Akne

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Jake44
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Jake44 »

ColdRain napísal:zinerit je antibiotikum, takze by sa mal dobrat, nie ze ked skonci akne tak skoncit s uzivanim a okrem toho, nemal by sa brat v elte, elbo plet je precitlivena na slnko potom ;), ale ked kozna uznala za vhodne...
A povedal som snad niekde, ze som ho prestal brat akonahle mi zmizlo akne? Nie. Len som napisal, ze sa mi minul, takze musim ist pre dalsi recept...A ci je to vhodne aj v lete, to nechaj na koznu :wink: Btw tohtorocne leto a slnko... :roll:
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

ColdRain napísal:... akne vzdy skor ci neskor zmizne, ...
no to neni az tak pravda , ako u vacsiny to je tak ale su tu aj taky co s tm maju vazne problemy aj kvoli inym aspektom a videl som uz X ludi co to maju aj v dospelosti a este ktomu v dost zlom stadiu no : ( ..

.. kazdopadne ked su nejake vacsie problemy s akne treba sa spytat na uz spominany Roaccutane/Aknenormin :wink:
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

mikkimikki napísal:no to neni az tak pravda , ako u vacsiny to je tak ale su tu aj taky co s tm maju vazne problemy aj kvoli inym aspektom a videl som uz X ludi co to maju aj v dospelosti a este ktomu v dost zlom stadiu no : ( ..

.. kazdopadne ked su nejake vacsie problemy s akne treba sa spytat na uz spominany Roaccutane/Aknenormin :wink:
ano samozrejme, zo vsetkeho su vynimky a v medicine duplom, obzvlast pri zlej zivotosprave a genetickej predispozicii to moze byt naozaj seriozny problem aj u dospelych ludi, ale je to skor ojedinele
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

ColdRain napísal:d4nt3, dexter: jazvy sa daju odstranit, vid napr ustav lekarskej kozmetiky, akne vzdy skor ci neskor zmizne, je to len vec hormonalnych zmien a nadmernej cinnosti mazovych a potnych zliaz v kombinacii na precitlivenost na vonkajsie faktory prip geneticku predispoziciu, niekomu ae zmizne za pol roka niekomu za 10 ;)
Dík za radu , mrknem na to. :idea:

To dexter => nie, už sa to nezlepšilo , už dva roky to stagnuje jak sviňa, ku kožnému som prestal chodiť,lebo potom čo mi akné zmizlo a nahradili ich jazvy som na tých chu**** čo si zo všetkým dávajú na čas a nič neliečia urgentne zanevrel , proste demence , dva roky som úžíval antibiotika, nemohol pomaly vobec na slnko, kŕče v žalúdku, sračky, bolesti hlavy, suché pery, nespavosť ...( to akože vedlajšie príznaky) ... a iba sa to zhoršovalo...potom akné zmizlo a naskytol sa mi pohlad za ktorý by som toho doktora najradšej prizabil ...

všeobecne radím skor navštíviť kozmetickú poradňu, majú lepšie skúsenosti aj prostriedky , kožný sa v probléme absolútne nevyznajú preto ich radšej ignor, inak to bude aj horšie ... :new20: :modlenie: :chapes:
DiBi
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DiBi »

ja som mal vselijake tie hovadiny, ci uz len tak z lekarne alebo drogerky, aj to co predpisala kozna. nakoniec som povedal na koznom ze chcem tabletky, bral som to cca 3 meisace a je po akne. tabletky boli aknenormin, co tu som si teraz vsimol ze boli spomenute
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

lekoklatik napísal:A používaš to pravidelne? Jeden deň to nestačí. Nie si v rozprávke že raz natrieš a momentálne uvidíš výsledok
hej natieram to pravidlne co si myslis ze som co ze raz ved som to antieral tri tyzdne vkuse a teraz mi dala ina dva maste kvoli chrbatu a myslim ez to pomaly ustupuje
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

poradim viac krat sa denne sprchujte umyvajte si minimalne 4 alebo 5 krat denne tvar , použivajte hydratačne sprchove gely , alebo mydla , a mate po jebakoch , a aby som nezabudol dost doležite je nemat nasebe umeliny z miletičky a pod trhov lebo sa velmi rychlo zapotite , radsej bavlnene trička mikiny a pod. ja som sa tiež nevedel zbavyt jebakov . no a teraz už ich nemam . dodržiaval som tieto kroky a do par tyždnov som na jebaky ani nepomyslel jem čo sa mi zachce ,a sprchujem sa pravidelne , ešte pomaha dost plavaren , alebo častejsšie kupanie niekde na jazere ,alebo popr. na zahrade v bazene . snad som niekomu helpol.
brat tabletky a pod veci je uplna blbost načo si ničit organizmus ?
pokožka musi dychat a ked sa upchaju pory ktore su v pokožke tak sa vam spravi zapal a stoho jebak , potom vam tabletky tažko pomožu . tabletky sa beru ako posledne riešenie ked už nič nepomaha ale doležita je hlavne hygiena a ked ste lenivy a neche sa vam umyvat tak budete mat nahanbu jebaky . je to krute ,ale je to tak.
a ked mate napr na tvary take čierne jebaky tak to už budete muset ist kozmetičke nech vam pekne napari tvar a vtedy sa pekne uvolnia pory a možete vytlačat :wink: dasa to aj doma stači si uvarit nejaky bilinkovy čaj dat si nahlavu uterak a par minut vydržat nad hrncom vtedy sa vam pekne napari tvar a uvolnia všetky pory . je to dobre takto robit pretože darmo budete tlačit jebak ktory je skovany pod kožou . akurat si spravite jazvy potvary a to myslim že neche mat nikto . ta para fakt pomaha osobne som to takto robil . a mam krasnu plet .
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

Tomcat10: 3 mesiace?? standardna kura aknenorminom/roaccutanom je 6 mesiacov, inak je velke riziko ze sa akne opat vrati.. ti povedala kozna nech to nechas tak?

->slavo<-: nie kazdemu pomoze to o com pises, ja sam viem o com hovorim, skusal som vsetko mozne, tiez rozne (castokrat dost drahe) vodicky, kremiky a podobne so "zarucenym" ucinkom.. niekto to ma ale proste v genoch a pomoze mu len liecba najtvrdsieho kalibru :)

ako som uz v tutej teme pisal, u koznej som sa po par mesiacoch dostal k poslednemu rieseniu - aknenorminu, pred cca dvomi tyzdnami som po 6-ich mesiacoch uzil poslednu tabletku a mozem lutovat akurat to ze som ku koznej neprisiel skor lebo vysledok tejto liecby je nad moje ocakavania :) teraz mi este kozna predpisala krem Skinoren, vraj je to aj na drobne flaky, jazvicky, proti slnku a tak.. takze vravim, ja som s aknenorminom maximalne spokojny
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

d4nt3 napísal:Dík za radu , mrknem na to. :idea:

To dexter => nie, už sa to nezlepšilo , už dva roky to stagnuje jak sviňa, ku kožnému som prestal chodiť,lebo potom čo mi akné zmizlo a nahradili ich jazvy som na tých chu**** čo si zo všetkým dávajú na čas a nič neliečia urgentne zanevrel , proste demence , dva roky som úžíval antibiotika, nemohol pomaly vobec na slnko, kŕče v žalúdku, sračky, bolesti hlavy, suché pery, nespavosť ...( to akože vedlajšie príznaky) ... a iba sa to zhoršovalo...potom akné zmizlo a naskytol sa mi pohlad za ktorý by som toho doktora najradšej prizabil ...

všeobecne radím skor navštíviť kozmetickú poradňu, majú lepšie skúsenosti aj prostriedky , kožný sa v probléme absolútne nevyznajú preto ich radšej ignor, inak to bude aj horšie ... :new20: :modlenie: :chapes:
mrkni, drzim ti palce, ale co som pocul je to velmi drahe, ale nakoniec, za opytanie nic nedas
boborko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa boborko »

viem ze to bude zniet nanjvis divne a hnusne a nvm co ale mne bolo poradene dat si do kavovej lizcky trochu drozdia a vodu tak aby vznikla akasi kasicka...tym som si natrel cely xicht , ono to tak uschlo na xichte a siel som za PC alebo TV...zabudol som na to a ked mi doplo tak som si to zmyl...to iste na druhy den a ono to VELMY RYCHLO ODISLO...ze drozdie dako vysusuje to akne ale ze pokozku nedoj*be...fakt vrelo odporucam aj ked pochybujem ze to dakto skusi :D
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

ked vravis ze pomohlo, mozno to risknem... :smt047
Aky pomer si pouzil?
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Kufor napísal:Tomcat10: 3 mesiace?? standardna kura aknenorminom/roaccutanom je 6 mesiacov, inak je velke riziko ze sa akne opat vrati.. ti povedala kozna nech to nechas tak?

->slavo<-: nie kazdemu pomoze to o com pises, ja sam viem o com hovorim, skusal som vsetko mozne, tiez rozne (castokrat dost drahe) vodicky, kremiky a podobne so "zarucenym" ucinkom.. niekto to ma ale proste v genoch a pomoze mu len liecba najtvrdsieho kalibru :)

ako som uz v tutej teme pisal, u koznej som sa po par mesiacoch dostal k poslednemu rieseniu - aknenorminu, pred cca dvomi tyzdnami som po 6-ich mesiacoch uzil poslednu tabletku a mozem lutovat akurat to ze som ku koznej neprisiel skor lebo vysledok tejto liecby je nad moje ocakavania :) teraz mi este kozna predpisala krem Skinoren, vraj je to aj na drobne flaky, jazvicky, proti slnku a tak.. takze vravim, ja som s aknenorminom maximalne spokojny
ten tomcat nenapisal ze to po 3 mesiacoch prestal uzivat ale ze mu to po 3 mesiacoch zmyzlo ...

... a taktiez suhlasim s tebou co si pisal slavovi - niekedy iba umyvanie a podobne nepozmoze lebo clovek moze mat aj problemy napriklad s nadmernou produkciou mazovych zliaz a pod.
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

..bral som to cca 3 meisace a je po akne..
ja som to pochopil po svojom, ty po svojom..

dost bolo OT
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Tomcat10 napísal:ja som mal vselijake tie hovadiny, ci uz len tak z lekarne alebo drogerky, aj to co predpisala kozna. nakoniec som povedal na koznom ze chcem tabletky, bral som to cca 3 meisace a je po akne. tabletky boli aknenormin, co tu som si teraz vsimol ze boli spomenute
nechcem ta znepokojova, mo mne tiez predpisala aknenormin, tablety paradne zabrali, xichtik som mal ako detska prdelka, no cca po pol roku sa mi opat vratili. uz to nie je take hrozne, ale akne je s5. asi pomoze len vek a vyrast z toho :?

ale nevravim ti ze tebo to nemoze pomct na trvalo. ja len vravim svoju skusenost
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ja som to riesil pravidelnymi navstevami v klasickom kozmetickom salone, ale je fakt ze som mal s akne minimalne problemy, ak sa to vobec dalo problemami nazvat...
DiBi
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DiBi »

Kufor napísal:Tomcat10: 3 mesiace?? standardna kura aknenorminom/roaccutanom je 6 mesiacov, inak je velke riziko ze sa akne opat vrati.. ti povedala kozna nech to nechas tak?
nie bral som to dlhsie a tusim ze to bolo tych 6 mesiacov. je rpavda ze mi to uz vadilo, hlavne tie suche pery. ale tak som rad ze to preslo.
no a bolo tu spominane ohladom hygieny. mne to ze som si casto cez den umyval tvar a sprachoval sa stale nepomahalo. stale sa snazim oplachnut si tvar ked citim ze je od potu troska mastna. to je samozrejmost.
tie tabletky boli zo vsetkeho co som skusil fakt najlepsie. a zatial nemam pocit aby sa mi to vracalo s5.neberiem ich uz 3 meisace, tak uvidim ako ci to preslo.
wewka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa wewka »

a tie tabletky su na predpis?a kolko asi stoja?
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

wewka napísal:a tie tabletky su na predpis?a kolko asi stoja?
pojdes na kozne poslu ta na odbery spravia ti testy a ak ti schvalia ze to mozes uzivat tak ides do toho .. tabletky su zadarmo - no teda mala by ich preplacat poistovna ... nepoznam nikoho kto by zatial za ne platil inac stoja okolo myslim 3000 za krabicku ...
wewka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa wewka »

dik za info :)
own_destiny
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa own_destiny »

mikkimikki napísal:pojdes na kozne poslu ta na odbery spravia ti testy a ak ti schvalia ze to mozes uzivat tak ides do toho .. tabletky su zadarmo - no teda mala by ich preplacat poistovna ... nepoznam nikoho kto by zatial za ne platil inac stoja okolo myslim 3000 za krabicku ...
aj ja som na tom akurat 5. den :) zatial som plny ocakavani, drzte palce !!!!
Napísať odpoveď