Ste radi, že ste Slováci?
Ste radi, že ste Slováci?
No ja som 
No, Slovensko ma urcite svoje vyhody aj nevyhody
Medzi tie vyhody ratam hlavne baby, vela kamosov co odisli na nejaky cas do zahranicia, tak vraveli, ze aj tam sa sice obcas nieco najde, ale oproti Slovensku moc moc malo
A nevyhody, keby som sa mal stazovat na vsetko co sa mi nepaci... toho by bolo moc... napr.: mentalita Slovakov, sme strasne zaspani v porovnani so svetom, atd atd...
Celkovo to hodnotim tak, ze radsej by som byval v nejakej zapadnejsej krajine (mozno sa casom podari, po skole..)
Medzi tie vyhody ratam hlavne baby, vela kamosov co odisli na nejaky cas do zahranicia, tak vraveli, ze aj tam sa sice obcas nieco najde, ale oproti Slovensku moc moc malo
A nevyhody, keby som sa mal stazovat na vsetko co sa mi nepaci... toho by bolo moc... napr.: mentalita Slovakov, sme strasne zaspani v porovnani so svetom, atd atd...
Celkovo to hodnotim tak, ze radsej by som byval v nejakej zapadnejsej krajine (mozno sa casom podari, po skole..)
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
aale som.vela chyb tu je to ano ale kde nie?slovensko je taka mala ospala diera na nie prilis strategickom mieste (o tom by sa dalo sice polemizovat ale...)ktora nikoho prilis nezaujma a to mi celkom vyhovuje.proste netreba še šarpac za hranice,inde to aj tak lepsie nebude(aj ked samozrejme vidiet svet chcem co najviac)...preco sa asi slovaci nakoniec aj tak vracaju s5?vlast je len jedna predsa
-
Začiatok Konca
Professional
Áno som hrdý na to, že som Slovák.. som hrdý na Slovenský národ, na to, čo sme ako ľudia potláčaní všetko dosiahli.. že stále stúpame vpred..Aj keď pomaly.. Na krásny štát, pamiatky, hory.. všetko. Síce to tu nie je to najlepšie, čo svet ponúka, ale je to môj kus pôdy.. Tu som sa narodil, a tu žijem.. mám tu Lásku, rodinu, priateľov.. zábavu.. Je mi tu dobre. A nechcel by som odtiaľto odísť.(aj keď možno na chvíľku) Ale nie na dlho.. 
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ano, som hrdy a aj budem. Hoci uz par rokov zijem v UK, patrim k tej malej skupine, ktora sa domov chce aj vratit...Som hrdy hlavne na nasu krajinu, ciastocne aj na ludi, ale na druhej strane prave ti ma vedia niekedy dojat svojou naivitou a hlavne zavistou. Ak dokaze 43% slovakov volit fica, inac si to zial vysvetlit neviem. Ale ani po dalsich 5tich rokoch v UK vzdy poviem, ze som slovak.