Cafte ludia vela ludom som videl ze maju na icq spravenu nejaku kontrolnu otazku ked si ho autorizujem tak sa ma napriklad spyta ake je hlavne mesto slovenska alebo selico proste neviete co je to za program?
nechcel som zakladat novu temu....
ale v contacte sa mi objavil novy objekt: 12111
to je cele cislo a hlasi sa to ako ICQ system... co to ma znamenat?
stalo sa to niekomu? mam to (radsej) vymazat?
a mam este otazku
nie je nejaky program, ktory vie vyexportovat vsetky ICQ cisla ktore mam v kontakt liste
viete pre pripad, ze by sa mi nieco stalo s mojim uctom
hmm, ja to mam riesene tak, ze sa mi uklada historia vsetkych sprav. Kazdy user ma vlastny adresar alebo subor (zalezi od icq klienta), ktoreho nazov je jeho ICQ cislo. Takze v pripade, zeby sa mi nieco stalo s uctom (ak by som sa nan nemohol prihlasit, pripadne by sa mi zahadnym sposobom zmazali kontakty), viem si pomocou historie zistit vsetky icq cisla, s ktorymi som komunikoval.
will.i.am: Zapni si Mirandu, uloz si profil a je to. Miranda ma kontakty ulozene v profile, takze po vypadku ICQ serveru ci zmazani contact listu si nacitas profil a kontakty pridas opat jednoducho na server.
ja len doplnim, ze v zlozke kde mas nainstalovany QIP je adresar \users\tvoje_cislo\BackupCL a v nom mas nejake subory...ten z priponou .cl staci otvorit v notepade a mas tam vsetky svoje kontakty...
dalej su tam subory zo zoznamom ignorovanych (.clg), viditelnych (.clv) a neviditelnych (.cli)
A ked mi nejaky kreten zmeni heslo mojho icq uctu, tak mi uz nic nepomoze vsak ? Lebo volakedy sa mi nejaky kreten dostal do mojho uctu a zmenil mi heslo aj vsetkym mojim bratom. A odvtedy mam novy icq ucet, inak pouzivam qip.
will.i.am napísal:nechcel som zakladat novu temu....
ale v contacte sa mi objavil novy objekt: 12111
to je cele cislo a hlasi sa to ako ICQ system... co to ma znamenat?
stalo sa to niekomu? mam to (radsej) vymazat?
precitaj si clanok aj diskusiu
v skratke: ide o to, ze icq 5.1 konci a ten kontakt sa ti tam pridal automaticky (zrejme, aby zabezpecil odstavenie verzie 5.1)
Ja som sa pred mesiacom ci dvomi logol. Natukal som heslo z hlavy rychlejsie ako svoje telefonne cislo. Z tych neviem ci 200 ludi ci kolko to tam mam, tak tam boli online traja alebo styria ludia. Aj to mam pocit, ze to boli ti, ktori to mali pustene na konzole serveru. Samotny upadok ICQ registrujem niekedy od roku 2009-2010, ked za u nas zacal hromadnejsie rozmahat Facebook. Mozno okolo roku 2015 na ICQ ostala tretina ludi. Dnes je to fakticky u nas mrtvy komunikacny nastroj.
Hlavne ich potopilo odstrihnutie alternativnych klientov ako QIP. Ten sam potom zakapal na nezaujem vyvojarov. Ani v Pidgin-e ICQ nefunguje a nikoho to netrapi, aj s xmpp ako takym su problemy. Zda sa, ze desktopovi klienti su uz akosi mimo, vsetko bezi iba cez webovy prehliadac alebo v mobile.