Ake mate auto?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Jungle »

Keďže je dnes Medzinárodný deň Fiatu 126 (cháp 12.6.), dovolím si sem pridať:

Medzinárodný deň Fiatu 126 @ rádio Viva - 6:45 hod - formát MP3:

:arrow: stiahni z môjho serveru

:arrow: stiahni zo serveru Uloz.to

Medzinárodný deň Fiatu 126 @ rádio Viva - 13:50 hod - formát MP3:

:arrow: stiahni z môjho serveru

:arrow: stiahni zo serveru Uloz.to

Plus niečo málo o Fiatke a zrazoch na stránke rádia Viva.
Prílohy
foto zo zrazu...
foto zo zrazu...
foto zo zrazu...
foto zo zrazu...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

odvcera Mitsubishi Carisma Hatchback - 1900 GLX TD.... uz ho len musim prepisat na slovenske znacky a dat ho do servisu na preventivku a vymenu kvapalin a filtrov :)
Prílohy
DSC00367.JPG
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

Maki napísal:odvcera Mitsubishi Carisma Hatchback - 1900 GLX TD.... uz ho len musim prepisat na slovenske znacky a dat ho do servisu na preventivku a vymenu kvapalin a filtrov :)
OT: ak na tom budes chodievat do brna, mozes to zobrat cez martin, hlasim sa :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Tak uz viem co mam klucom obist ked to uvidim odparkovane :-D
Maki
Darca
Darca

makaveli napísal:OT: ak na tom budes chodievat do brna, mozes to zobrat cez martin, hlasim sa :D
hh, skor cez blavu... bude treba tabaky kupovat do VF...

tomase: :roll: :smt079
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

moja slečna, ktorej majiteľom som sa stal 16. júna :wink: ešte má svoje mušky, ale ja ju naučím móresom 8)
Prílohy
_fiatka09.jpg
_fiatka07.jpg
_fiatka05.jpg
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
Maki
Darca
Darca

whisper: hehe, aj sestra pred 12 rokmi dostala ako prve auto prave malčika ;) si pamatam na to :D vela stastnych kilometrov prajem
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

A nie malucha?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

U nas ho jedneho casu prezyvali lentilka, v Polsku ho volali a volaju maluch, malcik :) ale maluch sa ujal nakoniec celosvetovo
Maki
Darca
Darca

maluch, malčik - imho to je skoro to iste - sestra ho volala maľčik, tak som to tak aj napisal...
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

marian152 napísal:aku ma spotrebu a aky si vysoky?
Mám 178 cm, ale v pohode sa tam zmestí aj kamoš čo má 185, pretože mám športové sedačky z Mazdy a koľajničky dosť dlhé na to, že si tam človek v pohode úplne vystrie nohy... Akurát potom ten vzadu za ním si nemá kam dať svoje nohy :lol: Ale tak to je auto pre dvoch :wink:

Spotrebu ešte neviem, veď ho mám len od pondelka... Ale čo som pozeral na nete, tak ľudia chodia 5-8 litrov v meste a na diaľnici 4-6...
Maki napísal:whisper: hehe, aj sestra pred 12 rokmi dostala ako prve auto prave malčika ;) si pamatam na to :D vela stastnych kilometrov prajem
Díky... Ja si všetko okrem životných potrieb (jedlo, bývanie) fiancujem sám, takže pre malucha som sa rozhodol preto, že je to veľmi lacné - ročná poistka 1800 Sk :D Navyše, ak budete to autíčko niekedy šoférovať, tak si ho zamilujete :roll:

Tu máte dáke videá :P video 1 - ja za volantom ...:::... video 2 - kamoš za volantom
áno, viem, že sa dá s ňou jazdiť aj šetrnejšie, ale musel som sa pvý deň vyblázniť a zistiť, čo to dá :oops:
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

Chlape to je jak moja jawa z roku 1966.Ked chcem zatrubit musim vypnut svetla :DD.Ale mam to len tak z pasie,nie ze by som natom nejako jazdil.
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

Neviem ci by som sa v tom nebal jazdit, hlavne na nasich cestach kde plati pravidlo ze vacsi ma prednost... ale skor to auticko ma nedostatky v pasivnej bezpecnosti posadky... :) Ale zelam ti aby si taketo veci nikdy riesit nemusel a vela radosti s autom :)

Inak, ja mam zas radost z tohto (aj v avatare) :)
Prílohy
Accord1.jpg
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

whisper napísal:Díky... Ja si všetko okrem životných potrieb (jedlo, bývanie) fiancujem sám, takže pre malucha som sa rozhodol preto, že je to veľmi lacné - ročná poistka 1800 Sk :D Navyše, ak budete to autíčko niekedy šoférovať, tak si ho zamilujete :roll:

Tu máte dáke videá :P video 1 - ja za volantom ...:::... video 2 - kamoš za volantom
áno, viem, že sa dá s ňou jazdiť aj šetrnejšie, ale musel som sa pvý deň vyblázniť a zistiť, čo to dá :oops:
Whisper na tetinom Maluchu jazdim v Poslku ... Ja sa tam nezmestim ... Sedadlo je na konci kolajnice a ja aj tak vycnievam :D
Da sa s tym jazdit ale prudko mi prekazal ten rev zo zadu ... Ten dvojvalec v 90km/h reve jak keby mal vyskocit.
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martinekk »

Tak, aby som nezaostaval, tiez vlozim svoje car...
Je to subaru libero E12, teda 1200ccm model. 1989 rok vyroby, s 4WD. staly zadny pohon, pripojitelny predny. Vybava superdeluxe. Mam ho asi pol roka, pred nim som mal taketo iste v dlhodobej vypozicke od tatka, ale to bol len 1000ccm a bez 4x4... S tymto mojim jazdim cca dva mesiace, najazdil som 2000km a zatial bez poruchy :D zo spotrebou cca 7,5l ked som viezol 6 ludi a batozinu k tomu :lol: takze paradicka. Este ma svoje muchy, ale hlavne ze to jazdi. Hm, neviem co este dodat. snad len to, ze Libero si zamilujete alebo ho budete nenavidiet. ja som si vybral prvu moznost.

Pre rypalov: nie, neprekoti sa to. V zatackach to drzi lepsie ako skodofky...
Prílohy
DSCF0016.jpg
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

Martinekk napísal:Tak, aby som nezaostaval, tiez vlozim svoje car...
Je to subaru libero E12, teda 1200ccm model. 1989 rok vyroby, s 4WD. staly zadny pohon, pripojitelny predny. Vybava superdeluxe. Mam ho asi pol roka, pred nim som mal taketo iste v dlhodobej vypozicke od tatka, ale to bol len 1000ccm a bez 4x4... S tymto mojim jazdim cca dva mesiace, najazdil som 2000km a zatial bez poruchy :D zo spotrebou cca 7,5l ked som viezol 6 ludi a batozinu k tomu :lol: takze paradicka. Este ma svoje muchy, ale hlavne ze to jazdi. Hm, neviem co este dodat. snad len to, ze Libero si zamilujete alebo ho budete nenavidiet. ja som si vybral prvu moznost.

Pre rypalov: nie, neprekoti sa to. V zatackach to drzi lepsie ako skodofky...
ja stale ked vidim toto auto tak sa zasmejem mne pride ako take malicke hrackarske :D ale ked sa ti paci ja ti to neberiem ale ja som asi z tych ktory zvolia druhu moznost :)
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Neviem kde ho chces vidiet... Lebo ked ho uvidis, tak vidis jedno z tridsiatich, ktore na slovensku su. Castejsie je vidiet nissany, mazdy, piaggio a podobne odvary. maju motor vpredy, listove pera, bez 4x4... nepouzitelne auta. ja mam vinute pruziny, motor vzadu, nezavisle zavesenie kolies a podobne vychytavky... A inak, kto sa smeje v zime, ten sa smeje najlepsie. Rad chodim s napadnutim prveho snehu provokovat pred tesko. Ked sa niekto smeje na mne, aj ked sa on nemoze s passatom vyhrabat zo snehu, ja zaradim 4kolku, zasmejem sa na nom, dam za 1, plny plyn a jedeeeeem :lol: toz tak.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

aky to ma vykon?
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

1000ccm 35kW, 1200 ma 38kW. Pri akych otackacj neviem, ale asi dost vysokych, je to trojvalec. 1200vka ma len vacsi zdvih, vrtanie je to iste.
Nasiel som tech. specifikaciu na starych liberackych strankach: http://www.libero.wz.cz/libspc.htm
Ale vsimol som si tam chybu, maximalna hmotnost je u E12tky vyssia, nez uvadzana. nosnost je 750kg. Da sa to aj dobre pretazit, ma nosny ram :) a pneu 13", nie 12...
Mame aj forum a zrazy, ako aj ine auta.
Napísať odpoveď