2. kanalove audio + zosik

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
ST1
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

Ahoj. Uz onedlho sa buem muset vzdat nedobrovolne mojho Technics systemu....tak hladam nahradu a natrafil som na stojanove repro...fascinuju ma dost a pacia sa mi...len nefim aky k nim zosik bo cem 2 kanalove so zosikom ale take nikde nepredavaju tak musim kupit samostatny zosik a repro...5,1 necem...preco ?...nefim mam rad 2.0 viac uz som si zvykol a paci sa mi tak zvuk viac mozno casom by som ich pripojil mno viacej link na repro co by som bral http://www.alza.sk/SK/sloupcove-reprodu ... d86630.htm
abo si poskladat vlastne repro bo to by som wedel len musite poradit komponenty de kupit a ake...pacia sa mi cierne repro a presne take ako v linku farby aj matrosu bo takeho matrosu mam aj doma...jedina nevyhoda ze nemaju podstavce na ostrych spicoch(je to nato aby nesli vybracie do zeme a bol iba cisty a kvalitny zvuk :)....mrte rad pocuvam hudbu a kvalitne...dalsia vec preco necem 5.1...trebarz creative a pod znacky bo je tam sub a par malych repracikov i ked som pocul vela zsotav azvuk sa mi apcil ale som za 2 velke repro a k nim zosik :)....mimochodom teraz mam zapojene repro 2 predne a center zadne nemam preto lebo divne hraju raz hraju a raz ne...ale ta vezicka uplne skvele hra nemozem si vynachvalit...ok tak radte...dik

//autoeditácia príspevku ( 06 Jul 2008, 11:39 )
som sa hrabal na nete fical by tento zosik dobre na tych repro vyssie v linku ? http://www.datart.sk/katalog/AV-prijima ... G520B.html tie repro budu mat moc velku rezervu ale...popripade mi nieco poradne odporucte...dik
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martinekk »

No to zas bude s*acka... Vies aka vyrobna cena hentakych kvazi bedni musi byt? Zosik nehodnotim, to je technika tak na dva roky. Proste spotrebka co viac nevydzri a potom sa pokazi. Pokukaj radsej bazary a kup daco starsie co bolo kedysi dost drahe. Su to kvalitnejsie pristroje za dobru cenu a vydrz maju urcite lepsiu. Sam som sa o tom presvedcil. Bedne si staviam podla svojho gusta. Prehrab aukro a podobne inzertne servery, najdes daco rozumne celkom isto. sony by som nechcel... kukni a www.audioweb.cz tam ti tiez poradia velmi dobre odbornici.

P.S: audioweb ma problem s hostingo, treba skusat vo viacerych prehliadacoch...
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

aha dik...ako som napisal ze amm technics uz mrte rokov a hraju nadherne...a tie sony som cel kvoli tomu ze su viac pasmove teda az 4 ... a pacia sa mi aj stylom...a zosik by som bral nejaky ktory bere HDMI 1080p uz...cel som nove radsej ako pouzivane ale pozrem sa teda po niecom...
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martinekk »

Vies, ide tu o to, ze za tie prachy poriadne bedne nekupis. urcite nie nove. Vyrobna cena je tak jedna petina. Tak si to sam preber, aka je to "kvalita". Ono kvalita a vydrz veci co sa teraz vyrabaju ide strasne dole. Ked pozadujes hdmi a podobne veci, uz ti dalej neporadim... Jednoducho su to uz moc nove veci v ktorych sa nevyznam. Stary technics su kvalitne stroje, mozem potrdit.
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Martinekk napísal:Vies, ide tu o to, ze za tie prachy poriadne bedne nekupis. urcite nie nove. Vyrobna cena je tak jedna petina. Tak si to sam preber, aka je to "kvalita". Ono kvalita a vydrz veci co sa teraz vyrabaju ide strasne dole. Ked pozadujes hdmi a podobne veci, uz ti dalej neporadim... Jednoducho su to uz moc nove veci v ktorych sa nevyznam. Stary technics su kvalitne stroje, mozem potrdit.
jj...aj by som to prezil bez HDMI len slo o to ze buem mat xbox tak nech uz to stoji za to aj so zvukom i ked pofrci ked kupim jeden kabel a je po probleme takze uz len repraky a nejaky zosik...mohol by si helfnut ale tie sony repro mi pripadaju fakt kvalitne a pekne su hlavne...a podmienka su stojanove cierne repro popripade ako take repro spravit ake drevo na to pouzivaju a kde sa da zohnat taka lepenka keby som kupil repro nejake tak to uz len prelepim...
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Tie Sony co si poslal, su stlpove, nie stojanove. A taktiez ich nedoporucujem. Urcite niesu 4pasmove, maximalne 3. V repro Pioneer CS-7030 za 9,5tis. Sk, ktore su tiez 3pasmove, je vyhybka tak trapna, az sa clovek zlakne, tzn 2 unipolar. kondy, 1 mini cievka. Ak su tieto vobec 4pasma, bude rovnako trapna.
Doporucujem ist niekde priamo do kamenneho obchodu a vypocut si taketo bedne, inak kupujes macku vo vreci.
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

srry sekol som sa....maly detajl...cem stlpove nie stojanove...chaoem zrcute nebudu 4 pasmaky to mozu mat max magnat alebo cabasaki repro...sak uvidim co buem cet a pobeham shopy urcite popripade napiste co mate doma a ako to hraje aby som wedel....dik
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

:) no ja ti len v krátkosti odporučím M-Audio BX5a, sú to štúdiové aktívne reproduktory čiže zosík nepotrebuješ a hrajú parádne, taktiež som nechcel 5.1 a na hdubu mi vyohvuju dokonale a na filmy vlastne tak isto
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

verim ti mozu super hrat...len ja cem neco aby to aj vypadalo a namotal som sa na sltpove repro...mno ale ked buem mat stol a nebue miesto na take repro tak pojdu obyc ale radsej 3 pasmove ako mam teraz..
Napísať odpoveď