Urazenie sa? Hlupe poznamky?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
cmuk55
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa cmuk55 »

Dakujem za rady, niektore su fakt dobre. Na zaciatok: nechodime spolu, sme len kamarati, mozno nieco viac...

Bola tu spominana restauracia a vecera, lenze to nepojde, pretoze ona robi az do noci a doobeda by to neslo, navyse si ani neviem predstavit ako by som ju vytiahol teraz. Velmi sa mi pozdava kupit ruzu, takze asi jej kupim rovno 3, pretoze uz v minulosti som jej pred asi dvomi mesiacmi jednu slubil a pozabudol som na to. Takze keby som jej daval tie ruze, tak jej mozem povedat, ze jedna je za to co som jej slubil nedavno, druha je za to co sa stalo cez vikend a ze tretia je do buducna, keby som nieco zle spravil. Bolo by to mozno aspon trosku vtipne, ak by sa ovsem neurazila, ze co to za hluposti hovorim. Kupit cokoladu, bonbonieru alebo nieco take sladke sa mi nezda najvhodnejsie, pretoze za 15 minut to zje (v lepsom pripade zjeme spolocne) a hotovo. Na tie ruze bude mat aspon par dni spomienku a ak bude chciet, tak si ich da vysusit a necha si ich aj nadalej.

triple - Ano, ona to s ludmi vie a vie si ich omotat, to je pravda a priznavam, ze tak isto ma omotaneho aj mna.

Janta, veronique, GothaR a Mrk - Najvacsi problem je ten, ze ona vobec nie je ta, ktora by potrebovala chudnut alebo inak si udrziavat postavu. Ma ju podla mna akurat, aj ked ona s nou nie je spokojna a hovorila mi nedavno, ze chce chudnut. Aj preto bola ta moja hlupa poznamka.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Sheep napísal:Chces to vyzehlit rychlo? Posli ju do pi*i a mas pokoj.
:roll: takze k teme zeny (da boh bude sa m ichciet a zalozim samostatnu temu) Kolega tu vravi pravdu. Pokial si sa ospravedlnoval a ona nic tak poslat ju kade lahsie. Ona len chce aby si sa jej prosil a donekonecna ospraedlnoval a aj ked ti odpusti neskor ti to bude vykrikovat pri nejakej hadke. a ze mate narazky? ved aj dievcata maju narazky an chlapcov tak kde sme? Ked mozu ony zapotit daco na nas mozme aj my na nich. :evil:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

qwerty-xyz napísal::roll: takze k teme zeny (da boh bude sa m ichciet a zalozim samostatnu temu) Kolega tu vravi pravdu. Pokial si sa ospravedlnoval a ona nic tak poslat ju kade lahsie. Ona len chce aby si sa jej prosil a donekonecna ospraedlnoval a aj ked ti odpusti neskor ti to bude vykrikovat pri nejakej hadke. a ze mate narazky? ved aj dievcata maju narazky an chlapcov tak kde sme? Ked mozu ony zapotit daco na nas mozme aj my na nich. :evil:
Ach...obidvaja ste taki mudri. Lenze vztah muz-zena a zena-muz je iny. Tiez sa mi to velmi nepaci, ale je to tak. A casto poslat zenu len tak kade lahsie nie je vobec jednoduche, aj ked je to "iba" kamaratka.
//EA Girlfriend simulator rulez :hehe:
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

to sa mi iba zda, alebo tu sheep a qwerty pisali srdcervuce pribehy, ako ich nikto nema rad a nemozu si najst frajerku.. ? odkial potom prichadzaju na tie rady? ea girlfriend simulator? neurazte sa, ale vazne.. huh ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

i-cube: Tiez prave pozeram, ze sheep, ktory nema ziadnu kamaratku tu ide davat rady a posielat zeny dpc. A dalsi je na tom pobodne. Dalsie hlupe prispevky v tejto teme mazem, takze akakolvek reakcia na moj prispevok je zbytocna.
cmuk55
Expert
Expert

Poobede mi volala, ze nasla nieco co som si u nej v robote zabudol a ze kesy si pre to pridem. Vyzeralo to asi takto (ani sa nepozdravila na zaciatku):
-Nasla som ......, prid si pre to.
-Cau, dnes uz nepridem, nechce sa mi.
-A kde ti to mam nechat?
-Stavim sa okolo obeda.
-Zajtra?
-Ano.
-Okej.
-Cau.
-Cau.

Asi takto vyzeral ten telefonat, bol taky bez zmyslu, bez zaujmu z jej strany. Cele mi to prislo divne a najma to, ze sa ani nepozdravila na zaciatku. Neviem ci to tymi ruzami urovnam alebo o co ide.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

i-cube napísal:to sa mi iba zda, alebo tu sheep a qwerty pisali srdcervuce pribehy, ako ich nikto nema rad a nemozu si najst frajerku.. ? odkial potom prichadzaju na tie rady? ea girlfriend simulator? neurazte sa, ale vazne.. huh ?
Nikde som nepisal ze si nemozem najst caju, neviem ci ma nikto nema rad ale vacsina ludi ci uz z fora alebo z okolia su ku mne prikolneni negativnym smerom to ano.
Za dalsie neviem co je ea girlfriend simulator a nikdy som o tom nepocul, a posledne fajn, vas problem stracajte cas s kamaratkami co vam skacu po hlave s takymi blbostami ja vam nebranim, enjoy it :roll: . Dakujem pekne za taku kamaratku.
GothaR napísal:Ach...obidvaja ste taki mudri. Lenze vztah muz-zena a zena-muz je iny. Tiez sa mi to velmi nepaci, ale je to tak. A casto poslat zenu len tak kade lahsie nie je vobec jednoduche, aj ked je to "iba" kamaratka.
//EA Girlfriend simulator rulez :hehe:
Jednoduche ako pre koho. Chalan chcel spravit joke a uz sa kuknite nato ako to je, kto je zly on alebo ona?
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ale akoze fakt ci sheep ma zenu alebo kamaratky alebo iba procesor je myslim v tomto pripade nepodstatne lebo ma chlapec pravdu.. akoze o co ide tej zenskej ja si kolko krat robim srandu zo zenskych a mam aj ine poznamky myslim ze horsie ako ze "trcia ti sunky" ale ket sa tak pridrble usmejem tak to skonci maximalne ze ma zena pol dna nahana a mlati s vankusmi :D ale urazit sakoli pi*ov***.. omg.. fakt by som sa ospravedlnil prinajhorsom a ak by to nzobrala moze ist kade lahsie.. ale ja to riesim sposobom ket zenska sa akoze urazi tak jej poviem daco v tom zmysle "sak dobre vies ze mas fajnu prdel ale ket sa mienis hadzat o zem jak deti v skolke tvoj bordel" toto zabera x krat lepsie ako ospravedlnenie
/edit kur*a ludia co tak sa pod karmu podpisat, nenavidim to boha.. keryy cock
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Nepochopil.... zase.

k teme: no, mas to blbe...osobne by som ruze kamaratke povazoval za trochu viac nez je vhodne, ale len ty vies aka dobra "kamaratka" to je :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

sheep mojim snom je umoznit Ti napisat knihu o vztahoch, zenach a vsetkemu co k tomu patri...pretoze zistujem, ze kua ved ja nic neviem ked Ta tak citam.

Ak chces ludi poslat do p*ce kvoli tomuto, tak by ma zaujimalo, ak by si sa takehoto uzasneho systemu drzal naozaj aj Ty sam, kolko znamych by si casom mal. Vies, ludia su rozni. Niekto sa lahko urazi, niekto je ukecany, niekto je trosku namysleny...ale ak uz je niekto Tvoj kamarat, cast toho vztahu je aj o respektovani jeho nie zrovna najlepsich vlastnosti.

K teme. Su to holt zenske, co s tym narobime. Ona casom vychladne, tu si treba uvedomit, ze casom nemyslim hodiny ci dni, moze to kludne trvat aj dlhsie. Posielat ju kvoli tomu dakam, ako tu niektori radia, je naozaj paradna rada, ak sa chces zachovat "mudro", sprav to...boze ludia. Proste sa urazila. Hned po tej situacii si sa jej snazil ospravedlnit, pohoda, nevyslo to tak co uz. Teraz treba len cakat. Zenske su casto rady, ked su stredobodom pozornosti, no ak jej to Ty neumoznis, ver mi, ze aj ju to omrzi po istom case. A teraz pridam take moje male...dufanie, ze nie je uplne blba, takze casom si snad uvedomi kvoli akej hluposti sa ako chovala a bude dobre.
cmuk55 napísal: Na zaciatok: nechodime spolu, sme len kamarati, mozno nieco viac...
Este taky moj dotaz pre autora temy. To co som Ti tu citoval. Vies, ked sa na mna urazi kamratka, a teraz hovorim o kamaratke, nie o "kamaratke, mozno nieco viac" tak urcite ma to takto nezoziera a nemam potrebu to riesit na internete. Teraz to neber tak, ze Ti to vycitam alebo tak, ale to k comu sa chcem dostat je, ze ci ju beres iba ako kamaratku alebo ci k nej citis nieco viac. Svoj nazor mam, chcem pocut Tvoj postoj.

///t0m4s3...prinutil si ma zamysliet sa... :D
veronique
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa veronique »

Ten napad s ruzami je podla mna riaadna blbost. Mozno tak tu na ospravedlnenie...Ale prosim ta, uz nikdy nikomu neslubuj ruzu, a uz vobec nie, ked ju nakoniec neprinesies. :smt018

To, ze ta nepozdravila do telefonu vobec nemuselo nic znamenat, ani ja niekedy pri telefonovani nepozdravim a idem hend k veci.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Zaujimalo by ma ako by ste sa tvarili vy, keby vam zo srandy priatelka povedala, ze mate male pero (bez ohladu na jeho skutocnu velkost) a bolo by to skutocne myslene zo srandy. To len ako priklad za vsetky...

Sheep, pis o veciach o ktorych nieco vies (zeny to skutocne v tvojom pripade nie su).
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Sheep napísal:Jednoduche ako pre koho. Chalan chcel spravit joke a uz sa kuknite nato ako to je, kto je zly on alebo ona?
joke ako joke, zeny su na taketo poznamky prehnane citlive, prirovnal by som to k buchaniu kladivom po pohari na vino - mozes po nom buchat, ale treba opatrne, lebo ho lahko rozbijes :)
Inak tie ruze su trochu prehnane, no nieco sladke by mohla brat ako provokaciu :D
A moj nazor je ten, ze este stale caka na dalsie ospravedlnenie, lebo keby sa totalne hnevala, tak ti rovno povie, ze na teba kasle. Ale do tohto stadia som sa ja nikdy nedostal, takze je to len teoreticky predpoklad :)
/t0m4s3: presne!
tak ako som pisal, ze zeny su citlive na poznamky o postave, tak su muzi na poznamky o svojich malych kamaratoch :)
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa existpierre »

a urobit si srandu zo seba, tak, ze ju to rozosmeje (nehovorim o nejakom totalnom ponizeni, len proste nejaku haluz, spontannu) ? :)
Domqua
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Domqua »

hmm..ženy :D
cmuk55: zavolala Ti. Bola stručná a odmeraná ale našla si jednoduchú zámienku prečo volať a Tebe vytvorila príležitosť ju vidieť. Jednoduchá a očividná provokácia [určite by nevolala keby nechcela (síce nevieme akú "vážnu" vec si si tam zabudol)] Chop sa šance :) ..
k tým ružiam.. už len z toho telefonátu by som povedala, že pre ňu niesi len tak hocikto. Ja by som pokojne prijala ružu aj od kamaráta, ale to by musel byť dobrý kamarát pri ktorom som si istá, alebo "kamarát"..
Podľa mňa urazená na tú poznámku bola pár minút - zvyšok je princíp :) .. skúška, test - ako spomínali predomnou .. Z mužského pohľadu aké blbé a primitívne, ale žena vie z toho veľmi veľa výčítať a je to dosť podstatná vec...
Ak nepomôže nič, ju to omrzí, každé urazenie omrzí a ona príde a bude sa tváriť že sa nič nedialo..potom už len čaká, že Ty sa budeš tiež správať v pohode a neurazíš sa zase pre zmenu Ty, že je zrazu neurazená :D ..lebo ak by si sa tak správal, ver že toto bude horšie potom... mohla by osmutnieť a to už nebude predstierať...
GL :)
cmuk55
Expert
Expert

Domqua - Neviem ci to bolo dovod zavolat mi, pretoze vie, ze to co som zabudol je dolezite a potrebujem to. Povedal som jej o tom ked ma viezla domov a aj som jej to este vcera napisal na ICQ, aby mi to pohladala v robote. Napisala, ze to pozrie a ked to dnes nasla, tak mi zavolala.
Sheep
Addict
Addict

t0m4s3, netvaril by som sa nijak
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Mas aj nieco k teme, alebo sa zase vyplakavas aky ubohy zivot mas a si akoze nad vecou?
Sheep
Addict
Addict

t0m4s3 napísal:Mas aj nieco k teme, alebo sa zase vyplakavas aky ubohy zivot mas a si akoze nad vecou?
sprostejsia otazka by nebola?
Domqua
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Domqua »

2cmuk55: tak teraz už len to nechaj plynúť, však nieje blbá. Keď tam prídeš, správaj sa úplne normálne, tvár sa že sa nič nestalo akoby si tu situáciu vygumoval.
Ona to síce môže vziať tak, že si povie že "..čo povedal, a ešte sa tvári akoby sa nič nestalo" - ale veď Ty si naozaj nič smrteľné nepovedal. Fakt je, že každá žena by Ti na to zareagovala, každá inak, ale žiadna kladne (pokiaľ nieje fakt extra spokojná so svojim výzorom, a aj keby na to zareagovala napr nejako vtipne- vo vnútri by ju to určite trápilo-česť výnimkám)

..alebo ešte by si to mohol vyriešiť aj tak, žeby si jej kúpil nejakú zlatú somarinku s nejakým láskyplným motívom a nechal jej to niekde na monitore alebo pri, aby to neskôr našla a pritom vedela že je to od Teba.
Vtedy by si tam už nebol a ju by to určite potešilo- veď koho nepotešia také sladké pozornosti. Chytila by si to do ruky, jemne sa usmiala a bolo by dobre....
či žijem v rozprávke? :D
Napísať odpoveď