kazdopadne to funguje. trosku zvlastne riesenie, ale aspon ze to robi to co ma. v buducnosti by som to ale tiez ocakaval lepsie spravene. i ked na druhej strane nie je problem skopcit a premenovat jeden subor. ale pre lamy (ja a mne podobni) to moze byt problem.
Od testovacieho buildu 0.8.0.12 myslím, je v Mirande Správa účtov pomocou ktorej sa dajú vytvoriť ďalšie účty na ICQ, Jabber alebo MSN bez toho aby ste museli kopírovať ďalšie dll.
Kazdemu vyhovuje nieco ine, ja mam Koki pack, sice starsiu verziu (novsia mi padala a nepacili sa mi urcite veci), komplet updatnute na posledne verzie a pohoda... Viac info: http://hojko.miranda-vi.org/global/
da sa dako zariadit aby ma ludia s icq 6 videli viditelneho ked viditelny som
teda: v mirande mam icq na online-visible ale niektori ludia s icq 6 ma vidia ako offline, a ked im napisem ako invisible
Chalani dal som si do mirandy plugin WhoIsReadingMyStatusMsgNotify vsetko spravne, dokonca ho mam aj v Moznostiach ale nefunguje skusal som ICQ 6 bratovu, skusal som N/A Away...no stale nic..je mozne ze z ICQ 6 to nefunguje?!
Hladam plugin kt. mi ukaze kto klikol na moj nick zatial co ja budem mat stav Online ziadne ine statusy...asi nic take nie je co
SpermoS napísal:Chalani dal som si do mirandy plugin WhoIsReadingMyStatusMsgNotify vsetko spravne, dokonca ho mam aj v Moznostiach ale nefunguje skusal som ICQ 6 bratovu, skusal som N/A Away...no stale nic..je mozne ze z ICQ 6 to nefunguje?!
Hladam plugin kt. mi ukaze kto klikol na moj nick zatial co ja budem mat stav Online ziadne ine statusy...asi nic take nie je co
s icq6 to myslim velmi nefunguje (alebo vobec? ked nad tym rozmyslam asi nie) ale hlavne k tomu potrebujes popup plugin. a ano, na citanie online statusu nic nieje.
SpermoS: Potrebujes mat nastaveny X-Status. Navyse je tu problem, ze ICQ6 tieto statusy uz nevidi, pretoze pouziva vlastne moody a tak ti to bude logovat len z QIP, Mirandy ci ICQ5... Ja to mam nastavene tak, ze mi to zapisuje do suboru, pretoze popupy nepouzivam.
hojko napísal:SpermoS: Potrebujes mat nastaveny X-Status. Navyse je tu problem, ze ICQ6 tieto statusy uz nevidi, pretoze pouziva vlastne moody a tak ti to bude logovat len z QIP, Mirandy ci ICQ5... Ja to mam nastavene tak, ze mi to zapisuje do suboru, pretoze popupy nepouzivam.
nemusi mat xstatus, stacia klasicke ako N/A, away a podobne.
nj to je mi jasne, tak ICQ 5.1 uz sa velice nepouziva....QIP, Miranda ok..ale hlavne ICQ 6 lebo tam najviac ludi je (Wtf-neviem ani preco) a najlepsie by bolo normal Online Status, ze kto mi klikne na Nick a dajme tomu vaha ci mi napisat...alebo pozera moj profil..takoj Upozornenie ale nic no...mozno niekto sikovny to raz spravi..vdaka aj tak K+
aky ma vyznam to ze vam ukazuje ked niekto cita vas status? to na tom onanujete ci co? aj tak ludi s mirandou ukazuje ze citaju aj ked vobec necitaju kedze to si sama miranda zistuje