UPS
-
JonathanDavi
Light Expert
UPS
Nazdar chlapi, pocujte chcel by som poslat jeden PC cez UPS , co mam preto spravit?
-
JonathanDavi
Light Expert
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Potrebujem odoslat kompik do Nemecka, ked som ho odtial objednaval (januar tohto roku) platil som za shipping UPS 30EUR, teraz pozeram ceny zasielok a pri Standard (do 5 dni) je cena okolo 80 EUR, cennik je pri tom platny od decembra 2007, ako je mozne,ze odtial ma vysiel tak lacno? Je nejaky lepsi sposob, ako ho tam poslat?
klasickou postou... a modlit sa 1) aby dosiel pred uplynutim zaruky, 2) aby vobec dosiel
Ale nie... velmi niet co spekulovat (skus ine kurierske sluzby, DHL, ReMax, TNT, a co ja viem co este... Ak ti to z Nemecka zasielal nejaky shop priamo, pravdepodobne maju nejake zmluvy s kurierskymi sluzbami, a teda aj lacnejsie sluzby.)
To je tak ako z CR k nam cez PPL --> lacne
SR --> CR, nic "kurierske" v cene cca 200-300sk nenajdes...
Ale nie... velmi niet co spekulovat (skus ine kurierske sluzby, DHL, ReMax, TNT, a co ja viem co este... Ak ti to z Nemecka zasielal nejaky shop priamo, pravdepodobne maju nejake zmluvy s kurierskymi sluzbami, a teda aj lacnejsie sluzby.)
-
Marcos Corvin
Expert
Ja som raz posielal cez UPS balík do 120kg do Ciech a zaučtovali 12000,-Sk a keď som sa potom spýtal v TNT Express tak by ma to vyšlo 1836,-SkSTomko napísal:klasickou postou... a modlit sa 1) aby dosiel pred uplynutim zaruky, 2) aby vobec dosiel![]()
![]()
![]()
Skoro som sa zbláznil...