Programátorský kútik: prejavte sa!

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
1nika-zv1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

pascal

Príspevok od používateľa 1nika-zv1 »

program: pascal (turbo pascal)

//audiotrack: hotové, poslané cez ss
martin90
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martin90 »

Ja som spravil Script Editor 2. Nie je to nič moc ale to nevadí.
Je to notepad rozšírený o nejaké funkcie ako napr.: spustenie skriptu, nastavenia (šablóny pre skripty, možnosť zobrazovania v kontextovom menu, výber jazyku), vkladanie používaných HTML, CSS kódov (hlavne dlhšie alebo často používané kódy), tvorba viac-súborových projektov. Má aj bežné notepad. funkcie ako: vyhľadávanie v texte, kopírovanie, vystrihovanie a vkladanie textu, ukladanie, otváranie, tlač, nastavenie tlačiarne. Preddefinované šablóny má k súborom: HTML, PHP, CSS, RSS, XML, JS.
Inak programujem ďalšiu verziu 3. Tá bude lepšia
Prílohy
sesetup2.0.rar
(596.95 KiB) 221 stiahnutí
x0_0x
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa x0_0x »

Spravil som si pre domace pouzitie keylogera :D :D
Nic moc loguje len pismena bez diakritiky a staci mi :wink: A antivir ho nenajde takze dobre.Nevyhoda je ze loguje aj sipky a entery ked sa hybete v menu.Dalo by sa to spravit ale mne sa uz s tim necelo sprtat :D

edit//Keby ste si logy chceli precitat rucne lebo hentak je dost neprehladne tak je to v subore Key.dat.Iste vam to doslo ale nedalo mi to :wink:
Prílohy
Keyloger.rar
(228.73 KiB) 248 stiahnutí
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

x0_0x napísal:Spravil som si pre domace pouzitie keylogera :D :D
Nic moc loguje len pismena bez diakritiky a staci mi :wink: A antivir ho nenajde takze dobre.Nevyhoda je ze loguje aj sipky a entery ked sa hybete v menu.Dalo by sa to spravit ale mne sa uz s tim necelo sprtat :D

edit//Keby ste si logy chceli precitat rucne lebo hentak je dost neprehladne tak je to v subore Key.dat.Iste vam to doslo ale nedalo mi to :wink:
sem maju ist vlastne vytvory, vlastne napady, vlastne myslienky... nie stiahnute ine pripadne podla tutorialu... a nehovor ze ty si spravil keylogger, vzhladom na tvoje temy/prispevky
x0_0x
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa x0_0x »

fruxo napísal:sem maju ist vlastne vytvory, vlastne napady, vlastne myslienky... nie stiahnute ine pripadne podla tutorialu... a nehovor ze ty si spravil keylogger, vzhladom na tvoje temy/prispevky
A ver tomu ze hej :wink: Staci si nastudovat vk codes a zbytok us je sam.prizanvam ze akurat tak menu nieje cisto moj vytvor :?
edit//a este dodam ze zo vsetkymi problemymi pomahal pan Jiri Valerian :)

edit2// pre zaujimavost zdrojak samotneho logovania

Kód: Vybrať všetko

....
....

case (VK_LCONTROL): Loguj("[lavyCTRL]");break;
        case (VK_SPACE): Loguj(" ");break;
        case (VK_BACK): Loguj("[backSPACE]");break;
        case (VK_TAB): Loguj("[TAB]");break;
        case (VK_RETURN):Loguj("[ENTER]");break;
.....
.....
xivo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xivo »

Ci si to spravil ty ci nie je mi to fuk, ale len ze je totalne nenapadny s tym 100% zatazenim procaku :lol: a aj akosi vela zabera ....
ichliebdich
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ichliebdich »

caute ludia prosim vas potrebujem spravit v turbo pascale program co znie takto:

Zostavte program, ktorý zistí počet slov vo vete a zoradí slová podľa počtu znakov vzostupne.

Prosim kto sa toho ujme a pomoze mi? Staci mi iba kod a popis k tomu ze co to robi. Dakujem velmi pekne za ochotu dufam ze sa niekto najde

// lebo tu sa o tom bavite a viete to spravit urcite tak sa pytam
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

ichliebdich napísal:caute ludia prosim vas potrebujem spravit v turbo pascale program co znie takto:

Zostavte program, ktorý zistí počet slov vo vete a zoradí slová podľa počtu znakov vzostupne.

Prosim kto sa toho ujme a pomoze mi? Staci mi iba kod a popis k tomu ze co to robi. Dakujem velmi pekne za ochotu dufam ze sa niekto najde
preco to davas do tejto temy ?
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

moj prvy poriadny program v delphi
Netreba instalovat..
Dokaze hocikedy odfotit obrazovku a ulozit na predom urcene miesto , foti sa pomocou SHIFT+F1 . Taktiez sa da skryt do tray ... Snazil som sa ho robit tak aby malo zaberal v ramke...
Komentujte :)
Prílohy
ScreenShotter_v1.5.rar
v1.5
(178.84 KiB) 202 stiahnutí
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

V reakcii na nedokonalost programu tu: http://www.hojko.com/post753845.html#753845 , ponukam novu verziu. Poopravovane rozne chyby, vyriesena historia atd, atd. Samozrejme budem vdacny, ak tam niekto najde chybu, ci uz esteticku alebo v programe a upovedomi ma. Vdaka.

P.S: Uzivatelia s windowsom si najdu Keno10_v1.1.exe v adresari Keno10_v1.1\dist . Mozu si vytvorit nan odkaz a bude to pohodlnejsie. Zdrojove subory je mozne samozrejme otvorit v akomkolvek textovom editore.
Prílohy
Keno_10_v1.1_win.rar
Pre win userov bez pythonu. Taktiez by to malo byt spustitelne aj na Windows 9x, ale to nemam ako odskusat.
(1.58 MiB) 205 stiahnutí
Keno_10_v1.1.rar
Pre uzivatelov linuxovych distier a ak sa nemylim, tak aj na macoch je python nahodený default a ludi, co maju nainstalovany python vo wine.
(6.2 KiB) 186 stiahnutí
Frigo112
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Frigo112 »

Zdravim, programujem vo Visual C# , a rozhodol som sa publikovat jednoduchy program ktory som spravil.
Vyskusajte ho a uvidite :)

Este prosim o radu: ako urobit aby konvertoval z "binary code" na "text"?

A dufam e nevadi ze je v anglictine :)

A dajte vediet ci sa vam paci :wink:
Prílohy
Converter.rar
Program je vytvoreny vo Visual C# , nevem ci pojde kazdemu, treba nanho NET Framework.
Konvertuje napisany text do binarneho kodu.
(47.7 KiB) 248 stiahnutí
Lord_Riddick
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord_Riddick »

uelektronik napísal:Tak ja pridam moju semestralku z prvaku na vyske: Vecny kalendar

Program sluzi na tri veci:

1.) Zistenie udajov o konkretnom datume:
napriklad poznate den mesiac rok, ale nepoznate meno dna, v takom pripade staci vyplnit policko Datum OD alebo Datum DO a dole sa vam zobrazia informacie o vasom datume

2.) Vyhladanie najblizsieho vyhovujuceho datumu
napriklad chcete vediet kedy bude najblizsie piatok 13, teda do policka Datum OD zadate presny datum od kedy chcete hladat (napr. dnes), a do pola Datum DO zadate nejednoznacny datum, t.j. vyplnite iba policko Den do ktoreho date cislo 13, a este vyplnite policko meno dna do ktoreho date piatok. dolu sa vam zobrazi najblizsi vyhovujuci datum

3.) Statistika medzi dvoma datumami
polia Datum OD, aj Datum DO vyplnite jednoznacnymi datumami a potvrdite tlacitkom: urobit statistiku, dole sa vam zobrazi pocet dni medzi tymito datumami, mozete zadat aj masku do pola Sledovat, v takom pripade sa vypise aj pocet dni ktore vyhovuju maske

Do poli je mozne zadavat hodnoty aj kombinaciou Enter, hodnota. Aj kombinaciou PageUp PageDown, Home, End. Hodnotu z pola vymazete klavesou Delete. Medzi polami a kalendarmi sa prepina pomocou Tab, program sa ukonci kombinaciou Alt-X

Program sa nemusi instalovat, je pisany pre DOS, napisany je v Turbo Pascal 7.0 s pouzitim objektovych vlastnosti, zdrojak je zlozeny zo 17-tich suborov, dokopy 8060 riadkov. Ma aj nejake muchy.
caw mohol by som ta poprosit o zdrojovy kod predom dik
Frigo112
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

sudoku

pridavam dalsi program, ne to jednoducha hra sudoku, nachadza sa tu zatial iba jedna hra (na ukazku)

Dufam ze dizajn je originalny, a paci sa vam.
Prílohy
Kreslene Sudoku.rar
Program je vytvoreny vo Visual c# 2005, treba nanho net framework, netreba instalovat
(845.51 KiB) 295 stiahnutí
manager666
Star
Star

Príspevok od používateľa manager666 »

mne to nejde...mam .netFramework 2...aku verziu musim mat minimalne ?:D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: sudoku

Príspevok od používateľa audiotrack »

Frigo112 napísal:pridavam dalsi program, ne to jednoducha hra sudoku, nachadza sa tu zatial iba jedna hra (na ukazku)

Dufam ze dizajn je originalny, a paci sa vam.
originálny je, ale nepáči sa mi. Ešte viac to podčiarkuje amatérskosť programu. Už len to že je tam jeden level, ktorý je navyše vždy rovnaký a teda ho negeneruješ. Čo sa týka ešte toho designu, nápad to bolo dobrý, viac programov je tak robených ale keby to aspoň nejak vypadalo. Mal si to dať napísať niekomu po kom sa to dá aj prečítať
pheo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pheo »

No ked sa tu uz hráme prikladám môj simulator hry. Podoba sa to hokeju - no samozrejeme nečakajte žiadne 3D :) . Je to napísane c# a je nutný .NET framework 3. V hre je možnosť hrať proti počítaču - v tejto verzií implementovaný len jednoduchý algoritmus, takže sa dá poraziť, avšak samozrejme Vám nepoviem ako :).

Prajem veľa zábavy.
Prílohy
skate.zip
V priloženom súbore je pribalená časť dokumentácie (odporúčam najprv prečítať - 2 strany), vstupný súbor s hracou plochou a samotný program.
(317.46 KiB) 302 stiahnutí
Frigo112
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Hra

No dobre nevadi ze sa ti nelubi, vlastne sa ti necudujem.
Ale je tu dalsia hra, teda nieje nova ale zverejnujem ju az teraz.
Je to konzolova hra vytvorena v C++ . Su to vlastne piskorky.
Vyskysajte a uvidite.
Prílohy
Hra.rar
Piskorky v C++
(104.71 KiB) 235 stiahnutí
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ak dám namiesto riadku alebo stlpcu nečíselnú hodnotu, tak sa ti pekne zacyklý

//keď už si pripomenul tie piškôrky, myslím že ja som sem svoje ešte nedával. Ide o dvojhru po sieti.
Prílohy
piskorky.rar
(203.56 KiB) 241 stiahnutí
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

Vypocitanie mocniny nejakeho cisla + funkcia ktora postupne zvysuje mocnenca o +1.
Robene v Delphi 7, potrebny .NET Framework 2
Prílohy
mocniny.zip
(28.6 KiB) 198 stiahnutí
johny3212
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

three different texture filters

Príspevok od používateľa johny3212 »

Pridavam aj nieco z 3D, ziadna hra, ale len ukazka OpenGL codu, vytvorenie 3D kocky a nalepenie obrazku, su tam ukazane 3 textury a ich filtrovanie ligting, ukazuje filtroanie od nizkej kvality ako NEAREST, potom LINEAR a MIPMAP. Pre zmenu textury staci menit len glBindTexture( GL_TEXTURE_2D, texture[1] );
texture[0] nearest
texture[1] linear
texture[2] mipmap
avladanie kocky klavesy A a D

Program neobsahuje stare knize ako glaux, ale je tvoreny novymi kniznicami.
Je tu hodeny cely workspace pre eclipse, je to programovane pre linux, nevem ci to je wo wine spustitelne bez upravy. :P

velkost workspace 28,5 MB po rozbaleni.

http://rapidshare.com/files/129606696/eclipse.zip.html
Napísať odpoveď