neviem ja som to videl pred časom a dosť ma to nudiloKelko napísal:vcera som na ct2 pozeral http://www.csfd.cz/film/70254-vecny-svi ... less-mind/ a mozem vrelo odporucit paradny filmik
Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
mirak2
Hardcore addict
Jim Carrey bol v tomto filme tusim ze prvy krat za niedebila a islo mu to famozne, ale vazne to bolo strasne nudne, roztahane ako zuvacka a ked som to pozeral ja este to malo na csfd 81% a som tomu nerozumel...nerozumiem tomu teraz duplom...akokolvek som sa snazil, ten film som nedokazal dopozerat...
btw ten film uz bol sparodovany Simpsonsovcami
a ten diel sa mi lubil.. http://en.wikipedia.org/wiki/Eternal_Mo ... mpson_Mind
btw ten film uz bol sparodovany Simpsonsovcami
mne sa pacil Bobby Z, dobry film dobre obsadenie dobry pribeh, davam 8.5 z 10
naopak najvacsia kravina co som videl momentalne bola Nez diabol zisti ze si mrtvy. neznasam ked daju najprv nieco a potom ze 4 dni pred tym potom zase daju den po tom a potom zase 3 dni pred tym, aj dej nebol nic moc. davam 4 z 10
naopak najvacsia kravina co som videl momentalne bola Nez diabol zisti ze si mrtvy. neznasam ked daju najprv nieco a potom ze 4 dni pred tym potom zase daju den po tom a potom zase 3 dni pred tym, aj dej nebol nic moc. davam 4 z 10
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ten film sa mne naopak páčilmirak2 napísal:nerozumiem tomu teraz duplom...akokolvek som sa snazil, ten film som nedokazal dopozerat...
-
Soviet
Darca
Apocalypto 8/10
Mel Gibson ako režisér? Keď som si všimol ten film tak som si myslel že to bude dáka blbosť..No film ma príjemne prekvapil
Pekný akčný film o indiánoch (čičo to bolo)..2 hodiny pri pozeraní tohto filmu ubehli ako voda..Vždy sa mal človek načo pozerať..Odporúčam..
Bližšie INFO o filme:
IMDB / CSFD
Mel Gibson ako režisér? Keď som si všimol ten film tak som si myslel že to bude dáka blbosť..No film ma príjemne prekvapil
Bližšie INFO o filme:
IMDB / CSFD
dnes sem mozem doplnit:
uplne paradna komedia, paradny dej, film ma vobec nesklamal... musim mu dat 10/10, nemam mu co vytknut 
Kód: Vybrať všetko
Harold.and.Kumar.Escape.from.Guantanamo.Bay.UNRATED.DVDRip.XviD-DiAMOND-
Soviet
Darca
Road to Perdition 8/10
Perfektný gangsterský film,ktorý ani chvíľkou nenudí..Je to síce starší film (2002) ale isto si zaslúži by medzi najlepšími,takže ho tu musím spomenúť..
Tom Hanks odviedol perfektnú prácu v tomto filme a celkové herecké výkony sú perfektné..Umňa veľmi kvalitný film,ktorý si isto ešte raz niekedy minimálne pozriem..
Bližšie INFO o filme:
IMDB / CSFD
Perfektný gangsterský film,ktorý ani chvíľkou nenudí..Je to síce starší film (2002) ale isto si zaslúži by medzi najlepšími,takže ho tu musím spomenúť..
Tom Hanks odviedol perfektnú prácu v tomto filme a celkové herecké výkony sú perfektné..Umňa veľmi kvalitný film,ktorý si isto ešte raz niekedy minimálne pozriem..
Bližšie INFO o filme:
IMDB / CSFD
-
Soviet
Darca
The Hammer 8/10
Po dlhej dobe som sa odhodlal pozerať film len s anglickými titulkami..
Vyšlo to akurát na túto komédiu..Perfektný film ako dejovo tak vtipne..Síce som dosť veľa veciam nerozumel,keďže tam boli nejaké boxerské názvy a tak..ale beztak ma táto komédia prekvapila ..Odporúčam..
Bližšie INFO o filme:
IMDB / CSFD
A ešte spomeniem aj horor ktorý som pozrel volal sa INSIDE IMDB / CSFD..Trochu krutý horor a miestami brutálny..
Po dlhej dobe som sa odhodlal pozerať film len s anglickými titulkami..
Vyšlo to akurát na túto komédiu..Perfektný film ako dejovo tak vtipne..Síce som dosť veľa veciam nerozumel,keďže tam boli nejaké boxerské názvy a tak..ale beztak ma táto komédia prekvapila ..Odporúčam..
Bližšie INFO o filme:
IMDB / CSFD
A ešte spomeniem aj horor ktorý som pozrel volal sa INSIDE IMDB / CSFD..Trochu krutý horor a miestami brutálny..
-
blitzkrieg
Professional
Kult hákového kríža, sice stary film ale asi najlepsi aky som kedy videl...
http://www.csfd.cz/film/5069-american-history-x/
skdoa ze zakazali natocit dalsiu cast
http://www.csfd.cz/film/5069-american-history-x/
skdoa ze zakazali natocit dalsiu cast
-
Šu-Do
Redeemer
You Don't Mess with the Zohan
Dalsi kusok Adama Sandlera.. teraz ako nepremozitelny anti-terorista alebo kadernik ?
dost srandy tam predvadza... DISCO BREAK..
celkom dost znamych hercov tam ma rolu, co tomu dodalo trosku viac...
paradna komedia.. 8/10
Dalsi kusok Adama Sandlera.. teraz ako nepremozitelny anti-terorista alebo kadernik ?
dost srandy tam predvadza... DISCO BREAK..
celkom dost znamych hercov tam ma rolu, co tomu dodalo trosku viac...
paradna komedia.. 8/10