to debil a nevie kopnut jednu jedenastku. Brankar pri kope 11m hraje minimalnu rolu, bud sa 11m kopne dobre alebo zle, Mutu ju kopol velmi zle, Taliansko sa vdaka tomu udrzalo v hre a postupilo.EbeL napísal:Taliansko- mozu dakovat Buffonovi za tu chytenu penaltu bo by uz dneska nebolo ocom ale aj tak si to ROM viac zasluzili
-
curious
Light Star
neskutočný dement bol taktiež spolukomentátor, ktorý vždy vychvaľuje Talianov a nemôže sa na nich vynadívať, a akú majú skvelú obranu a neviem čo. Dúfam,že ho tam už nezavolajú,lebo zase celý zápas budem počúvať ako hrajú Taliani vynikajúco...inak ten nas komentator. Neivme ci byva s Michelom v jednej domacnosti ale to co dneska predvadzal...nevravim, Michel piskal aj podla mna dobre, ale ak by este raz povedlal, ze Michel by mal podla neho piskat finale, povedla by to snad uz aj 100.krat...skratka neskutocny dment.
ak sa nemylim tak Taliani budu hrat v stvrtfinale so Spanielskom a imho podla doterajsieho priebehu maju Spanieli ovela lepsie vyhliadky na postup...kali520 napísal:Myslim si ze Van Basten moze lutovat, ze Rumunov porazil, lebo tak vyzera ze v semifinale dostane prave Talianov a ako to uz byva zvykom u Holandanov na velkom sampionate tak ich neporazia.
inak suhlasim s tym, ze penalta sa neda chytit - da sa len zle kopnut
na semifinale tipujem muzstva, ktore vo mne svojou hrou zatial zanechali najlepsi dojem - Portugalsko vs Chorvatsko a Holandsko vs Spanielsko...
Tiez mi idu na nervi obdivovatelia Talianskho futbalu (to je jak obdivovanie destrukcie futbalovej krasi a tento obdiv je pre mna uplne nepochopitelny). Komentator aj spolukomentator boli nulovi. Komentora STV nema ziadneho a spolukomentator jednoznacne najlepsi Marian Zeman.curious napísal:neskutočný dement bol taktiež spolukomentátor, ktorý vždy vychvaľuje Talianov a nemôže sa na nich vynadívať, a akú majú skvelú obranu a neviem čo. Dúfam,že ho tam už nezavolajú,lebo zase celý zápas budem počúvať ako hrajú Taliani vynikajúco...
Vyhladiky na postup su uplne rovnake, a kedze taliansko hraje tak jak hraje, tak tipujem jeho postup.konyk87 napísal:ak sa nemylim tak Taliani budu hrat v stvrtfinale so Spanielskom a imho podla doterajsieho priebehu maju Spanieli ovela lepsie vyhliadky na postup...
Holandsko pekny vysledok aj s rezervou,a Francuzi tu sa da hovorit o smole na zaciatku zapasu zraneny Ribery potom vyluceny hrac a penalta,potom blby gol ktory si tecol Henry,no ale Taliani si zasluzili postup za svoj vykon v poslednom zapase lebo hrali lepsie ako Francuzi
dnes:
SPA-GRE 1:0
RUS-SVE 1:2
dnes:
SPA-GRE 1:0
RUS-SVE 1:2
kali pises tu same zadery.
Luca Toni patri medzi top5 utocnikov v Europe a ty povies ze je drevo. Ano vcera sa nepresadil, ale je to vyborny utocnik. Dalej pises ze hra Talianska v utoku bola nulova. LOL nic ine, viditelne si zapas vobec nesledoval. ITA boli od zaciatku lepsi a hrali utocne dovolim si povedat.
SPA - ITA. Tu to vidim na Talianov, lebo ako povedal vcera Marko tato vyhra ich nabudi a budu velmi silni a Spanieli ako vzdy nic nedokazu, aj ked by som im to prial
HOL - SWE/RUS. Holandania vyhraju bez ohladu na supera. Hraju neskutocne dobre a mali by to zvladnut
Luca Toni patri medzi top5 utocnikov v Europe a ty povies ze je drevo. Ano vcera sa nepresadil, ale je to vyborny utocnik. Dalej pises ze hra Talianska v utoku bola nulova. LOL nic ine, viditelne si zapas vobec nesledoval. ITA boli od zaciatku lepsi a hrali utocne dovolim si povedat.
SPA - ITA. Tu to vidim na Talianov, lebo ako povedal vcera Marko tato vyhra ich nabudi a budu velmi silni a Spanieli ako vzdy nic nedokazu, aj ked by som im to prial
HOL - SWE/RUS. Holandania vyhraju bez ohladu na supera. Hraju neskutocne dobre a mali by to zvladnut
Neviem podla akeho meritka patri medzi top hracov, ale dovovlim si povedat ze bars jaky iny utocnik z vacsich a mozno aj mensich klubov ho strci do vrecka.Drago napísal:Luca Toni patri medzi top5 utocnikov v Europe a ty povies ze je drevo. Ano vcera sa nepresadil, ale je to vyborny utocnik.
Hraci tipu Toni prakticky nic nedokazu iba sa postavit do nejakej vyhodnej pozicie z ktorej iba zakoncia, a pokial muzstvo neni schopne mu vytvorit sance tak ten utocnik je k nicom.
Drago napísal:Dalej pises ze hra Talianska v utoku bola nulova. LOL nic ine, viditelne si zapas vobec nesledoval. ITA boli od zaciatku lepsi a hrali utocne dovolim si povedat.
Nic take som nepisal. Taliani v tom zapase neboli preto tak utocnejsi, ze vedia utocit ale preto, ze Francuzsko bolo tak zalostne slabe.kali520 napísal:Osobne si myslim, ze ani Taliansko ani Francuzko si postup nezasluzilo, ich utocna hra aj v tomto zapase bola slaba. Taliani ako som uz pisal nic ine nevedia len davat centre na to drevo Toniho, a Francuzi utocia len po styroch hracoch, a po tej cervenej karte uz len po troch co je zalostne malo.
Ako hraje Taliansko proti muzstvu ktore je v utocnej faze o triedu lepsie bolo vidiet v zapase s Holandskom. Co sledujem futbal a uz ho nejaku dobu sledujem, tak Taliani nejsu schopny a ani nikdy neboli hrat futbal zalozeny na utocnej kreativnej hre s plno narazackami, a technicky vypracovanymi sancami.
ja osobne si myslim ze kazda seria raz konci aj ta zla akou isto vykony spanielov na velkych sampionatoch su. takze som presvedceny ze talianov zdolaju. aj ked toni im bude robit velke problemi.Drago napísal: SPA - ITA. Tu to vidim na Talianov, lebo ako povedal vcera Marko tato vyhra ich nabudi a budu velmi silni a Spanieli ako vzdy nic nedokazu, aj ked by som im to prial
-
bizzy
Medium Star
23minuta - To čo robia rusi ? ... hraju ako ďabli, veľmi pekny futbal, priam ukazkovy kombinacny, pekny gol! . RASIAAA!
//HAHA, 2:0 ! krasa ! zatial svedi nevedia vymysliet nic a uz otvaraju vratka.
Dufam, ze to uz udrzia!
Je to doma ! Rusi odohrali super zapas, to bude stvrtfinale ! uz teraz sa tesim. Na toto si idem pripit, nejaku vodku urcite najdem!
//HAHA, 2:0 ! krasa ! zatial svedi nevedia vymysliet nic a uz otvaraju vratka.
Dufam, ze to uz udrzia!
Je to doma ! Rusi odohrali super zapas, to bude stvrtfinale ! uz teraz sa tesim. Na toto si idem pripit, nejaku vodku urcite najdem!