A možem za to že ked ho našli ,cca po dvoch hodinách od úrazu + mal ešte 4promile alkoholu...Les napísal:To je skor na zaplakanie..
Ake mate auto?
na 1900kg 231 koni je so malo
ak ma sedan v strednej vyssej triede
Audi A6,BMW 5, Mercedes-Benz E vyse 200hp Ci uz Audi A6 3.0TDI,3.0 FSI,Mercedes-Benz 320 s trojlitrom si v 7 neuzijes jazdu ved dojde lepsia skoda octavia ci golf na semafor a uz uvidis iba ich kufor......
Audi A6,BMW 5, Mercedes-Benz E vyse 200hp Ci uz Audi A6 3.0TDI,3.0 FSI,Mercedes-Benz 320 s trojlitrom si v 7 neuzijes jazdu ved dojde lepsia skoda octavia ci golf na semafor a uz uvidis iba ich kufor......
- Prílohy
-
- ScreenHunter_1.jpg (126.06 KiB) 1240 zobrazení
-
rsc
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Mam tu nejake bonusy, co pohladia ocko 
- Prílohy
-
- Ford Schelby GT.rar
- (1.15 MiB) 162 stiahnutí
-
- nissan_350z.rar
- (588.3 KiB) 190 stiahnutí
pravda,pravda.na take auto je 230koni moc malo...by som si radsej kupil E400 cdi za tie peniaze...2Pac napísal:na 1900kg 231 koni je so maloak ma sedan v strednej vyssej triede
píč*v*naspeedo napísal:No ja mám Renault Megáne Grantour
Stálo ma 531000,-Normálne stojí okolo 700000,-Ale bola akcia + mám kamoša v predajni!!!!Folie Na všetkých oknách,el ovládanie okien,aut. klíma,17"Elektróny,automatická karta(automaticky otvára dvere v prítomnosti karty),tempomat,radio + cd menič Ešte dáke debiliny ....
Motor 1.5DCI(turbo diesel)110kw!Spotreba priemerne 4litre....preto nenávidím benzín..mám ho asi mesiac som sním nad mieru spokojný včera malo už 6000km najazdené tak som išiel otestovať kolko to dá išlo to cca 220...Inak pekne odporúčam každému .....A tí čo majú oktaviu nech to zapália lebo to neni auto ale iba kok**** o ktorej si každý mislí že ked to vytuninguje tak že je boh
-
rsc
Medium Star
Ty si nejaky expert - a co ta asi vtlaci do sedacky pri akceleracii? Krutiaci moment nie!2Pac napísal: Tocivy moment ti nepomoze vsak
maximalne tak v jazde do kopca
Sak vykon sa udava ako maximalny a rastie linearne s otackami motora, t.j. max vykon dosiahnes pri max. otackach - ked pridavas a mas motor cca na 2000 ot/min tak vykon motora je nejakych 30%. A dolezite je, ako sa ten vykon prenasa na na hnaciu napravu - a to je hodnota krutiaceho momentu - aka sila posobi na celu hmotnost auta v zavislosti na drahe.
ale co sa nedozviem ze ti staci tocivy moment a obehnes aj 500hp masinu niersc napísal:Ty si nejaky expert - a co ta asi vtlaci do sedacky pri akceleracii? Krutiaci moment nie!
Sak vykon sa udava ako maximalny a rastie linearne s otackami motora, t.j. max vykon dosiahnes pri max. otackach - ked pridavas a mas motor cca na 2000 ot/min tak vykon motora je nejakych 30%. A dolezite je, ako sa ten vykon prenasa na na hnaciu napravu - a to je hodnota krutiaceho momentu - aka sila posobi na celu hmotnost auta v zavislosti na drahe.
Samozrejme že z benzínom no záleží to od motora (výkon KW + kvalita /tuning)2Pac napísal:ale co sa nedozviem ze ti staci tocivy moment a obehnes aj 500hp masinu nieHP to je sila motora o tu sa jedna a o priebeh(krivku) tociveho momentu (v rozsahu 2000-6500 ot pri benzine,1500-4000ot pri nafte) a nie o to aky je vysoky VSAK :idea:Cim rovnomernejsie tym lepsie a vestci vieme ze 1.9TDI(nie SDI pre lamy) ma lepsi tocivy moment ako 2.0L benzin a co rozbehne auto lepsie s benzinom alebo naftou?????????????????????????????????????????HA
-
rsc
Medium Star
Ja som reagoval na to, ze 170/231 kW/k je pre teba malo na 1,9 tony vaziace auto. A som tym chcel povedat, ze keby to bol benzinak, tak hej. Ale vzhladom k tomu, ze to je diesel s 520 -timi Nm krutiaceho momentu, tak je to OK a urcite to nie je podhodnoteny vykon. A nepovedal som, ze na vykone nezalezi. Zavodit s tym sice nebudes, ale ani problemy pri plne nalozenom aute nebudes mat.Tu neslo o to, ci ti budes obiehat nadupany car s 500 hp.2Pac napísal:ale co sa nedozviem ze ti staci tocivy moment a obehnes aj 500hp masinu nieHP to je sila motora o tu sa jedna a o priebeh(krivku) tociveho momentu (v rozsahu 2000-6500 ot pri benzine,1500-4000ot pri nafte) a nie o to aky je vysoky VSAK :idea:Cim rovnomernejsie tym lepsie a vestci vieme ze 1.9TDI(nie SDI pre lamy) ma lepsi tocivy moment ako 2.0L benzin a co rozbehne auto lepsie s benzinom alebo naftou?????????????????????????????????????????HA
A k tej poslednej vete - jasne, ze benzin bude rychlejsi.
K tomu krutiacemu momentu - rovnomerny priebeh sa robi pri seriovkach bez sport. charakteristiky. Sportovo vyladene maju vacsinou linearnu krivku krut. momentu - zavislost otacky motora na krut. momente.