Ake mate auto?
ach jaj..prosim ta mne je to jedno to je moj nazor ze hento auto co si si kupil je pojazdny kocar a ked narazis v tom asi 40km/h co ti samozrejme nechcem dopriat tak zistis v com je dobre mat aspon troska vacsie auto..a vlastne to auto je cele take pofiderne..inak mam skutra a bohate mi to staci..radsej vazne toho skutra nez ten kocar..toto vsetko nechcem sa hadat nic..len moj nazor ty sa mozes vyjadrit teraz na moj skuter ze je to pic.. a budem tvoj nazor brat..marian152 napísal:neviem, ale vyjadruju sa tu jak keby mali neviem jake moderne. Sak nech sem daju svoje "hrdzave hrce" nech sa aj ja zasmejem. Najlahsie je druhych krtizovat. Sak oni vedia preco ich sem nedaju, bud nemaju a zavidia alebo maju skodovku 1000MB.
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Suhlasim to Tico je pojazdna rakva. 40km/h streli do zvodidiel a mas polamane nohy a rebra. Aj Daewoo Matiz je bezpecnejsi.
//Ty mozes jazdit ako kolvek bezpecne ... staci ze natrafis na curaka co ma najazdenych 5000km po autoskole vyvaza sa na tatkovom Golfe a ten si samozrejme mysli ze je neomylny ... je*** ti do zadku a nalysuje ta na toho pred tebou.
//Ty mozes jazdit ako kolvek bezpecne ... staci ze natrafis na curaka co ma najazdenych 5000km po autoskole vyvaza sa na tatkovom Golfe a ten si samozrejme mysli ze je neomylny ... je*** ti do zadku a nalysuje ta na toho pred tebou.
-
hojko
Site Admin
marian152: Mne je jedno ake mas auto, clovek si kupi co potrebuje, co vyuzije a co si moze dovolit. Ak ti to staci na vozenie, tak kludne, ja ta neodsudzujem a ani tvoje auto. Len mi prislo komicke vidiet taku znacku na takom aute, pretoze sa to casto nevidi, teda este som sa s tym nikdy nestretol. Co budes mat z toho, ze sem dam ja fotku tej "hrdzavej hrce" ci ako si to oznacil??? Potesi ta to???
-
Shark NX
Addict
Kto hovori o Audi A8??marian152 napísal:no, mrzi ma ze som si nemohol dovolit audi A8, takze sa tu teraz verejne ospravedlnujem ze som taky chudak a mal som len na tico, fakt sry
: Myslim ze kazde dostupne auto ma nejake nevyhody, a kazdemu sa paci nieco ine a kazdy ma ine priority pri kupe auta, ako aj ine poziadavky a tiez sumu ktoru je ochotny zaplatit. Ja som spokojny a to je hlavne.
Dnes niesi macher preto lebo mas A8 ... Ojazdenu kupi na splatky a uz jazdi jak najvacsi Playboy ... o tom to nieje.
Len ja by som si nedokazal kupit Auto v ktorom by som sa citil ako naskladana sardinka v kriedovom papieri. A za 30000Sk si mohol kupit aj lepsie auto
-
hojko
Site Admin
marian152: Plnohodnotna odpoved, cakal som od teba viac, no nic, mal som na zaciatku tusit, ze to je strata casu s tebou.
Tomasko: Peugeot je Peugeot, kto chce nieco luxusnejsie, tak by sa mal pozriet radsej po znackach ako BMW, Audi, Mercedes, pripadne Lexus... Je to stale len Peugeot a tym aj ostane.
Tomasko: Peugeot je Peugeot, kto chce nieco luxusnejsie, tak by sa mal pozriet radsej po znackach ako BMW, Audi, Mercedes, pripadne Lexus... Je to stale len Peugeot a tym aj ostane.
hm heh to je dobra kktina ty mi chces povedat ze octavia je mensia jak to tico ? to tico aby sa tam normalny clovek stal tak musi dat prec predne sedacky a sedet na zadnych..marian152 napísal:Nahodou, mame este Octaviu a mama povdala ze v tom ticu si moze dat normalne nohy, nie jak v tej oktavii. Takze sa to len zda ze je tam malo miesta. Ja sa tamv pohodicke zmestim.
-
nejakymarko
Addict
sak do neho tolko nepumpujte. sak ked nema prachy na ine tak co. kazdy si kupi to co si moze dovolit. ked ej s nim spokojny co to vas tankuje. a za to ze ma znacky 888 no a co? mozno ma znamych na policii. a na takomto auto to vyzera cool 
trapko s K-. mas pokazenu klavesnicu alebo preco sa neves aspon podpisat??
trapko s K-. mas pokazenu klavesnicu alebo preco sa neves aspon podpisat??