Farebne nastavenia Visty

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
deaddy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deaddy »

ked nacham pocitac bezat celu noc tak rano zistim ze vista sa nastavila na basic styl farieb a ked to chcem napravit a dam naspat aero nic sa nezlepsi tie farby vyzeraju fakt otrasne proste sa na to neda pozerat pomoze len restart

//autoeditácia príspevku ( 29 Jun 2008, 11:07 )
neviete kde sa to da nastavit????
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

deaddy napísal:ked nacham pocitac bezat celu noc tak rano zistim ze vista sa nastavila na basic styl farieb a ked to chcem napravit a dam naspat aero nic sa nezlepsi tie farby vyzeraju fakt otrasne proste sa na to neda pozerat pomoze len restart

//autoeditácia príspevku ( 29 Jun 2008, 11:07 )
neviete kde sa to da nastavit????
neviem preco ale aj mne sa pri niektorych aplikaciach ako prehravac videa alebo nejaka hra prepne do basic verize no mne sa potom ako ju vypnem za nejaky cas prepne naspat
deaddy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

lenze men to robilo ked som ho nechal cez noc bezat obrazovka sa vypla a on stahoval a robi to len sem tam ale neskusal som ho dlhsie nachat vzdy som ho restartol
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

indigo - to co popisujes, mi robi napr powerdvd - proste jeho rozhranie nie je kompatibilne s vista aero, preto sa pocas jeho behu prepne do basic rezimu.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

KoCi napísal:indigo - to co popisujes, mi robi napr powerdvd - proste jeho rozhranie nie je kompatibilne s vista aero, preto sa pocas jeho behu prepne do basic rezimu.
no mne to robi zas prezmenu mv2 player :)
deaddy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

aha takze mne to asi sposoboval RapGet ale teraz mit o nerobi a to mam stale tu istu verziu a robi to len obcas aj to len ked ho necham stahovat celu noc ale pri inom programe mi to myslim este nespravilo

//autoeditácia príspevku ( 30 Jun 2008, 7:08 )
no dnes som ho nechal stahovat celu noc a zese mi to spravilo ale zauijimave je to ze ja to nemozem nijako nastavit aj ked si nastavim vzhlad vista aero nepomoze musim restartovat
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Aj mne to dakedy dávno robilo hlavne pri prehrávaní videa, ale potom sa to nejak opravilo. Možno aj doinštalovaním opravy..

Skús pozrieť:
http://vista.zive.cz/?q=neobnovuje-se-v ... spravte-ji
deaddy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

no ja mam problem s farbami nie s plochou aktualizacie mam vsetky aj service pack
:-)
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa :-) »

deaddy napísal:no ja mam problem s farbami nie s plochou aktualizacie mam vsetky aj service pack
skontroluj moznosti napajania.... :roll:
deaddy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

hh to s tym suvisi???? ked hram hry tak mam vysoky ale takto na noc davam setric energie ale aj ked ho mam teraz na behanie po nete to staci a nerobi mi to!!!!!!!
:-)
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa :-) »

deaddy napísal:hh to s tym suvisi???? ked hram hry tak mam vysoky ale takto na noc davam setric energie ale aj ked ho mam teraz na behanie po nete to staci a nerobi mi to!!!!!!!
ano suvisi to s tym, AERO zere grafiku, grafika zere energiu = skontroluj moznosti napajania, najme casove zmenu riadenia PCIExpress zbernice :roll:

Zmenit Rozsirene Nastavenia Napajania

neviem o com diskutujes, robi ti to za ucelom setrenia energie, vypina AERO, tak si to pohladaj v nastaveniach napajania... alebo nechaj cez noc, vysoky vykon.

edit: ak to je to nekompatibilitiou tak s tym nic nespravis !
deaddy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

no dobre ale aj ked je to setric stacit by to malo nie????? neni az take narocne a to nastavenie nevidim mam tu akurat vypnut monitor a rezim spanku

//autoeditácia príspevku ( 30 Jun 2008, 14:55 )
a nemozem cez noc nechat vyvazeny??????

a robi to len pri tom rapgete inak mi to nikdy nespravilo podla mna to je skor tou nekompatibilitou

//autoeditácia príspevku ( 30 Jun 2008, 16:43 )
no uz som tie nastavenia nasiel dam vediet ci to pojde ak nie tak to bude urcite tou nekompatibilitou

//autoeditácia príspevku ( 30 Jun 2008, 18:28 )
no takze specatene je to nekompatibilitou to iste sa mi stalo aj so splinter cell chaos thery je to uz starsie a mal som vysoky vykon takze jeto urcite nekompatibilita kedze tu hram ovela lepsie a narocnejsie hry
Napísať odpoveď