ale ja som v celku spokojny, firefox 4ever
Mozilla Firefox
Takéto priame linky na ich ftp server spôsobujú akurát to, že je ten server potom nedostupný (cez webové stránky sa tá zátaž rozloží o niečo lepšie).brm napísal:Načo čakať do 19:00?![]()
Kód: Vybrať všetko
ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/3.0/win32/sk/Firefox Setup 3.0.exe
Skús porovnať spotrebu pamäte po niekoľkých hodinách spustenia a uvidíš dosť veľký rozdiel.vajda65 napísal:presne.... písali že nároky na pamat pri počte otvorených okien budu nižšie, houby ja ked mám otvorených desat okien tak je to vidieť....
Giga rámky je použitých ešte že ostáva dalšie giga.
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
pred pol hodinou som ho nahodil... co sa tyka tej ramky tak je to zlepsenie k lepsiemu...
rychlost prehliadaca je viditelne lepsia.. urcite sa po strankach teraz pohybujem rychlejsie..
ale co ma stve je ze sa mi zda ze dolny panel je moc vysoky.. + zalozkovy panel je tiez moc vysoky... keby ste niekto vedeli co s tym napiste pls..
som to tam vyznacil... druhy screen je niekoho kto ma tie zalozky hore take male.. ten panel je nizky... aj ja by som chcel taky..
nwm mozno je to temou.. ktoru by som si rad zmenil lenze nejde ich stranka
rychlost prehliadaca je viditelne lepsia.. urcite sa po strankach teraz pohybujem rychlejsie..
ale co ma stve je ze sa mi zda ze dolny panel je moc vysoky.. + zalozkovy panel je tiez moc vysoky... keby ste niekto vedeli co s tym napiste pls..
som to tam vyznacil... druhy screen je niekoho kto ma tie zalozky hore take male.. ten panel je nizky... aj ja by som chcel taky..
nwm mozno je to temou.. ktoru by som si rad zmenil lenze nejde ich stranka
-
Šu-Do
Redeemer
iste ze niek1 napísal:nebude to nahodou tym ze mas male rozlisenie vo windowse ??? ja mam tie panely uplne uzucke... monitor mam 19" a rozlisko 1280x1024
uz som to vyriesil a bolo to tou temou.. momentalne len skusam
// ok uz final u mna asi
rozmyslam nad tym tmavym v prilohe 2 alebo svetlym v prilohe 3
ten z prilohy 2 zuzuje dost viditelny obsah v prehliadaci
//// po spusteni zere iba 32,7 mb z ram
skusali ste niekto portable verziu z http://portableapps.com/apps/internet/firefox_portable ?
je to len u mna take hrozne pomale (myslim UI ... stranky zobrazuje celkom v pohode) a prakticky nepouzitelne??
portable verzia 2.0.0.13 mi isla uplne v pohode na tom istom kluci
je to len u mna take hrozne pomale (myslim UI ... stranky zobrazuje celkom v pohode) a prakticky nepouzitelne??
Ja pouzivam verziu 3 este v RC3, ale to by malo byt rovnake, neukazuje mi to ani, ze mozem aktualizovat. A vsetko ide normalne.gwixt napísal:skusali ste niekto portable verziu z http://portableapps.com/apps/internet/firefox_portable ?
V čase špičky je naozaj nahovno ako aj niektoré iné oficiálne linky.chrono napísal:Takéto priame linky na ich ftp server spôsobujú akurát to, že je ten server potom nedostupný (cez webové stránky sa tá zátaž rozloží o niečo lepšie).
Ten link bol určený hlavne pre ľudí, ktorí si chceli čo najskôr stiahnuť novú verziu ešte pred oficiálnym spustením, čím by sa práve vyhli preťaženým serverom..
-
webmasterr
Medium Professional
-
Soviet
Darca
Re: Mozilla záložky
keďže to ide dosť pomaly a je to free tak sem pridám link na rapid ..hádam to niekto využije
//autoeditácia príspevku ( 18 Jun 2008, 14:51 )

Kód: Vybrať všetko
http://rapidshare.com/files/123248173/Firefox_Setup_3.0.exeNoo kua ma štve že vo verzii 3 to nefunguje pekla tamSoviet napísal:Zdravím..Nedá sa náhodou v mozille spraviť aby som mal napríklad 2 rady záložiek pod sebou? Lebo jeden ra mám už plný a chcel by som si prehľadne spraviť ešte jeden rad.. AK by niekto nevedel o čo ide tak potom pridám screen
-
xH4wK
No myslim ze to funguje ale treba to spravit inym sposobom ako pre 2.0Soviet napísal: //autoeditácia príspevku ( 18 Jun 2008, 14:51 )
Noo kua ma štve že vo verzii 3 to nefunguje pekla tam
-
Soviet
Darca
Našiel som toH@wk napísal:No myslim ze to funguje ale treba to spravit inym sposobom ako pre 2.0len neviem ako a na nete som zatial nic nenasiel
https://addons.mozilla.org/sk/firefox/addon/6937
Nutná je ale registrácia
-
Shark NX
Addict
2.0.0.14 ide bez problemu. 3.0 mi vypise error a posle ma kade lahsie. Neviem ci ma portable verzia Koliziu z Vistou alebo celkovo.gwixt napísal:skusali ste niekto portable verziu z http://portableapps.com/apps/internet/firefox_portable ?