Ahojte vyberám z týchto dvoch navigácii, čo myslíte
http://edlink.edsystem.sk/main.aspx?cls ... _id=334139
DreimGO DG 220GC + 43 statov I Go 8 + Bluetooth + cuvacia kamera
a ešte
http://edlink.edsystem.sk/main.aspx?cls ... _id=334140
DreimGO DG 200BT + 42 statov + bluetooth - SW I-Go 8!
dík
//autoeditácia príspevku ( 23 Jul 2008, 10:39 )
nikto?
navigácia
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Čo ja viem... DreimGO zase nie je nejaká super profi rozšírená značka navigácií... Nejaký Garmin alebo MIO by bolo podľa mňa lepšie. TomTom nebrať!!!!
Tie linky mi nejdú, ale vyhľadal som si ich inde: tu a tu
Síce tam píšu, že ten softvér je založený na IGO 8, čo je kvalita, ale ten softwér sa volá nejak inak čo ma dosť zaráža... (priznám sa - nechápem tomu, niekto to možno vysvetlí a bude to úplne bežné a OK, ale osobne zatiaľ ma to odrádza). Výrobca ho upravuje? Nvm.
Dalej k tomu SW: jeden má verziu DreimGO Navigator 20.8 a ten drahší (lepší?) 10.0.. Nechápem ten rozdiel. Každopádne tu píšu že ten prvý model je nástupca toho druhého. Naviac tam máš cúvaciu kameru, čo ma osobne dosť láka. Ďalej tam sú tie mapy z roku 2007
. Pritom viem že iGO má už aj 2008 mapy, lebo ho používam. Zrejme by to išlo aktualizovať ale máš robotu naviac. Poznám stránku kde sú nové mapy do Mio, a idú mi aj so softwérom iGO 8 na PDA od HTC, ale tu by som si kompatibilitou nebol istý.
Takže ak by som mal vybrať s tých dvoch, tak 100% ten novší a drahší (ale keď si dal link tak ti to asi neva) s kamerou, ale úprimne radšej by som nebral ani jeden, a zobral nejaký Garmin... BTW Panasonic tuším tiež má modely s cúvaciou kamerou, ak by ťa to lákalo. Ale nemám s ním skúsenosti... Na vlastnej koži mám vyskúšaný iGO 8 v PDA, Tom Tom a Garmin Nuvi 700. Takže tam viem poradiť.
Tie linky mi nejdú, ale vyhľadal som si ich inde: tu a tu
Síce tam píšu, že ten softvér je založený na IGO 8, čo je kvalita, ale ten softwér sa volá nejak inak čo ma dosť zaráža... (priznám sa - nechápem tomu, niekto to možno vysvetlí a bude to úplne bežné a OK, ale osobne zatiaľ ma to odrádza). Výrobca ho upravuje? Nvm.
Dalej k tomu SW: jeden má verziu DreimGO Navigator 20.8 a ten drahší (lepší?) 10.0.. Nechápem ten rozdiel. Každopádne tu píšu že ten prvý model je nástupca toho druhého. Naviac tam máš cúvaciu kameru, čo ma osobne dosť láka. Ďalej tam sú tie mapy z roku 2007
Takže ak by som mal vybrať s tých dvoch, tak 100% ten novší a drahší (ale keď si dal link tak ti to asi neva) s kamerou, ale úprimne radšej by som nebral ani jeden, a zobral nejaký Garmin... BTW Panasonic tuším tiež má modely s cúvaciou kamerou, ak by ťa to lákalo. Ale nemám s ním skúsenosti... Na vlastnej koži mám vyskúšaný iGO 8 v PDA, Tom Tom a Garmin Nuvi 700. Takže tam viem poradiť.