miki24686 napísal:wooow, ujo ma 21
naco na toto forum chodis? kazda jedna odpoved-arogancia a to aky si ty cool.. preco si myslis, ze tym chcel zvysit pocet sportujucej mladeze? proste vyjadril svoj nazor, ehm nie je to nahodou to co sa na diskusnom fore robi?
Zdravotná telesná
Miki, ďakujem, že si sa ma zastal,ale "obhájim" sa aj sám.
K6, Tebe sa zdá, že ja som veľmi múdry, ale Ty potom robíš to isté.
K tej telesnej. Ty si naozaj myslíš, že mne išlo o zvýšenie športujúcej mládeže?? Ak by bolo odo mňa hlúpe si myslieť, že takýmto spôsobom to dosiahnem, od Teba bolo hlúpe si myslieť, že som si to myslel ja.
(Akurát, že z mojej strany to bolo úplne inak)
Vyjadril som len svoj názor, na ľudí, ktorí sa ešte aj od obyčajnej 1 alebo 2 hodín(1 vyučovacia hodina = 45 minút) telesnej potrebujú oslobodzovať, a to nehovorím o tých, ktorí na to naozaj majú dôvod. Vyjadril som svoj názor na mladých ľudí, ktorí vôbec nešportujú. Je na tom niečo zlé??? Povedať, že sa mi to nepáči?? V politike môže niekto napísať, že Fico alebo Dzurinda je k... a prečo si to myslí, ale názor na zdravotnú telesnú, ja vyjadriť nemôžem, lebo ak je môj postoj negatívny, je to moralizovanie. Ak ak by to aj bolo moralizovanie, mám na to právo, na to tu toto fórum je. Na vyjadrenie svojho názoru. Takisto ako Ty máš právo vyjadriť svoj názor na môj názor, ale nečakaj, že to ostane bez odpovede.
Tak nečakaj a choď aj do iných tém a zdrb ľudí čo vyjadrujú negatívny postoj k napr. k drogám, veď moralizujú. (Nie neporovnávam drogy s telesnou, to bol príklad)
Ja som napísal dôvod, prečo si to myslím, možno sa Ti to zdá prehnané, ale ja hovorím z vlastných skúsenosti, t.j. podľa seba, ale aj zo skúsenosti na iných ľuďoch.
Miki nehovoril o Tebe, že máš 21, ale o mne. ("Ujo má 21").
O 2 mesiace budem mať 22 pre spresnenie, keď Ťa tak veľmi zaujíma môj vek.
A nepísal som o tom ako o najväčšom probléme na svete, ale zdravie je len jedno. A najmä u mladých ľudí, ktorí sú ešte vo vývine.
A k tomu urážaniu, ak sa Ti zdá, pomenovať ich lemrami urážaním... tak v poriadku... Navyše som to hovoril všeobecne na všetkých nie na konkrétnych jedincov.
K6, Tebe sa zdá, že ja som veľmi múdry, ale Ty potom robíš to isté.
K tej telesnej. Ty si naozaj myslíš, že mne išlo o zvýšenie športujúcej mládeže?? Ak by bolo odo mňa hlúpe si myslieť, že takýmto spôsobom to dosiahnem, od Teba bolo hlúpe si myslieť, že som si to myslel ja.
(Akurát, že z mojej strany to bolo úplne inak)
Vyjadril som len svoj názor, na ľudí, ktorí sa ešte aj od obyčajnej 1 alebo 2 hodín(1 vyučovacia hodina = 45 minút) telesnej potrebujú oslobodzovať, a to nehovorím o tých, ktorí na to naozaj majú dôvod. Vyjadril som svoj názor na mladých ľudí, ktorí vôbec nešportujú. Je na tom niečo zlé??? Povedať, že sa mi to nepáči?? V politike môže niekto napísať, že Fico alebo Dzurinda je k... a prečo si to myslí, ale názor na zdravotnú telesnú, ja vyjadriť nemôžem, lebo ak je môj postoj negatívny, je to moralizovanie. Ak ak by to aj bolo moralizovanie, mám na to právo, na to tu toto fórum je. Na vyjadrenie svojho názoru. Takisto ako Ty máš právo vyjadriť svoj názor na môj názor, ale nečakaj, že to ostane bez odpovede.
Tak nečakaj a choď aj do iných tém a zdrb ľudí čo vyjadrujú negatívny postoj k napr. k drogám, veď moralizujú. (Nie neporovnávam drogy s telesnou, to bol príklad)
Ja som napísal dôvod, prečo si to myslím, možno sa Ti to zdá prehnané, ale ja hovorím z vlastných skúsenosti, t.j. podľa seba, ale aj zo skúsenosti na iných ľuďoch.
Miki nehovoril o Tebe, že máš 21, ale o mne. ("Ujo má 21").
O 2 mesiace budem mať 22 pre spresnenie, keď Ťa tak veľmi zaujíma môj vek.
A nepísal som o tom ako o najväčšom probléme na svete, ale zdravie je len jedno. A najmä u mladých ľudí, ktorí sú ešte vo vývine.
A k tomu urážaniu, ak sa Ti zdá, pomenovať ich lemrami urážaním... tak v poriadku... Navyše som to hovoril všeobecne na všetkých nie na konkrétnych jedincov.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
aj ja som kedysi byval oslobodeny,ale vobec mi to neprospievalo... nieosm sice ziaden sportovy prebornik,ale dvakrat tyzdenne ponahanat loptu ma nezabije... to iste plati o behu,ktory mame povinne 2x rocne... aj ked z toho si robim srandu (2500m za 10minut
)
//ale ak by tym vasi telocvikari mali fakt niekomu poskodit tak sa stazujte... ale ak ste vsetci 13 len hypochondri (bez urazky,ale inak to nedokazem pomenovat) tak asi mate smolu...
//ale ak by tym vasi telocvikari mali fakt niekomu poskodit tak sa stazujte... ale ak ste vsetci 13 len hypochondri (bez urazky,ale inak to nedokazem pomenovat) tak asi mate smolu...
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ktomu poteniu : niekto pisal ze skoncila TV a sup na hodinu ... preco sa ponahlat
u nas vacsina spoluziakov to robime takto : skonci TV dame si dole tricko , kratase a sedime tam v trenkach medzi tym sa umývame v umyvadle tvar, trocu sa oplachut pod pazuchmi utret trickom od TV dat nejaky deodorant a klude tam sedet aj 5 min po zvoneni ... ked uschem a uz sa nepotim idem na HOD . Ucitelke poviem mali sme TV a tym to skoncilo....
(tiez by mi vadilo sediet spoteny ako svina na HOD ale ked ches da sa pomoct )
(tiez by mi vadilo sediet spoteny ako svina na HOD ale ked ches da sa pomoct )
Rikinko neboj on teraz napíše že ich za to drbali a podobné žvásty.Ja osobne si myslím že aj keby ste mali neviem ako "hlúpu" učiteľku tej hodiny čo nasleduje po TV s triednym resp. triednou by sa dalo dohodnúť o nejakom tom malom meškaní na hodinu.Čo tu píšu ľudia k6 a pod. sú len trápne výhovorky.
omg jaky by som bol rad keby som mohol cvicit na telesnej.Mal som zdravotne problemi-->v prvaku osm necvicil asi ani 6x tak mi ucitel povedal at si vybavim oslobodenie.jasne je to super ze si mozem pospat o pol hodku naviac ale radsej by som si s kamaratmi zahral futbal alebo volejball a tym si pestoval vztahy s kamaratmi.Aj ked som vzdy po telesnej aktivite spoteny a je mi neprijemne byt este lepkavy cely den.Mam taky dojem ze ziaci zacinaju byt proste lenivy a budu to mat tazsie aj v zivote... 
-
Tomasko
Guru wannabe
zalezi co mas za ucitela, ked ti dava taku motivaciu, ze ta nuti robit trebarz gymnastiku a tebe to nejde tak sa niektorim ani necudujem.mastermind napísal:neviem ci je to pravne koser, ale principialne s tym uplne suhlasim. Na strednej sme mali takych jedincov a vobec som ich nechapal. Tie 2 hodiny pohybu do tyzdna nikomu neublizia, prave naopak.
Ale take kraviny, ze nejake kruzky povinne poobede to ne.
-
mirak2
Hardcore addict
oslobenym by som rezal achilovky aby mali riadny dovod byt oslobodeni. ja chodim na telesnu sa vybehat hlavne, nikde nie je napisane ze maju aj ostatni tolko vypotit krvi kolko ja...lemrackost neskutocna..
aby ste vedeli ja som mal telesnu 16.30-18.00 a za cely bozi den som sa nedostal domov...a fungoval som tam dva roky, plus este rok predtym som mal v rovnakom case, len som mal volno predtym odnest veci domov, nieco zjest a pod. na rozdiel od niektorych ktori radsej isli vypit som sa nestazoval (poniektori po akcii sa vratili na telesnu...mame tu take exemplare, len neviem ci toto konkretne budu citat tuna na fore)
aby ste vedeli ja som mal telesnu 16.30-18.00 a za cely bozi den som sa nedostal domov...a fungoval som tam dva roky, plus este rok predtym som mal v rovnakom case, len som mal volno predtym odnest veci domov, nieco zjest a pod. na rozdiel od niektorych ktori radsej isli vypit som sa nestazoval (poniektori po akcii sa vratili na telesnu...mame tu take exemplare, len neviem ci toto konkretne budu citat tuna na fore)
Niekedy ublížia. Tak napríklad u nás nejaký primitív vymyslel rozvrh že v piatok máme 4 hodiny, dve hodiny voľno a potom siedmu TV, to ťa aj chuť prejde.mastermind napísal:neviem ci je to pravne koser, ale principialne s tym uplne suhlasim. Na strednej sme mali takych jedincov a vobec som ich nechapal. Tie 2 hodiny pohybu do tyzdna nikomu neublizia, prave naopak.
pozri mirak, ked chces chodit na telesnu tak nanu chod ale ked dakto nechce tak nechce, mne je jedno kto chodi na telesnu a kto niemirak2 napísal:oslobenym by som rezal achilovky aby mali riadny dovod byt oslobodeni. ja chodim na telesnu sa vybehat hlavne, nikde nie je napisane ze maju aj ostatni tolko vypotit krvi kolko ja...lemrackost neskutocna..
ako to tak citam,mozem byt rada,ze uz na VS nemam telesnu.to je strasne,ak je niekto oslobodeny a nutia ho cvicit...a aj ked sa ulieva,nie je kazdy nadany na sport.ja som si toho na gympli uzila dost,mali sme jednu profesorku co ma furt len ponizovala,zasadla si na mna a robila si zo mna srandu pred celou triedou len zato,ze mi nesiel volejbal.dost vela ludi sa nechalo oslobodit,ale mne to nasi nedovolili,takze som to musela dost dlho znasat.nastastie ta profka potom odisla,ale na cely zivot mam odpor k telesnej...a ak by som mala hovorit o tom,ake to bolo pre mna prospesne,tak som mavala take nervy,ze ked nam TV odpadla a mali sme namiesto nej matiku,tak som skakala od radosti
-
Martin44
Professional
A just by som takych ako ty nechal, aj ked by si bol oslobodeny, sediet na lavicke a zbieral by si lopty,nech sa potis jak tupelo vo flanelke a dlhych gatiach.M142 napísal:Nechápem čo je na tom zlé vybaviť si oslobodenie...Ja sa od takého mája tiež chystám...TV máme vždy siedmu hodinu+ musíme čakať 50min, lebo je obedná prestávka...Tak načo by som hral futbal(ktorý z duše neznášam, neviem ho hrať a ani ma nikdy nebavil), keď už možem byť doma...A nemyslím že je to len o lenivosti...Vždy rád vybehnem na nejaké hory a tak...Ale pre mňa je TV aj tak len strata času.Tej fyzickej námahy mám na TV minimálne...
-
olololwtfomg
Expert
Nechápem čo sa to s vami, k****, v poslednom čase deje. ja si v poslednom čase neviem predstaviť deň bez aspoň 2 hodín pohybu, cvičenia alebo čoho... však inak sa ani nedá odreagovať od stresu a neustáleho vysedávania pri pc. Ale s tou telesnou na začiatku vyučivania... mali sme to aj my a fakt je to dosť npc. Ale kvôli tomu si dávať oslobodenie od TV?