USA
Analýza: Odpor voči USA dosiahol vrchol
11. júna 2008 20:19
Antiamerikanizmus dosiahol svoju najvyššiu úroveň pre americkú politiku v Iraku a tiež pre pokrytectvo USA v otázke porušovania vlastných demokratických hodnôt, vyhlásili americkí zákonodarcovia.
Správa výboru Snemovne reprezentantov je založená na expertnej analýze a výskumných údajoch, ktoré poukazujú na to, že tzv. "americký súhlasný rating" spadol na svoje rekordné minimá na celom svete, predovšetkým však v moslimských krajinách a v Latinskej Amerike.
"Naša fyzická sila teraz nevyzerá ako útecha, ale ako hrozba, nie ako garancia stability a poriadku ale ako zdroj nestability, násilia a utrpenia," povedal Bill Delahunt, predseda pomocného výboru pre medzinárodné organizácie a dodržiavanie ľudských práv. "
Správa hovorí aj o tom, že "sklamanie a trpkosť" narástli pre porušovanie "proklamovaných amerických hodnôt, ľudských práv a vlády zákona, pričom tieto princípy sa selektívne ignorujú" z bezpečnostných alebo ekonomických dôvodov.
Tieto faktory, rovnako ako americká vízová a imigračná politika, pomohli vytvoriť "rastúcu vieru islamského sveta v to, že USA používajú 'vojnu proti terorizmu' ako zámienku pre uskutočnenie jediného cieľa - zničiť islam," uvádza sa v správe.
http://spravy.pravda.sk/analyza-odpor-v ... k_svet_p04
http://video.google.com/videoplay?docid ... 0420&hl=en
Benjamin Fullford hovori o zariadeni HAARP ktore moze sposobit zemetrasenie.
(slovenske titulky)
Plus dalsie informacie o HAARP
//autoeditácia príspevku ( 07 Jul 2008, 10:34 )
Chapadla jedné chobotnice aneb Kdo ovlivňuje ceny ropy
Benjamin Fullford hovori o zariadeni HAARP ktore moze sposobit zemetrasenie.
(slovenske titulky)
Plus dalsie informacie o HAARP
//autoeditácia príspevku ( 07 Jul 2008, 10:34 )
Chapadla jedné chobotnice aneb Kdo ovlivňuje ceny ropy
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Evropa – Amerika: nerozhodně
http://www.bloc.cz/bloccz/art_156/evrop ... hodne.aspx
http://www.bloc.cz/bloccz/art_156/evrop ... hodne.aspx
-
Soviet
Darca
Toto som moc zvedavý ako sa vyriešiMoskva - Rusko bude nútené použiť vojenské prostriedky, ak Spojené štáty umiestnia časti svojho systému protiraketovej obrany blízko ruských hraníc.
Uviedlo to včera podľa agentúry AP ruské ministerstvo zahraničných vecí v reakcii na dohodu o výstavbe radarovej základne systému v Českej republike. "Ak sa blízko našich hraníc začne skutočné umiestňovanie amerického strategického protiraketového štítu, potom budeme nútení reagovať nie diplomatickými, ale vojensko-technickými metódami," uviedlo ruské ministerstvo vo vyhlásení bez ďalších podrobností.
Český minister zahraničných vecí Karel Schwarzenberg a šéfka
reklama
americkej diplomacie Condoleezza Riceová včera v Prahe podpísali dohodu o výstavbe protiraketovej radarovej základne. Zmluvu bude ešte musieť ratifikovať český parlament a podpísať prezident. USA okrem toho chcú umiestniť v Poľsku desať striel protiraketového štítu.
Moskva dôrazne vystupuje proti plánovanému systému s tvrdením, že by vážne narušil vojenskú rovnováhu na európskom kontinente a ohrozil bezpečnosť Ruska. Vo februári vtedajší ruský prezident Vladimir Putin uviedol, že Rusko môže namieriť rakety na základne amerického protiraketového štítu v strednej Európe a rozmiestniť rakety na území Kaliningradskej oblasti, ruskej enklávy na pobreží Baltského mora, ktorá susedí s Poľskom.
http://www.bleskovky.sk/cl/11/280930/Ru ... t-v-Europe
-
berynatorko
Medium Expert
nezda sa ti ze maju padnejsi dovod byt ohrozeni vojenskymi zakladnami, raketovymi systemami a inymi vojenskymi zariadeniami patriacim usa a ich spojencom, ako je usa znepokojovane napriklad iranom, ktory je s 99,99999% pravdepodobnostou neschopny viest vojnu na uzemi usa???p4ra napísal:je*** Rusi, co dodat.
-
p4ra
Redeemer
Clanok spomenuty vyssie.kali520 napísal:A dovod?
berynatorko, a kto hovori o tom, ze Iran sa chysta utocit na USA na jeho uzemi? Ved to by bol vtip roka. Ani by tam nedosli a mali by po vojsku.
Ujo Marky, o com splietas prosim ta? A nauc sa slovensky pravopis.
Clenovia coraz popularnejsieho nazoru a hnutia Protiamerikanizmus je dnes moderny - dufam, ze som vas neurazil.
Ako jeden napisal, kde inde, ako samozrejme v karme, ze ja som je*** bez toho, aby to objasnil. Ano, mozno som, ale aspon si nechcem nechat srat po hlave od tych, kt. mi pred par rokmi rozkazovali, co mozem, co nemozem, kam mozem ist, kam nemozem ist, co si mozem kupit, a co si nemozem kupit.
K tomu dalsiemu minusku (kur*a, ved to napis sem a podiskutujme, lebo teraz neviem, komu odpovedam). A ako prosim ta bojuju Rusi proti Amerike? Resp., proti comu bojuju? V tychto ich skvelych napadoch a rozhodnutiach ja vidim len jedno - moznost podporovat idiotov, kt. vladnu napr. aj v Irane.
p4ra napísal:Clanok spomenuty vyssie.
Moskva - Rusko bude nútené použiť vojenské prostriedky, ak Spojené štáty umiestnia časti svojho systému protiraketovej obrany blízko ruských hraníc.
Ja a zda sa ze vasina rozumne uvazujucich ludi v tom vidim len obranu proti provokativnym USA, kedze ako bolo spominane aj v teme o US zakladni v CR, rakety z Iranu alebo inych arabskych statov nemaju taky daleky dolet.Moskva dôrazne vystupuje proti plánovanému systému s tvrdením, že by vážne narušil vojenskú rovnováhu na európskom kontinente a ohrozil bezpečnosť Ruska. Vo februári vtedajší ruský prezident Vladimir Putin uviedol, že Rusko môže namieriť rakety na základne amerického protiraketového štítu v strednej Európe a rozmiestniť rakety na území Kaliningradskej oblasti, ruskej enklávy na pobreží Baltského mora, ktorá susedí s Poľskom.
Kedze uz aj slepy musi vidiet ze ten obranny system je namiereny proti Rusku a casom ani nemusi byt obranny, je uplny idiotizmus oznacit chovanie Ruska za je***.
-
StopCervenym
Zablokovaný