Slovanet + odstúpenie od zmluvy

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
MAker
Light Expert
Light Expert

Slovanet + odstúpenie od zmluvy

Príspevok od používateľa MAker »

Ahoj. Potrebujem právnu pomoc. So Slovanetom som mal podpísanú zmluvu o pripojení uzavretú na dobu určitú 24 mesiacov. Vo všeobecných podmienkach na http://www.slovanet.sk/data/slovanet_vs ... mienky.pdf je však v článku VIII uvedené:
2. Pokiaľ bola zmluva dojednaná na dobu určitú a podmienky na predĺženie poskytovania služby nie sú výslovne
dojednané v samotnej zmluve, platia nasledovné zásady:

a) ak účastník najneskoršie 30 dní pred uplynutím doby viazanosti neoznámi písomnou formou Slovanetu, že
nemá záujem na predlžení platnosti zmluvy, jej platnosť sa predlžuje na dobu, na ktorú bola pôvodne
uzavretá, a to aj opakovane.

30 dní pred uplynutím tejto doby som to oznámiť nestihol, avšak v žiadnom prípade nemám záujem o ďalšie poskytovanie služby. Na infolinke mi povedali, že zmluvu môžem vypovedať len ak zaplatím sankciu. Ináč sa mi služba predĺži s ďalšou viazanosťou. Žiadny nový dodatok ku zmluve som nepodpísal. Existuje právne východisko z tejto situácie? V prípade potreby rád doplním ďalšie informácie. Za akúkoľvek pomoc vopred vďaka
Point
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

no vitaj v klube .. ani ja som ti oznamit nestihol..respektive moj otec si to nevsimol v zmluve .. tak sme sa dostdivili ked mi isel net dalej..zrusit nam to tiez nechceli..predsa len e to v zmluve..ale hovorili nam, ze ten poplatok kedze sme "poriadny zakaznici" platili sme stale a nacas a blbosti je 500sk
MAker
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa MAker »

Mne povedali, že sankcia za odstúpenie je takmer 9000 sk...
zachariasko
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zachariasko »

áno, máš pravdu, od Slovanet sú proste hajzli .. od zmluvy už asi neodstúpiš bez zaplatenia pokuty..

skús si prečítať aj toto: http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... t=slovanet
Napísať odpoveď