hlavne že v tom máš ty jasnohacker z vychod napísal:ten virus existuje.A teraz som sa docital o nejakom viruse ktory ti zacne mazat subory.Pride ti e mail, v ktorom od teba chcu peniaze za odvirovanie.Na slovensku ten virus zatial nieje ale v cesku ho maju uz asi 4 pocitace.Taky maly cervik:)
A s tym helo worldom mas pravdu.Mladi by sa mali najprv ucit zaklady programovania a princip na korom vobec tie programy pracuju, system chapania programov a nie len "otvorit hlavu a cakat, ze ti tam naleju vedomosti ktore si musela kopa ludi odmakat"
//autoeditácia príspevku ( 06 Jul 2008, 13:17 )
![]()
![]()
v zivote som nevidel, ze by dakto chcel navod na programovanie virusov.Kazdy virus je niecim iny, aj ked pracuju na tom istom principe, nikdy by sa dakemu hlupakovi nepodarilo ani len prerobit nejaky vidus. Aj daky sprosty nuker by ho stal celorocnu pracu.Ja som napisal jeden dost srandovny trojan.Spustis ho a on ti zacne stale dokola spustat windows.Neviem, ci uz taky virus neexistuje, ale je to sranda ked je zrazu pretazenie na 100% a daky chlapik len cumi co sa to deje.Aky programovaci jazyk povazujete za najvhodnejsi pre pisanie virusov??
Programovanie virusov
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
hacker z vychod
Novice
jj
poznáš učebnici jazyka C od pavla herouta??Ak si ju pozorne prečítaš a pochopíš ju, môžeš sa pustiť do zložitejšieho programovania.Nehovorím, že je to jediná cesta k programovaniu, ale ja som sa z nej učil od 11 rokov.A pomohla.
-
audiotrack
VIP
áno, poznám. Prečítal som (okrem iných aj túto) a ak si myslíš že je v nej dosť info aby si sa pustil do programovania (a nie to ešte vírusov) tak si viem asi predstaviť ako ten tvoj trojan vypadal
Kludne mi ho pošli, rád si pozrem. Vypnem si aj firewall ak ti to spraví radosť (lebo podla toho čo si písal tak to s trojanom nemá nič spoločné)
-
hacker z vychod
Novice
h
Pre mňa v nej bolo dosť info, aj keď nie priveľa.Na čo by som ti to posielal.Jediný na kom som to vyskúšal bol môj kamarát, a tomu som to dal na jedno CD.Vraj "prekvapenie" a on ho jednoducho spustil.A je to hovadina. Chcel odo mňa peniaze, aj keď stačilo počítač odpojiť z elektriny.Od vtedy som to nikomu neposielal a jaksi ma to prestalo baviť.
-
hacker z vychod
Novice
hacker
S tym menm som si robil prcu z jedneho kamarata.Je tak trochu madar a namiesto hacker z vychodu si dal do mena "hacker zos vychod"
Taky divny chlapec co si vie obliznut obocie, zahryznut do ucha a tak.
-
audiotrack
VIP
Re: hacker
hej, a mal už aj iné nicky, najznámejší je Leshacker z vychod napísal:S tym menm som si robil prcu z jedneho kamarata.Je tak trochu madar a namiesto hacker z vychodu si dal do mena "hacker zos vychod"
-
jurko.info
Medium Expert
nuž
uznávam hackerov, robia dobrú prácu a upozorňujú na chyby (pokiaľ to samozrejme nezneužívajú na svoje obohatenie alebo inak nespôsobujú škody, ale to už nie sú hackeri, ale ko****, sorry za výraz), na základe ich zistení sa človek učí a zdokonaľuje
uznávam aj autorov humorných vírov (viď zašlá sláva počítačovej éry) kde stačil reset alebo len alt+f4 a človek sa pri tom ešte pobavil (no občas aj naserkal)
ale tých, čo píšu víry len preto, aby robili škodu, kradli informácie, likvidoali konkurenciu atď. a dokazovali si vlastnú obmedzenosť pokladám za chrapúňov a dolámal by som im všetky prsty, aby si už viac na klávesnicu nesiahli
-----------------------------------------
sám by som si teda na napísanie žiadneho víru netrúfol
taký dobrý zase nie som, ale zopár zaujímavých vecičiek s javascriptom sa mi už podarilo (cookies), ale to si v aplikáciách zabezpečujú už aj webtvoriace lamky 
btw: neviete o nejakých SK/CZ/RU ale aj EN stránkach o tejto problematike aj s príkladmi, dosť ma to zaujalo? Díky
uznávam aj autorov humorných vírov (viď zašlá sláva počítačovej éry) kde stačil reset alebo len alt+f4 a človek sa pri tom ešte pobavil (no občas aj naserkal)
ale tých, čo píšu víry len preto, aby robili škodu, kradli informácie, likvidoali konkurenciu atď. a dokazovali si vlastnú obmedzenosť pokladám za chrapúňov a dolámal by som im všetky prsty, aby si už viac na klávesnicu nesiahli
-----------------------------------------
sám by som si teda na napísanie žiadneho víru netrúfol
btw: neviete o nejakých SK/CZ/RU ale aj EN stránkach o tejto problematike aj s príkladmi, dosť ma to zaujalo? Díky
-
Nadeo
Guru wannabe
Ked som nasiel chybu na autodoplnky.cz a reportol som ju ,uz som hacker? A to o "hackovani" neviem nic ,akurat co som sa naucil popri php (bola tam chyba, v galerii, vymenil som nazov obrazka za index.php a zobrazil sa mi zdrojak lol) ... Niee , hacker je ten ktory si to aj prizna a povedia to o nom aj ostatni
Re: nuž
sice je to vsetko stare, ale naucis sa tam zaujimave vecijurko.info napísal:btw: neviete o nejakých SK/CZ/RU ale aj EN stránkach o tejto problematike aj s príkladmi, dosť ma to zaujalo? Díky
http://www.totallygeek.com/vscdb/
-
caesar1987
Addict
jj.. aj ked to bolo skor v minulosti.. ked virusy este len zacinali... vojna coderov...chrono napísal:Myslíš si, že sa také niečo naprogramovať dá? Ani antivírusové programy to nezvládajú na 100%, takže čakať niečo také od malého programu je dosť hlúpe. Každopádne existuje pár vírusov, ktoré vedia odstrániť z PC iný vírus.
edit:\\ ked tak pozeram toto vlakno tak moj prvy prispevok v nom sa k tomuto hodi
kazdy virus sa musi zmazat specialnym sposobomGepid napísal:ked sta taky machry tak nagoramujte taky virus co odstrani vsetky vyrusi z pc:lol::lol::D
ale volakedy davno(tusim kolo roku 2000, 2001) bola taka stranka kde boli antiviry iba na jeden virus, som si stiahol maly program presne na ten vir co som chcel vymazat a on to spravil
Nedávno nám hackli stránku Turci. Nieco podobneho (http://sex.svudna.cz/)
neviem teraz najst index.
Chcem sa spýtať aké znalosti sú potrebné na webhacking ? A ako je to z "hackovanim" cez windows ? Ci je nieco take mozne...?
Bavime sa v teoretickych rovinach chlapci
neviem teraz najst index.
Chcem sa spýtať aké znalosti sú potrebné na webhacking ? A ako je to z "hackovanim" cez windows ? Ci je nieco take mozne...?
Bavime sa v teoretickych rovinach chlapci
-
caesar1987
Addict