BUX.TO - co vy na to ?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
M4TTiThJaH
Novice
Novice

Príspevok od používateľa M4TTiThJaH »

Pred nedávnom som začal klikať na bux.to,kde klikam na reklamy.Klikam tam uz asi 2týždne a každý deň tam mám v priemere 14klikačiek za 0,01.Teraz tam mam asi 2doláre.Ja chcem len klikať,aby som si potom mohol poslať peniaze šekom.Chcem sa spýtať, či sa mi oplati len klikať a posielať si peniaze prostredníctvom alertpay.com šekom alebo na bankový účet.Lebo ako tu čítam vaše príspevky kupujete si refferalov a nejake updeaty.Ja chcem len klikať a po určitých naklikaných dolároch si ich poslať na alertpay a potom nech mi to šekom pošlú.Má to zmysel?vďaka:)

//autoeditácia príspevku ( 05 Jul 2008, 13:23 )
A ešte že koľko krát napr. do mesiaca si môžem dať poslať peniaze?Je to nezávisle odo mňa alebo je to určitý počet a množstvo? :oops:

//autoeditácia príspevku ( 05 Jul 2008, 13:25 )
A chcel by som požiadať či by ma v tom niekto nezaučil, nepovedal mi kto s tým má skúsenosti a dobre zarába kde sa registrovať, kde klikať, ako si kupovať tých refferalo, a ako najlepšie zarábať a ako si posielať peniaze:)bol si som veľmi rád keby sa mi niekto v tomto venoval:)vďakaaa
:)
goblin555
Zablokovaný
Zablokovaný

See

Príspevok od používateľa goblin555 »

ja sa ti budem venovat rad moje tel 0918748966 poradim ti
M4TTiThJaH
Novice
Novice

Príspevok od používateľa M4TTiThJaH »

Serus gobliin.ďakujem moc zatím uvidime ako to pojde,a mas aj icq alebo tak nejak?keď ti budem chceť zavolať napišem sms či možeš hovoriť a uložiš si moje číslo:)jo?dikes

//autoeditácia príspevku ( 06 Jul 2008, 13:58 )
Byvaš tu často alebo si chceš len volať?zišlo by sa aj to icq alebo nejaky mail.A si v tom dobrý?thank :)
Blade800
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Blade800 »

fuj gays :D

ale neee, ja ta kludne zaucim
324-848-333
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Na OSB reffovia na predaj, rychlo kupujte kym sa neminu !!!
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Tak na Bux.to uz som sa popravde vykaslal. Stale tam klikam + cakam na vyplatu 200 dolarov ale investovat tam nejdem. Nasiel som si lepsiu klikakcku ktora vyplaca hned instantne. A ked to porovnam s Bux.to tak sa mozu ist strcit niekam aj so svojim scriptom lebo kym sa dockam vyplaty tak bude aj po Vianociach :)
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

je to hovadina. od februara mi posiela na paypal 10 dolarov. nič mi ešte neprišlo a teraz mam naklikane okolo 100 dolarov.
Pantagruel
Star
Star

Maju par milionov uzivatelov, kazdu vyplatu musia kontrolovat kedze je tam enormne mnozstvo cheaterov, takze vyplaty trvaju aj polroka no... :D
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

za kolko vam prisiel ten mail,co posielaju to potvrdenie ze ste vyziadali cashout...lebo cakam uz 2 dni a nist
vladopt
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladopt »

Ak by chcel niekto zmeniť klikačku, ktorá vypláca do mesiaca standart členov. ozvite sa na pm
Pantagruel
Star
Star

2janci2 napísal:za kolko vam prisiel ten mail,co posielaju to potvrdenie ze ste vyziadali cashout...lebo cakam uz 2 dni a nist
uz to tusim neposielaju ...
Blade800
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Blade800 »

to plati pre vsetkych co pisu p**** o bux.to :) keby sledujete forum tak viete ze "delay" chcu dohnat do 4 tyzdnov, teda odteraz uz do troch, lebo to pred tyzdnom ohlasili, platby standard memberov aj premiumov aj card holderov sa pohli ale sice sam newerim ze to do 4 tyzdnov stihnu ale hadam maju naku tajnu zbran ;)

//autoeditácia príspevku ( 16 Jul 2008, 11:58 )
JohnFrusciante napísal:je to hovadina. od februara mi posiela na paypal 10 dolarov. nič mi ešte neprišlo a teraz mam naklikane okolo 100 dolarov.
tvoja vyplata ti uz musela prist alebo je za rohom ;)

//autoeditácia príspevku ( 16 Jul 2008, 12:00 )
a este kto ma zaujem o super klikacku tak piste ;))
PeterSweter
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PeterSweter »

No co je nove ohladom bux.to? Ja este stale cakam od marca na mojich 11 dolarov co mi ma dojst na paypal... Myslite, ze sa aj dockam?
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

no oni v TOS pisu ze do 60tich dni to vyplatia pre free uzivatelov a ty cakas uz od marca? no 60 dni su priblizne 2 mesiace. ja cakam od 25. maja na prichod 10.09$ a limit tych 60dni sa blizi, no neviem neviem. udat ich! nepravdive informacie maju v TOS! :evil:
FAQ napísal:Your payment will be processed and issued via AlertPay or Bux.to card within 30 business days for premium and 60 business days for standard members.
heh, business days. cize asi odratat vsetky soboty a nedele a vsetky tie ich trapne americke sviatky, ktore je u nich pozehnane, z tych dvoch mesiacov. :?

a btw necakajme ze ked sme si dali vyplatit od buxu cosi ze to pride cele! :evil:
FAQ napísal:Why did I get paid less then what I was owed?
AlertPay may charge a small fee when you receive funds.
hm super. ked tam bol paypal tak nestrhavalo nic a alertpay je blbost... povodne som si to chcel dat na paypal abych si kupil cosi od steamu. a alertpay nepodporuje ziadnu "konverziu" do paypalu, jedine na bankovy ucet z alertpay a z bankoveho uctu do paypalu... nj, kebych mal kreditku tak bych si to tak spravil :?
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

takze nasiel som novu super klikacku,sice iba 5 reklam denne,ale daju da kupit refovia za 0.3 dolara za mesiac...vyplata instantna na AP...viac info na SS/ICQ
Rickie
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Rickie »

Poradte mi, koncom minuleho roka (priblizne), som sa prihlasil na bux.to, ale po dvoch-troch dnoch ma to prestalo bavit, tak som to proste zabalil a nechal tak. Teraz, ked uz o bux.to viem viac (kupovanie refferalov apod.), spravil som si novy ucet, lebo ten stary mi nevyhovoval. Dovody su hlavne v navaznosti na ucet na alertpay.com, ktory som mal vytvoreny len s nepravymi osobnymi udajmi.
Na bux.to FAQ je napisane, ze neaktivne ucty sa po nejakej dobe rusia. Nevie niekto presne po akom case??
Btw od cias prveho uctu som zmenil providera a tym aj IPcku.
Myslite ze ma vyplatia? Nezrusia mi ucet pri platbe? Alebo mam hned po 10 dolacoch skusit vyplatit, aby som zbytocne navyse neklikall??
Diky za radu.

//autoeditácia príspevku ( 22 Jul 2008, 11:26 )
Chcem sa este spytat, ci mozem byt na viacerych klikackach zaroven a ci si ich mozem nechat vyplacat na jeden AlertPay ucet.
--==[Lu-Boss]==--
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[Lu-Boss]==-- »

Zdravim viem ze to tu uz asi bolo ale nechce sa mi listovat vsetkych 31 stranok fora :)
Oplati sa ako prva investicia ten najmensi balicek (15 referalov je to myslim)
Pokial by mi tam zacali dobre rast peniazky tak by som investoval po brigadicke aj do tej karty a rocneho premium accountu (oplati sa to?) Dostanem aspon do pol roka svoje investicie naspat alebo aj zurocene?
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

PeterSweter napísal:No co je nove ohladom bux.to? Ja este stale cakam od marca na mojich 11 dolarov co mi ma dojst na paypal... Myslite, ze sa aj dockam?
veru ze nedockas pretoze s PAYPAL nepracuju uz TREBA si to zmenit na ALERTPAY
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

--==[Lu-Boss]==-- napísal:Zdravim viem ze to tu uz asi bolo ale nechce sa mi listovat vsetkych 31 stranok fora :)
Oplati sa ako prva investicia ten najmensi balicek (15 referalov je to myslim)
Pokial by mi tam zacali dobre rast peniazky tak by som investoval po brigadicke aj do tej karty a rocneho premium accountu (oplati sa to?) Dostanem aspon do pol roka svoje investicie naspat alebo aj zurocene?
Momentalne by tam investoval iba blazon. Rentabilita Bux.to je uboha. Vezmi si ze by si tam cakal 4-6 mesiacov na prvy zisk. Co je sialene. Byt tebou tak pockam ci sa to tam zlepsi alebo by som investoval do inej klikacky. Ja som do bux.to investoval tiez a cakam na vyplatu snad sa do Vianoc dockam. Medzitym som nasiel lepsiu klikacku takze ak sa bux.to nevzchopi tak peniaze presuniem do tej novej.
Pantagruel
Star
Star

Na bux.to sa ti zmaze ucet po 30 dnoch neaktivity.
Neodporucam tu momentalne kupovat reffov...V zivote nemali take problemy ake maju teraz...
Skuste radsej nejaku sk-cz klikacku (OldSchoolBux, MainBux, CrewBux, ThinkBux, AlertBux, Ten-Ads ....)
Napísať odpoveď