Žitný zrazil 5 ročného chlapčeka s otcom

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

Shark NX napísal:Kvoli tomu ze ako k tomu doslo ... ak je chodec na svojej strane cesty tak vidi prichadzajuce auto. Tzn ma miesto na reakciu ... keby bol pod vplyvom omamnych latok tak hovno spravi ... este sa aj vrhne pod auto. Na prechode ta auto zriedkavo zramuje ak sledujes cestu ...
no ved to je vsetko pekne ze vidis ze ide auto ale co z toho ked v aute sedi kkt ktory kuri 120 a mysli si tiez ze ta obide ale cooo??on ta neobide ale zachiti a zoztrtka na kasu...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ale sak ked som chodec tak si ho vsimam a vidim kedy je blizko. Pochopim bicyklistu ... toho strhnes aerodynamickym tlakom. Viem co mi to robi z autom na dialnici v 160km/h tak nechcem vediet co to spravi s cyklistom ktory ide 30km/h. Ale chodec ho po cely cas vidi a pokial je zdravy tak si vsimne ze sa moc lepi tak uhne do jarku alebo dalej od krajnice.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

btw ta zakruta vyzera tak ze ak isli v protismere tak aj keby siel predpisovych 90 tak by nestihol sa im vyhnut :wink:
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Shark NX napísal:Ale sak ked som chodec tak si ho vsimam a vidim kedy je blizko. Pochopim bicyklistu ... toho strhnes aerodynamickym tlakom. Viem co mi to robi z autom na dialnici v 160km/h tak nechcem vediet co to spravi s cyklistom ktory ide 30km/h. Ale chodec ho po cely cas vidi a pokial je zdravy tak si vsimne ze sa moc lepi tak uhne do jarku alebo dalej od krajnice.
do boha tak to aby si sal len obzeral a odskakoval, heh a co taky stary ludia, v prvom rade musi sekat dobrotu vodic a nie spekulovat do akeho jarku ma chodec odskocit
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Kam obzeral?? ... Sak chodec ma ist podla zakona v protismere oproti autam ...
Ano vodic moze sekat dobrotu ... ale co ked mu ide naproti kamion a on proste nema kam uhnut??

Schyzo sak to ... ked to je tak ako v Lubo$ovom prispevku tak ma zitny len cast viny.
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Shark NX napísal:Kam obzeral?? ... Sak chodec ma ist podla zakona v protismere oproti autam ...
Ano vodic moze sekat dobrotu ... ale co ked mu ide naproti kamion a on proste nema kam uhnut??

Schyzo sak to ... ked to je tak ako v Lubo$ovom prispevku tak ma zitny len cast viny.
kamion nekamion, uz neries co vsetko sa moze stat na ceste ved toho je xy inak ako to vlastne je?mne sa zda ze ak je chodec sam tak ma ist v smere a ak je skupina chodcov tak vtedy ma ist v protismere nie??
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Nie nie vzdy ma ist chodec v protismere jazdy motorovych vozidiel.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Boze Peterkozel trepes dva na tri a ani nevies o com :roll:
Keby si tu reflexnu vestu niekedy videl na vlastne oci tak by si to asi pochopil. A mam pocit, ze vesta je povinna vybava auta, ked sa dopre pamatam. Ako pisal Shark, nejde len o tie reflexne pasiky ktore odrazaju svetlo, ide aj o tu farbu, ktorea je vyrazna, ze si ju musis vsimnut tak ci tak.
Tu v UK sa ludia tie vesty nehanbia nosit. Nosi ich dost velke percento cyklistov, motorkarov, a dokonca aj obycajnych CHODCOV.
To len na SVK je to zmyslanie ludi asi take, ze vestu si neoblecie lebo bude vyzerat ako verejno prospesny pracovnik. A je to dost smutne :?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

peterkozel napísal:kamion nekamion, uz neries co vsetko sa moze stat na ceste ved toho je xy inak ako to vlastne je?mne sa zda ze ak je chodec sam tak ma ist v smere a ak je skupina chodcov tak vtedy ma ist v protismere nie??
Chodec ma ist v protismere. Skupina chodcov, cyklista a skupina cyklistov maju ist v smere jazdy.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Lub0$ napísal:Tu v UK sa ludia tie vesty nehanbia nosit. Nosi ich dost velke percento cyklistov, motorkarov, a dokonca aj obycajnych CHODCOV.
to sa mi strasne pacilo ked som tam bol, proste aj v noci si videl, ze v dialke niekto je, ci chodec, cestar alebo ciklista :) proste pochopili, ze ide v prvom rade o ich bezpecnost. u nas by mali byt povinne iba tie reflexne pasiky, ale tak stale lepsie ako nic. no napriklad som bol nemilo prekvapeny cez vikend v rakusku, pomyslel by som si, ze su tiez daleko pred nami, ale natrafil som cestou na mnozstvo cyklistov vecer (uz po zotmeni) a maloktory z nich bol oznaceny ako by sa patrilo. dvaja mali vzadu blikajuce cervene svetielko, jedneho som stretol na najtmavsom mieste popri lese a mal vzadu len slabulinke svetielko, jeden mal len odrazku a napriklad som chytil skupinu cyklistov, asi 8, ktori nemali ani len odrazku. proste tma a zrazu skupina v dialke... v dalsej skupinek mali jeden alebo dvaja reflexne pasiky na nohach... o prilbach nebudem hovorit... lebo uz sme mierne OT
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Lub0$ napísal:Boze Peterkozel trepes dva na tri a ani nevies o com :roll:
Keby si tu reflexnu vestu niekedy videl na vlastne oci tak by si to asi pochopil. A mam pocit, ze vesta je povinna vybava auta, ked sa dopre pamatam. Ako pisal Shark, nejde len o tie reflexne pasiky ktore odrazaju svetlo, ide aj o tu farbu, ktorea je vyrazna, ze si ju musis vsimnut tak ci tak.
Tu v UK sa ludia tie vesty nehanbia nosit. Nosi ich dost velke percento cyklistov, motorkarov, a dokonca aj obycajnych CHODCOV.
To len na SVK je to zmyslanie ludi asi take, ze vestu si neoblecie lebo bude vyzerat ako verejno prospesny pracovnik. A je to dost smutne :?
ale ved ja nemam nic proti vestam, ja len ze neverim ze to nejak odstrani z ciest kktov co sa hraju na pretekarov...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

stale som zvedavy na potvrdenie informacii o tom v akom pruhu sli cyklisti a ci sli za sebou alebo vedla seba a tiez som zvedavy na verziu RZ ako sa to stalo

ako vodic som zazil situaciu ked sli vedla seba cyklisti a nic je*** by ma nikdy nenapadlo lebo ak takychto cyklistov stretnete rychlsotou 70 za zakrutou pricom oni idu cca 20 tak mate kur*a problem s tym nieco spravit ak ide auo v protismere...........
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

peterkozel napísal:ale ved ja nemam nic proti vestam, ja len ze neverim ze to nejak odstrani z ciest kktov co sa hraju na pretekarov...
Nie, ale dokaze to znizit pocet smrtelnych nehod na cestach.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tento clanog z blogu Ja, ty, on, ona, Rasťo Žitný stoji sa precitanie ;)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

Taado
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Taado »

nechcem byt taky, ale by som ho posadil na 5 rokov na tvrdo !! :twisted: chudacik chlapcek uz je 2m pod zemou. :?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

toto ma dostalo z toho "clanku" na cas.sk
Podľa jeho slov sa Markíza mala postaviť inak aj k rodine Tomáška Žilavého († 5) a ponúknuť niečo viac ako len úprimnú sústrasť. „Napríklad aj peniaze,“ uzavrel kritické slová na adresu Markízy Borovský.
kde to zijeme???? keby mi niekto ponukol peniaze ako "ospravedlnenie" tak fakt neviem co by som mu spravil ale nic pekne by to nebolo
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Ten clanok aj cele vyjadrenie toho sasa z Joj je jeden velky vtip.

Ziada presne to, co by ziadat nemal a to rychle odsudenie a verejne zlyncovanie. Zjavne chce len zaujat vyrokom, ktori ostatni povedat nechcu, ale hovori len to iste, co nam tu uz dlhe dni a tyzdne vravi novy cas; nic, len treba zaujat.

To ze Markiza je zamestnavatel danej osoby neznamena, ze musi odskodnit rodinu postihnuteho. Je to sice televizia a tak sa moze zachovat rozne, ale rovnako moze stacit, ak vyjadri len uprimnu sustrast. Okrem toho, ze ako spomenul clovek nado mnou, peniaze za smrt je este vacsi vtip.

Podla mojho ten clanok vobec zaujimavy nieje, je to dalsi Novy Cas odpad a gratulujem vsetkym, co si taketo spravy beru k srdcu.
Napísať odpoveď