uplne suhlasim, len ked uploadujes v ramci p2p 200 giga za tyzden, tak sa ti tie sance trosku zvysujuzvonenie33 napísal:nemozu to urobit viac ako 100-200 ludom na zastrasenie ale zoberte si sancu ze medzi budete vyTakze ludia traste sa mate sancu 1:10 000 ze vas dostanu vypinajte kompy a utekajte z republiky.
Hrozi to aj nam/koniec warezu?
-
ikovan
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ja ako tak pozeram mam tu vacsinu legalnu.. xixi a keby aj pridu tak staci po kontrole odbornikom s BSA ci MBA ja neviem ako sa volaju.. ked ti skontorluju komp spisu co tam mas .. a potom im prinesie krabice od vsetkych kamaratov to je jedno aj zabalene.. xixi . .takze je to v pohode ak sa vyznas v pocitacovom prave da sa ..
-
Dead_Warrior
Professional
Tak by si mi/nam mohol dat niekolko lekcii?ikovan napísal:ja ako tak pozeram mam tu vacsinu legalnu.. xixi a keby aj pridu tak staci po kontrole odbornikom s BSA ci MBA ja neviem ako sa volaju.. ked ti skontorluju komp spisu co tam mas .. a potom im prinesie krabice od vsetkych kamaratov to je jedno aj zabalene.. xixi . .takze je to v pohode ak sa vyznas v pocitacovom prave da sa ..
-
Jeremy
Medium Professional
a do prdele ... ako tak pozerím na svoj HDD jediný legal soft je najskôr iba icq do prdele( co si ja bez ps, a dreamweavera pocnem) hehe čítajte toto http://www.profit.cz/clanek.php?oa=1&iArt=15821
tu je z toho citát :
tu je z toho citát :
Kód: Vybrať všetko
Při striktním výkladu autorského zákona dochází k jeho porušování prakticky neustále každým z nás. Pokud si na veřejném místě, třeba zastávce autobusu či na náměstí v dobré náladě pohvizdujete melodii oblíbené rockové skupiny nebo pokud je z vašeho pokoje slyšet otevřeným oknem na ulici hudba z CD přehrávače, zcela jistě porušujete autorský zákon.Koniec warezu
Co si o tom myslite? Mozno to dojde aj na Slovensko a zacnu sa rusit warez fora...
Re: Koniec warezu
[quote=""J""]
http://www.domainer.sk/koniec-warezu-t379.html
Co si o tom myslite? Mozno to dojde aj na Slovensko a zacnu sa rusit warez fora...[/quote]akurát som sem chcel dať tú sajtu..včera idem čeknúť a čumím na to jak sprostý
Co si o tom myslite? Mozno to dojde aj na Slovensko a zacnu sa rusit warez fora...[/quote]akurát som sem chcel dať tú sajtu..včera idem čeknúť a čumím na to jak sprostý
-
last_knight
Light Professional
-
xXPAINKILLERXx
Star
-
last_knight
Light Professional