Trest smrti
-
TheEliTe
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
1.kazdy obcan si plati pokial je v aktivnom veku na dochodok.. co tak cerpat financie stade ? vo veznici nemusia len sediet.. nech si zarobia....Traktorista napísal: suhlasim, ale zase,....
som za dozivotie(ale iba pri tych najhnusnejsich zlocinov, nieco ako podvody a neumiselne zabitia rozhodne nie), ale kdo im bude platit ich dozivotny pobyt vo vazeni? zase mi, danovy poplatnici,...
A tie peniaze co idu na zradlo dakemu zabijakovy by radsej mohli ist na konta bezdomovcov, ktorym zivot nebol pekny,...
Alebo dakym detom v domovoch z nezodpovednymi rodicmi,...
Atd
to je otazka
2.skusme nedavat politikom miliardy...a bude aj pre veznou aj pre chudobne deti ci bezdomovcov
ze maju humanisticke citenie a pozeraju sa na vec s nadhladomtomasso napísal:co si maju teraz ludia mysliet o tych, ktori hlasovali za NIE
uf aky husty.... som zvedavy ci by si sa dokazal pozerat na mrtvolu a nie to este niekoho mucit... silacke reci si nechaj pre deti tu nimy nikoho neohurisTheEliTe napísal:Ja by som mu po 1, odrezal ruky,potom nohy, a by som ho nehcal tak![]()
a potom by som zobral sol a by som solilchudak
-
Traktorista
Guru
1.no, to je ale zase zasah do ludskych prav napadnutelny ustavne,...Spoty napísal:1.kazdy obcan si plati pokial je v aktivnom veku na dochodok.. co tak cerpat financie stade ? vo veznici nemusia len sediet.. nech si zarobia....
2.skusme nedavat politikom miliardy...a bude aj pre veznou aj pre chudobne deti ci bezdomovcov
2. svata pravda, ale povedzme si, kebyze mate prilezitost si nakradnut zo statneho, neurobili by ste to? Ja osobne ano, a preto ich chapem,....
prave preto by si sa nemal stat politikom.. taykch je tam uz dost. nemali by sme ich chapat, ale ako spolocnost by sme ich mali odsudit.Traktorista napísal: 1.no, to je ale zase zasah do ludskych prav napadnutelny ustavne,...
2. svata pravda, ale povedzme si, kebyze mate prilezitost si nakradnut zo statneho, neurobili by ste to? Ja osobne ano, a preto ich chapem,....
inak je to cele OT tak v tom nepokracujme
Len priklad. Tebe by nejaky psychopat zabil rodicov (nie omylom ale vychutnaval by si to-cize psychopat) a ty by si bol proti trestu smrti?sandstorm napísal:co vam uz vsetkym uplne striha !!!??? sak nie sme niekde v stredoveku ked sa palili "carodejnice" .. sme predsa vyspela kultura a mame nejake tie pravne a eticke zakony takze je uplne neprijatelne schvalenie trestu smrti !!!!
Niekto tu spomenul, ze dozivotie je horsie ako trest smrti... Mozno pre toho cloveka, ale pre bliznych obete? Je to horsie? Kazdy den sa budu bat, kedy ho pustia na slobodu (na Slovensku 5-12 rokov) a ked ho prepustia zase moze niekoho zabit !!
-
Traktorista
Guru
co? sak ked mas dozivotie tak ta skorej nepustia LOLLes napísal: Len priklad. Tebe by nejaky psychopat zabil rodicov (nie omylom ale vychutnaval by si to-cize psychopat) a ty by si bol proti trestu smrti?
Niekto tu spomenul, ze dozivotie je horsie ako trest smrti... Mozno pre toho cloveka, ale pre bliznych obete? Je to horsie? Kazdy den sa budu bat, kedy ho pustia na slobodu (na Slovensku 5-12 rokov) a ked ho prepustia zase moze niekoho zabit !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
rsc
Medium Star
Jednoznacne za.
Ale asi sa toho nedockame, prave vzhladom na omyly v sudnictve. Legislativci sa boja toho, ze by bol nepravom nejaky clovek odsudeny na smrt. Ale ak by bol nepravom odsudeny na dozivotie - to uz je v poho. (ale asi tazko budu vznikat omyly pri trestnych cinoch takeho zavazneho charakteru, ktore by si vyzadovali takuto trestnu sadzbu - aj ked uplne vylucit sa to neda)
Ale asi sa toho nedockame, prave vzhladom na omyly v sudnictve. Legislativci sa boja toho, ze by bol nepravom nejaky clovek odsudeny na smrt. Ale ak by bol nepravom odsudeny na dozivotie - to uz je v poho. (ale asi tazko budu vznikat omyly pri trestnych cinoch takeho zavazneho charakteru, ktore by si vyzadovali takuto trestnu sadzbu - aj ked uplne vylucit sa to neda)
Samozrejme omyly sa tiez stavaju a preto ich nieje mozne celkom vylucit. Cim viac dokazov, tym vacsie pravo odsudit.rsc napísal:Jednoznacne za.
Nechapem tych, ktopry hlasovali za ANO. je to podla mojho nazoru nespravodlive a tiez je to nespravodlive aj voci obeti, ale... zivot je o poznavani a napravovani chyb. keby ste niekoho bud zavreli na dozivotie alebo mu dali trest smrti tak uz nema sancu sa polepsit a zit normalnym zivotom a navyse je to v rozpore so zakladnym ludskym PRAVOM
-
rsc
Medium Star
Hlavne ked je to recidivista, u ktoreho uz naprava nie je mozna.drakeman napísal:Nechapem tych, ktopry hlasovali za ANO. je to podla mojho nazoru nespravodlive a tiez je to nespravodlive aj voci obeti, ale... zivot je o poznavani a napravovani chyb. keby ste niekoho bud zavreli na dozivotie alebo mu dali trest smrti tak uz nema sancu sa polepsit a zit normalnym zivotom a navyse je to v rozpore so zakladnym ludskym PRAVOM
Chcel by som vediet, ked budes hovorit s vlastnej skusenosti ako blizny obete, ci by si toto iste napisal aj potom.drakeman napísal:Nechapem tych, ktopry hlasovali za ANO. je to podla mojho nazoru nespravodlive a tiez je to nespravodlive aj voci obeti, ale... zivot je o poznavani a napravovani chyb. keby ste niekoho bud zavreli na dozivotie alebo mu dali trest smrti tak uz nema sancu sa polepsit a zit normalnym zivotom a navyse je to v rozpore so zakladnym ludskym PRAVOM
Nespravodlive voci obete? V com?
"zivot je o poznavani a napravovani chyb" - nedaj sa vysmiat, hlavne ak ide o brutalneho vraha.
-
mastermind
VIP