vyber mobilu ponuka z T-mobilu
vyber mobilu ponuka z T-mobilu
Takze chalani predstavte si ze ste v mojej situacii mate pausal 100viac od T-mobilu ,konci sa vam pausal a vo vacku 2000sk na kupu noveho mobilu z aktualnej ponuky
Co by ste zobrali?? aky model???
Vyuzitie asi nasledovne:
-bezne telefonovanie + sms
-kvalitnejsie fotky (viem ze na fotky je najlepsi digital ,ale tak nudzovy stav mobil) potesilo by ma aj natacanie videa v nejakom normalnejsom rozliseni
-dalej vyuzitie ako obcastny prehravac hudby a FM radio
-samozrejmostou je bluetooth
-taktiez by som nechcel aby som musel dobijat baterku kazdy den
Dakujem za pomoc ,je to dost surne potreboval by som co najskor vybrat telefon ,tlaci ma termin .
Co by ste zobrali?? aky model???
Vyuzitie asi nasledovne:
-bezne telefonovanie + sms
-kvalitnejsie fotky (viem ze na fotky je najlepsi digital ,ale tak nudzovy stav mobil) potesilo by ma aj natacanie videa v nejakom normalnejsom rozliseni
-dalej vyuzitie ako obcastny prehravac hudby a FM radio
-samozrejmostou je bluetooth
-taktiez by som nechcel aby som musel dobijat baterku kazdy den
Dakujem za pomoc ,je to dost surne potreboval by som co najskor vybrat telefon ,tlaci ma termin .
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja by som h obral,ale ked chces kvalitnejsie video tak 2000sk je malo
[/url]http://www.t-mobile.sk/sk/!pages.get?id ... ner=c1[url][/url]
Ja by som urcite tu Nokiu, funkcie maju vsetky porovnatelne, takze jedine co by pre mna rozhodovalo je ergonomika, dizajn atd.
Samsung by som uz z nejakeho principu nebral, asi taka moja nedovera k znacke, ked ta ista firma vyraba aj pracky.. chapes
SE vyzera celkom fajn, ale ked planujes castejsie pisat SMSky, tak tie tlacitka su dost nepohodlne...
Tym padom jednoznacne vyhrava Nokia...
Samsung by som uz z nejakeho principu nebral, asi taka moja nedovera k znacke, ked ta ista firma vyraba aj pracky.. chapes
SE vyzera celkom fajn, ale ked planujes castejsie pisat SMSky, tak tie tlacitka su dost nepohodlne...
Tym padom jednoznacne vyhrava Nokia...
-
RainbowSix
Light Professional
asi si hodim kockou ,nokia ma symbian se zase lepsi fotak ,nokia lepsie video no uvidim co spravim nakoniec ......ja mavam pravidelne nokiu aj se a som spokojny s oboma znackami
//autoeditácia príspevku ( 05 Jul 2008, 14:45 )
hmm stale mi vrta hlavou aj ten samsung D900i ,vyzera lakavo aj ked znacke nedoverujem ..kvalitny fotak ,v pohodicke video,FM radio ,nie je to sice Symbian ..no neviem
K770i : zatial moj favorit
N 6120 : stratila ked som videl ake robi fotky ,nejako ma to odradilo ,no neviem este
//autoeditácia príspevku ( 07 Jul 2008, 17:24 )
takze stale som sa nerozhodol ktory si vybrat
kazdy ma svoje klady aj zapory
Samsung : dobry fotak ,aj video prakticky ma vsetko co chcem kedze videohovor nevyuzijem ,ale minus je ze samsungu ako znacke nejako neverim
Nokia:Symbian ,pekne videa, radio .....ale zase horsi fotoaparat bez zaostrovania
SE: super fotak,radio ,len slabe rozlisenie videa + vsetky porty v jednom
takze stale vaham ktory si zobrat a neviem sa rozhodnut
//autoeditácia príspevku ( 05 Jul 2008, 14:45 )
hmm stale mi vrta hlavou aj ten samsung D900i ,vyzera lakavo aj ked znacke nedoverujem ..kvalitny fotak ,v pohodicke video,FM radio ,nie je to sice Symbian ..no neviem
K770i : zatial moj favorit
N 6120 : stratila ked som videl ake robi fotky ,nejako ma to odradilo ,no neviem este
//autoeditácia príspevku ( 07 Jul 2008, 17:24 )
takze stale som sa nerozhodol ktory si vybrat
kazdy ma svoje klady aj zapory
Samsung : dobry fotak ,aj video prakticky ma vsetko co chcem kedze videohovor nevyuzijem ,ale minus je ze samsungu ako znacke nejako neverim
Nokia:Symbian ,pekne videa, radio .....ale zase horsi fotoaparat bez zaostrovania
SE: super fotak,radio ,len slabe rozlisenie videa + vsetky porty v jednom
takze stale vaham ktory si zobrat a neviem sa rozhodnut
hatamrc: síce som priaznivec SE, ale nezaujato podla tvojich požiadaviek by som bral Samsung D900i. keď som si to zbežne pozrel v porovnaní na mobilmanii
a potom aj o tie dva mesiace bude cakat na nove SE ?->slavo<- napísal:natvojom mieste by som si zobral SE alebo nokiu .
alebo ešte počkal 1 či 2 mesiace lebo pridu nove SE a potom si budeš buchat hlavu o stol, že čo si si mohol kupit . a čo to maš za šit . tak si to ešte premysli.
6120 nerobi zle fotky, robi super videa a hlavne co je ze ma symbian, jedine co ho by som sa obaval je ci ho T-mobile nakazil nejakym vlastnym firmwarom
Samsung - jedine co by som si od nich kupil tak to LCD
SE - fotky moze mat lepsie ale nema oproti 6120 - miniUSB s Mass Storage, 2,5 mm jack, 16 mil. farieb v displeji...
no takze vec sa ma takto momentalne mam 6288 ,som absolutne spokojny konci vsak jeden pausal a to znamena novy telefon .....musim sa rozhodnut ktory z tychto troch a v oktobri sa zase konci druhy pausal cize toto bude telefon tak na tri styri mesiace ,preto nebudem viac cakat....u nokii ma laka symbian,u se fotak, a u samsungu vybava lenze ked samsung robi aj pracky aj telefony ...takze nemam velku doveru