Poradte zaujimavu izbovu rastlinu
Poradte zaujimavu izbovu rastlinu
chcem do svojej izby vniest kusok zivota a starat sa o nejaku peknu rastlinu. ide o to, aby to nebolo nieco velke, ale ani male a aby dobre znasala izbove podmienky. nejake stranky som pobehal, ale zaujima ma, ci tu je niekto kto sa v tom vyzna alebo ma na tieto veci vkus. tiez kde v bratislave sa oplati ist pozriet po takomto sortimente. hlavne kde maju velky vyber. dakujem za kazdy nazor.
-
in your world
Light Star
ja som už tiež vykúšala všeličo, ale naj je vypestovať si vlastný bonsaj, choď do nejakého záhradného centra, tam si vyber nejaký malý stromček podľa svojho vkusu(listnatý,ihličnatý). alebo skús si vypestovať citrónovník,pomarančovník,..... atď, je lepšie keď si niečo vypestuješ sám, z kvetinárstiev ti to za chvílu zhynie. aspoň taká moja skúsenosť, je to aj tým, že my doma máme aj dosť tmu.
chrobakos: uvazoval som nad vypestovanim si maleho kricka erytroxylon coca /koka prava/. ale ked som si o tejto rastlinke zacal viac citat, rychlo som si to rozmyslel 
in your world: dakujem. asi porozmyslam nad tym citrovnikom alebo pomarancovnikom. zaujimavo znie aj ten bonsai, ale s tym uz je vela opletacky. vyhoda bonsaia je ale v jeho malych rozmeroch. pockam ci tu este niekto da nejake tipy a uvidim.
in your world: dakujem. asi porozmyslam nad tym citrovnikom alebo pomarancovnikom. zaujimavo znie aj ten bonsai, ale s tym uz je vela opletacky. vyhoda bonsaia je ale v jeho malych rozmeroch. pockam ci tu este niekto da nejake tipy a uvidim.
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
Pozri sem, tie bonsaje su nadherne...Ja som kupil taku malu potvorku(vtaci zob) z TESCA, dal som ho na vyssie miesto v izbe a zacali mu zltnut listy(vo vyssich miestach sa asi hromadilo vela tepla) Musel som ho presunut nizsie,prestrihal som ho, pohnojil, a odvtedy sa zacal zbierat, uz ma prve nove listyCalvin SFX napísal:Mne sa strasne paci Bonsai to je ten mali stromcek ja keby ze mam nato love thak si to kupim lebo je to strasne pekne a tiez sa priklanam ku Cannabis Sativa
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa: