Kolko za video?
-
Jerry
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Kolko za video?
potrebujem radu.Mam teraz spravit jedno video pre jednu firmu za ucelom prezentacie tejto firmy. Dlzka mozno 5 minut--este neviem. Dufam ze to bude teda na profi urovni,aspon pre toho typka co mu to robim. Otazka znie: Kolko si mam povedat sk? Neviem to odhadnut.
PS:Firma nema s peniazmi problem,len aby to bolo realne,resp. kolko by ste si vy pytali....
diky za reakcie k teme
PS:Firma nema s peniazmi problem,len aby to bolo realne,resp. kolko by ste si vy pytali....
diky za reakcie k teme
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kolko za video?
no ved podla toho kolko casu pri tom stravis, a aj podla obsahu videa...Jerry napísal:potrebujem radu.Mam teraz spravit jedno video pre jednu firmu za ucelom prezentacie tejto firmy. Dlzka mozno 5 minut--este neviem. Dufam ze to bude teda na profi urovni,aspon pre toho typka co mu to robim. Otazka znie: Kolko si mam povedat sk? Neviem to odhadnut.
diky za reakcie k teme
myslim si ze keby sme to video videli, tak by sme vedeli posudit, takto to je tazke..mozme len hadat..... ak to bude nieco fakt perfektne tak si myslim ze tych 6000 by mohlo byt, nieco dobre 5000, priemer asi 3000 no a bieda tak 1500 a menej, ale vazne, mozno trepem teraz, no neviem posudit nieco co som nevidel.. proste asi max do 10000, vazne len hadam, mozno som poradil, mozno nie, ale kazdopadne som to skusil
-
BlackFlash
Medium Expert
napirklad Sony VegasMartin502 napísal:Prosím Vás čo potrebujem aký program na zhotovenie takeho videa??Dík
Kód: Vybrať všetko
www.lamky.net