no ved to je vsetko pekne ze vidis ze ide auto ale co z toho ked v aute sedi kkt ktory kuri 120 a mysli si tiez ze ta obide ale cooo??on ta neobide ale zachiti a zoztrtka na kasu...Shark NX napísal:Kvoli tomu ze ako k tomu doslo ... ak je chodec na svojej strane cesty tak vidi prichadzajuce auto. Tzn ma miesto na reakciu ... keby bol pod vplyvom omamnych latok tak hovno spravi ... este sa aj vrhne pod auto. Na prechode ta auto zriedkavo zramuje ak sledujes cestu ...
Žitný zrazil 5 ročného chlapčeka s otcom
-
peterkozel
Medium Professional
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ale sak ked som chodec tak si ho vsimam a vidim kedy je blizko. Pochopim bicyklistu ... toho strhnes aerodynamickym tlakom. Viem co mi to robi z autom na dialnici v 160km/h tak nechcem vediet co to spravi s cyklistom ktory ide 30km/h. Ale chodec ho po cely cas vidi a pokial je zdravy tak si vsimne ze sa moc lepi tak uhne do jarku alebo dalej od krajnice.
-
peterkozel
Medium Professional
do boha tak to aby si sal len obzeral a odskakoval, heh a co taky stary ludia, v prvom rade musi sekat dobrotu vodic a nie spekulovat do akeho jarku ma chodec odskocitShark NX napísal:Ale sak ked som chodec tak si ho vsimam a vidim kedy je blizko. Pochopim bicyklistu ... toho strhnes aerodynamickym tlakom. Viem co mi to robi z autom na dialnici v 160km/h tak nechcem vediet co to spravi s cyklistom ktory ide 30km/h. Ale chodec ho po cely cas vidi a pokial je zdravy tak si vsimne ze sa moc lepi tak uhne do jarku alebo dalej od krajnice.
-
peterkozel
Medium Professional
kamion nekamion, uz neries co vsetko sa moze stat na ceste ved toho je xy inak ako to vlastne je?mne sa zda ze ak je chodec sam tak ma ist v smere a ak je skupina chodcov tak vtedy ma ist v protismere nie??Shark NX napísal:Kam obzeral?? ... Sak chodec ma ist podla zakona v protismere oproti autam ...
Ano vodic moze sekat dobrotu ... ale co ked mu ide naproti kamion a on proste nema kam uhnut??
Schyzo sak to ... ked to je tak ako v Lubo$ovom prispevku tak ma zitny len cast viny.
Boze Peterkozel trepes dva na tri a ani nevies o com
Keby si tu reflexnu vestu niekedy videl na vlastne oci tak by si to asi pochopil. A mam pocit, ze vesta je povinna vybava auta, ked sa dopre pamatam. Ako pisal Shark, nejde len o tie reflexne pasiky ktore odrazaju svetlo, ide aj o tu farbu, ktorea je vyrazna, ze si ju musis vsimnut tak ci tak.
Tu v UK sa ludia tie vesty nehanbia nosit. Nosi ich dost velke percento cyklistov, motorkarov, a dokonca aj obycajnych CHODCOV.
To len na SVK je to zmyslanie ludi asi take, ze vestu si neoblecie lebo bude vyzerat ako verejno prospesny pracovnik. A je to dost smutne
Keby si tu reflexnu vestu niekedy videl na vlastne oci tak by si to asi pochopil. A mam pocit, ze vesta je povinna vybava auta, ked sa dopre pamatam. Ako pisal Shark, nejde len o tie reflexne pasiky ktore odrazaju svetlo, ide aj o tu farbu, ktorea je vyrazna, ze si ju musis vsimnut tak ci tak.
Tu v UK sa ludia tie vesty nehanbia nosit. Nosi ich dost velke percento cyklistov, motorkarov, a dokonca aj obycajnych CHODCOV.
To len na SVK je to zmyslanie ludi asi take, ze vestu si neoblecie lebo bude vyzerat ako verejno prospesny pracovnik. A je to dost smutne
Chodec ma ist v protismere. Skupina chodcov, cyklista a skupina cyklistov maju ist v smere jazdy.peterkozel napísal:kamion nekamion, uz neries co vsetko sa moze stat na ceste ved toho je xy inak ako to vlastne je?mne sa zda ze ak je chodec sam tak ma ist v smere a ak je skupina chodcov tak vtedy ma ist v protismere nie??
-
Kibo
Hardcore addict
to sa mi strasne pacilo ked som tam bol, proste aj v noci si videl, ze v dialke niekto je, ci chodec, cestar alebo ciklistaLub0$ napísal:Tu v UK sa ludia tie vesty nehanbia nosit. Nosi ich dost velke percento cyklistov, motorkarov, a dokonca aj obycajnych CHODCOV.
-
peterkozel
Medium Professional
ale ved ja nemam nic proti vestam, ja len ze neverim ze to nejak odstrani z ciest kktov co sa hraju na pretekarov...Lub0$ napísal:Boze Peterkozel trepes dva na tri a ani nevies o com![]()
-
vendo
Guru
stale som zvedavy na potvrdenie informacii o tom v akom pruhu sli cyklisti a ci sli za sebou alebo vedla seba a tiez som zvedavy na verziu RZ ako sa to stalo
ako vodic som zazil situaciu ked sli vedla seba cyklisti a nic je*** by ma nikdy nenapadlo lebo ak takychto cyklistov stretnete rychlsotou 70 za zakrutou pricom oni idu cca 20 tak mate kur*a problem s tym nieco spravit ak ide auo v protismere...........
ako vodic som zazil situaciu ked sli vedla seba cyklisti a nic je*** by ma nikdy nenapadlo lebo ak takychto cyklistov stretnete rychlsotou 70 za zakrutou pricom oni idu cca 20 tak mate kur*a problem s tym nieco spravit ak ide auo v protismere...........
-
hojko
Site Admin
Tento clanog z blogu Ja, ty, on, ona, Rasťo Žitný stoji sa precitanie 
-
vendo
Guru
toto ma dostalo z toho "clanku" na cas.sk
kde to zijeme???? keby mi niekto ponukol peniaze ako "ospravedlnenie" tak fakt neviem co by som mu spravil ale nic pekne by to neboloPodľa jeho slov sa Markíza mala postaviť inak aj k rodine Tomáška Žilavého († 5) a ponúknuť niečo viac ako len úprimnú sústrasť. „Napríklad aj peniaze,“ uzavrel kritické slová na adresu Markízy Borovský.
Ten clanok aj cele vyjadrenie toho sasa z Joj je jeden velky vtip.
Ziada presne to, co by ziadat nemal a to rychle odsudenie a verejne zlyncovanie. Zjavne chce len zaujat vyrokom, ktori ostatni povedat nechcu, ale hovori len to iste, co nam tu uz dlhe dni a tyzdne vravi novy cas; nic, len treba zaujat.
To ze Markiza je zamestnavatel danej osoby neznamena, ze musi odskodnit rodinu postihnuteho. Je to sice televizia a tak sa moze zachovat rozne, ale rovnako moze stacit, ak vyjadri len uprimnu sustrast. Okrem toho, ze ako spomenul clovek nado mnou, peniaze za smrt je este vacsi vtip.
Podla mojho ten clanok vobec zaujimavy nieje, je to dalsi Novy Cas odpad a gratulujem vsetkym, co si taketo spravy beru k srdcu.
Ziada presne to, co by ziadat nemal a to rychle odsudenie a verejne zlyncovanie. Zjavne chce len zaujat vyrokom, ktori ostatni povedat nechcu, ale hovori len to iste, co nam tu uz dlhe dni a tyzdne vravi novy cas; nic, len treba zaujat.
To ze Markiza je zamestnavatel danej osoby neznamena, ze musi odskodnit rodinu postihnuteho. Je to sice televizia a tak sa moze zachovat rozne, ale rovnako moze stacit, ak vyjadri len uprimnu sustrast. Okrem toho, ze ako spomenul clovek nado mnou, peniaze za smrt je este vacsi vtip.
Podla mojho ten clanok vobec zaujimavy nieje, je to dalsi Novy Cas odpad a gratulujem vsetkym, co si taketo spravy beru k srdcu.
-
krija
VIP
"Počas Pôstneho obdobia sa napríklad snažím častejšie zúčastňovať na slávení svätej omše. Je to obdobie, keď viac rozmýšľam o Bohu a jeho obete, o zmysle života a o tom, akú kvalitu má ten môj, o láske, o svojich blížnych a čo môžem urobiť pre to, aby som žil lepšie. Mám aj svoj osobný pôst."
„Ochrana života a pomoc tým, ktorý to potrebujú, sú u mňa prioritou. Nikto si život nedal a nemá ani právo ho niekomu vziať.“
„Ochrana života a pomoc tým, ktorý to potrebujú, sú u mňa prioritou. Nikto si život nedal a nemá ani právo ho niekomu vziať.“
Neviem kam týmto mieriš. Že aj napriek tomu aké mal výroky zabil človeka? Ja ho z ničoho neospravedlňujem, trest si zaslúži, ale určite to nechcel spraviť schválne.krija napísal:"Počas Pôstneho obdobia sa napríklad snažím častejšie zúčastňovať na slávení svätej omše. Je to obdobie, keď viac rozmýšľam o Bohu a jeho obete, o zmysle života a o tom, akú kvalitu má ten môj, o láske, o svojich blížnych a čo môžem urobiť pre to, aby som žil lepšie. Mám aj svoj osobný pôst."