...viry na komp...

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
pUn!sh3r
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

...viry na komp...

Príspevok od používateľa pUn!sh3r »

Zdravim, potrebujem zopar dobrych virusov na komp. Ale musia ho tak znicit, zeby som sa po zapnuti ocitol niekde v DOS-e / BIOS-e a aby som sa uz nedostal do windowzu. Alebo by sa popripade stale zobrazovala BSoD a podobne. Ide o to, ze ked sa mi terajsi komp pokazi (ale poriadne) tak rodicia mi kupia new. Lebo ze to uz je stara sunka a uz ho nebudu opravovat. Tak rovno kupia new. Teda ho musim uplne zdemolovat (ale nie fyzicky) :). Treba mi take viry aby sa s nim uz nedalo nic robit. Kde take mozem najst?

edit: to nie je pre mna, ale pre kamosa... ja som si svoj komp pekne vydrel... a to nebol moj napad ale jeho... on ma len poprosil, aby som mu zohnal take viry... tak som sa spytal tu na fore... nemusite mi vseci nadavat, ja som to nevymyslel a nemusite mi hned znizovat karmu...
FreeJay
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa FreeJay »

Ja byt tvoj tatko tak ta vycapem! :roll:
pUn!sh3r
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

FreeJay napísal:Ja byt tvoj tatko tak ta vycapem! :roll:
Ale to je jedno. Sak aj tak by sa raz pokazil, furt sa kazil. Ja to chcem len trosku urychlit. Sa mi nechce cakat pol roka kym sa mu zase daco stane. Som bol na takych "inych" strankach a som stahoval napr. MAFIU II, teda faky :), a samozrejme tam boli aj nake trojany a tak. Ale to mi akurat zacala sekat myska a take howadiny. Potrebujem nieco poriadne.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

pretaktuj procesor a do ventilátora strč napr. pero, aby sa nemohol točiť, aby nemohol chladiť.. a ešte pre istotu môžeš zvýšiť teplotné limity na vypnutie v prípade prehriatia. :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

ach debilita...nato aby si musel kupit novy komp tak stary treba pokazit? LOL :roll:
pUn!sh3r
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:pretaktuj procesor a do ventilátora strč napr. pero, aby sa nemohol točiť, aby nemohol chladiť.. a ešte pre istotu môžeš zvýšiť teplotné limity na vypnutie v prípade prehriatia. :)
noo dik za rady :) ale ja som lama, takze k tomu treba aj navod :) no uz sa mi stalo ze procesor mal 92 stupnov :) som musel na druhy den kupit new chladic... ale chcel som nake software poskodenie, nie hardware :roll: a co znamena pretaktovat??? :oops:
Sheep
Addict
Addict

pUn!sh3r napísal:noo dik za rady :) ale ja som lama, takze k tomu treba aj navod :) no uz sa mi stalo ze procesor mal 92 stupnov :) som musel na druhy den kupit new chladic... ale chcel som nake software poskodenie, nie hardware :roll: a co znamena pretaktovat??? :oops:
ze nataktujes procesor na vyssiu frekvenciu ako odporuca vyrobca
pUn!sh3r
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:ach debilita...nato aby si musel kupit novy komp tak stary treba pokazit? LOL :roll:
no tak to hovor mojim rodicom :roll: povedali ze zatial este funguje tak este nebudu kupovat new, ale ze ked sa uz pokazi, no tak sa neda do opravy ale sa rovno kupi new... a chcem to trochu urychlit :wink:...
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

ved ale kazde toto tvoje software-ove poskodenie sa da "opravit" formatom.. odpal grafiku a mas pokoj
pUn!sh3r
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:ze nataktujes procesor na vyssiu frekvenciu ako odporuca vyrobca
a to ako?? a co to sposobi??

//autoeditácia príspevku ( 14 Jul 2008, 11:17 )
Point napísal:ved ale kazde toto tvoje software-ove poskodenie sa da "opravit" formatom.. odpal grafiku a mas pokoj
no hej, ale ono aj to staci, lebo ten format by musel niekto spravit, teda by trebalo dat komp do opravy, ale to by sa nestalo, rovno by sa kupil new... a to mi staci... a som nechcel odpojit ventilator abo co.. aby to nebolo napadne... noo ale moji rodicia sa vyznaju do kompov jak ja do slovencyny :) takze mozem aj nieco take spravit...
Sheep
Addict
Addict

pUn!sh3r napísal:a to ako?? a co to sposobi??
taktuje sa pre zvysenie vykonu kompu, moze potom byt komp menej stabilny ale o kus rychlejsi, zalezi na veciach ake mas ako vies taktovat, ale ja si mylim ze je to viac o srande a o cislach ako vyraznom zvyseni vykonu
pUn!sh3r
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:taktuje sa pre zvysenie vykonu kompu, moze potom byt komp menej stabilny ale o kus rychlejsi, zalezi na veciach ake mas ako vies taktovat, ale ja si mylim ze je to viac o srande a o cislach ako vyraznom zvyseni vykonu
akurat ze ja absolutne neviem ako to spravit a myslim ze by to bolo aj zbytocne... skor to pero vo ventilatore :) alebo odpojit graficku...
Sheep
Addict
Addict

pUn!sh3r napísal:akurat ze ja absolutne neviem ako to spravit a myslim ze by to bolo aj zbytocne... skor to pero vo ventilatore :) alebo odpojit graficku...
ak ho chces fakt znicit, tak prejdi po plosakoch s paralizatorom a bud si isty ze uz ani netukne
pUn!sh3r
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:ak ho chces fakt znicit, tak prejdi po plosakoch s paralizatorom a bud si isty ze uz ani netukne
noo paralizator mam, ale neviem co su to plosaky :)

...

ale ide o to, ze aby to nebolo hned vidno ze som to ja spravil, bo potom by mali rodicia nervy... ze ked sa vobec nezapne, alebo ze bude odpalena grafika, to si aj oni vsimnu... mi staci neco take ze ked sa zapne spusti sa napr. BSoD alebo bude len v BIOS-e a nebude sa dat dostat do windowzu, to by mi stacilo... take nieco neviete???
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

No môžeš skúsiť spustiť počítač, pekne ho zaťažiť a potom za jazdy vytiahnuť ramku alebo grafiku, že či to komp prežije, prípadne aké budú dôsledky.. ;) Nezabudni sa potom s nami podeliť o zážitky. :)
Sheep
Addict
Addict

pUn!sh3r napísal:noo paralizator mam, ale neviem co su to plosaky :)

...

ale ide o to, ze aby to nebolo hned vidno ze som to ja spravil, bo potom by mali rodicia nervy... ze ked sa vobec nezapne, alebo ze bude odpalena grafika, to si aj oni vsimnu... mi staci neco take ze ked sa zapne spusti sa napr. BSoD alebo bude len v BIOS-e a nebude sa dat dostat do windowzu, to by mi stacilo... take nieco neviete???
ach jaj :roll: plosak je doska na ktorej su osadene elektricke komponenty napr. maticna doska, procesor, ramky, graficka karta, to vsetko su plosaky, tym zeby si pouzil paralizer by sa navonok nic nestalo, nebolo by nic vidno ze je odpalene alebo poskodene, akurat by nesiel komp

ale stale nevidim zaruku toho zeby si potom novy komp dostal ak ta rodicia "dobre poznaju" tak neviem ci uspejes s tym to napadom, aby si nakoniec neprisiel aj o tento komp co mas
najrealnejsie by bolo ze dojdi za mamou a povedz ze stary komp predas a nech ti dolozi prachy na novy a mas pokoj
pUn!sh3r
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:No môžeš skúsiť spustiť počítač, pekne ho zaťažiť a potom za jazdy vytiahnuť ramku alebo grafiku, že či to komp prežije, prípadne aké budú dôsledky.. ;) Nezabudni sa potom s nami podeliť o zážitky. :)
ano to by bola pekna sranda :D ale to by si asi vsimli, ze ked sa komp zapina tak huci ako elektraren a okrem modrej, cervenej a zelenej na obrazovke nebude nic vidno... som chcel nieco take nenapadne, akoze virusy... poviem ze som bol na redtube.com a nahodou som stiahol nake trojany do kompu a sa pokazil a kupia mi new :)...

//autoeditácia príspevku ( 14 Jul 2008, 11:37 )
Sheep napísal:ach jaj :roll: plosak je doska na ktorej su osadene elektricke komponenty napr. maticna doska, procesor, ramky, graficka karta, to vsetko su plosaky, tym zeby si pouzil paralizer by sa navonok nic nestalo, nebolo by nic vidno ze je odpalene alebo poskodene, akurat by nesiel komp

ale stale nevidim zaruku toho zeby si potom novy komp dostal ak ta rodicia "dobre poznaju" tak neviem ci uspejes s tym to napadom, aby si nakoniec neprisiel aj o tento komp co mas
najrealnejsie by bolo ze dojdi za mamou a povedz ze stary komp predas a nech ti dolozi prachy na novy a mas pokoj
no ale to by som ho potom uz asi nezapol... ale to by bolo dost napadne... potrebujem nieco aby nezistili ze som to ja urobil... ale na druhej strane sa do kompov velmi nerozumeju, teda staci nieco aby hlasilo chyby a take howadiny, ze nepojde myska bude mrznut abo neviem co... aby proste nefungoval ako ma...

...

a aj keby som ich poprosil, tak mi new nekupia... ani mi dokladat peniaze nemusia, mi cely zaplatia sami... ale hovoria ze zatial funguje tak nebudu zbytocne new kupovat, ale zase ked sa pokazi uz nebudu davat prachy na opravy, lebo to je zbytocne... aj tak sa neskor zase pokazi... tak rovno kupia new... chapes?
Sheep
Addict
Addict

mas tu len 9 postov ale sudim ze viac jak 15 nemas takze neviem ci by rodicia tvoj napad s redtube podporili
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

otvor bednu zapni komp zapni vsetko mozne co sa len da naraz a pocas toho vyber RAMku a vyskratujes maticnu :D ale byt tvoj otec radsej o tom nevediet lebo by si neprezil :D ja by som si toho pol roka pockal a stary komp by som mal aspon na blbosti ... a mozno by si sa z neho nieco naucil ... a aj ho predal ...
aaaa
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa aaaa »

take takske zmazat niaky subor aby sa pc us nezapol...
ntdlr...
Napísať odpoveď