Miranda

Informácie o software, ankety...
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

Nutnosť niečoho takéhoto ma v Mirande vždy prekvapovala (snáď sa raz niekto naštve a urobí to poriadne).
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

kazdopadne to funguje. trosku zvlastne riesenie, ale aspon ze to robi to co ma. v buducnosti by som to ale tiez ocakaval lepsie spravene. i ked na druhej strane nie je problem skopcit a premenovat jeden subor. ale pre lamy (ja a mne podobni) to moze byt problem.
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Ale zasa keď to spoľahlivo bez problémov funguje načo to meniť ? Je to síce neohrabané ale zasa bezproblémové..
deckyp
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa deckyp »

Od testovacieho buildu 0.8.0.12 myslím, je v Mirande Správa účtov pomocou ktorej sa dajú vytvoriť ďalšie účty na ICQ, Jabber alebo MSN bez toho aby ste museli kopírovať ďalšie dll.
n1^
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa n1^ »

mam mirandu a mi vyskoci chyba systemova co to je?? :o neskor keby daco prilozim screen
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

mas tie 3 nutne dll kniznice v root priecinku mirandy? ak nie vygoogli si ich podla tej chybovej hlasky
n1^
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa n1^ »

pocujte este stale ma odpaja z mirandy robilo to na QIP i na ICQ ale na icq to tak casto nerobilo... co to moze byt?
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

ktory miranda pack je najlepsi ? :)
jackb
Redeemer
Redeemer

ja mam BigMuscle-ov ale icq klient mam oscar j + ... skus pokombinovat :wink:
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

ja Mir4nda-IM-0.7.1-Pack-v2.0 a neviem, je nejaky lepsi?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Kazdemu vyhovuje nieco ine, ja mam Koki pack, sice starsiu verziu (novsia mi padala a nepacili sa mi urcite veci), komplet updatnute na posledne verzie a pohoda... Viac info: http://hojko.miranda-vi.org/global/

Velmi slusne tiez vyzera Yaho Pack, viac info: http://miranda-easy.net/
jackb
Redeemer
Redeemer

da sa dako zariadit aby ma ludia s icq 6 videli viditelneho ked viditelny som :D
teda: v mirande mam icq na online-visible ale niektori ludia s icq 6 ma vidia ako offline, a ked im napisem ako invisible
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

Chalani dal som si do mirandy plugin WhoIsReadingMyStatusMsgNotify vsetko spravne, dokonca ho mam aj v Moznostiach ale nefunguje :( skusal som ICQ 6 bratovu, skusal som N/A Away...no stale nic..je mozne ze z ICQ 6 to nefunguje?!
Hladam plugin kt. mi ukaze kto klikol na moj nick zatial co ja budem mat stav Online ziadne ine statusy...asi nic take nie je co :roll:
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

SpermoS napísal:Chalani dal som si do mirandy plugin WhoIsReadingMyStatusMsgNotify vsetko spravne, dokonca ho mam aj v Moznostiach ale nefunguje :( skusal som ICQ 6 bratovu, skusal som N/A Away...no stale nic..je mozne ze z ICQ 6 to nefunguje?!
Hladam plugin kt. mi ukaze kto klikol na moj nick zatial co ja budem mat stav Online ziadne ine statusy...asi nic take nie je co :roll:
s icq6 to myslim velmi nefunguje (alebo vobec? ked nad tym rozmyslam asi nie) ale hlavne k tomu potrebujes popup plugin. a ano, na citanie online statusu nic nieje.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

SpermoS: Potrebujes mat nastaveny X-Status. Navyse je tu problem, ze ICQ6 tieto statusy uz nevidi, pretoze pouziva vlastne moody a tak ti to bude logovat len z QIP, Mirandy ci ICQ5... Ja to mam nastavene tak, ze mi to zapisuje do suboru, pretoze popupy nepouzivam.
Steju
King
King

hojko napísal:SpermoS: Potrebujes mat nastaveny X-Status. Navyse je tu problem, ze ICQ6 tieto statusy uz nevidi, pretoze pouziva vlastne moody a tak ti to bude logovat len z QIP, Mirandy ci ICQ5... Ja to mam nastavene tak, ze mi to zapisuje do suboru, pretoze popupy nepouzivam.
nemusi mat xstatus, stacia klasicke ako N/A, away a podobne.
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

nj to je mi jasne, tak ICQ 5.1 uz sa velice nepouziva....QIP, Miranda ok..ale hlavne ICQ 6 lebo tam najviac ludi je (Wtf-neviem ani preco) a najlepsie by bolo normal Online Status, ze kto mi klikne na Nick a dajme tomu vaha ci mi napisat...alebo pozera moj profil..takoj Upozornenie :D ale nic no...mozno niekto sikovny to raz spravi..vdaka aj tak K+
Steju
King
King

ved nemaj nikdy online status a nieje problem, ja to tak robim 8-) nj tie details, to by sa tiez zislo, ale take cosi asi nieje.
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Dnes som mal N/A a ukazalo mi, ze kamos mi cita status..(ma ICQ 6) ale asi prvykrat a aj poslednykrat..Tak skusam so statusom "Mam Volno" uvidime..
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

aky ma vyznam to ze vam ukazuje ked niekto cita vas status? to na tom onanujete ci co? aj tak ludi s mirandou ukazuje ze citaju aj ked vobec necitaju kedze to si sama miranda zistuje :roll:
Napísať odpoveď