Samsung U800 Soul B
-
amd_sk
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Samsung U800 Soul B
Cawte potreboval by som vediet ci je tento fon dobry a ci niesu na nom nejake vady z vyrobi a tak:D
otazka - preco je vadou to ze je to samsung? Rovnako trhla odpoved ako odpoved typu "Lebo je to NOKIA" .. argument hodny debila
Ked uz je nejaky padny dovod preco nekupit tento telefon, tak by sa patrilo menovat konkretne dovody, kategorizovanie podla znaciek je somarina. Osobne samsung mam (E720) a uz bude mat 3 roky, zatial som s nim nemal JEDINY problem, akurat uz sa vymackali gumicky na tlmenie telefonu pri zatvoreni - ale ziadna tragedia.
Ako jedine minus SoulB telefonu pre mna, je nemoznost citat z displeja pri priamom slnku. Inac mi vyhovuje po stranke designu, materialu, velkosti.. Este keby to bol slider, tak som z neho namakko (samsung robi vobec jedny z najlepsich sliderov, co sa napr. o Sony Erricssone povedat neda - u Nokie je to kus od kusu, ale samsungu verim viac). Inac uvazujem medzi Samsung SoulB U800 a SE W890i.
Ako jedine minus SoulB telefonu pre mna, je nemoznost citat z displeja pri priamom slnku. Inac mi vyhovuje po stranke designu, materialu, velkosti.. Este keby to bol slider, tak som z neho namakko (samsung robi vobec jedny z najlepsich sliderov, co sa napr. o Sony Erricssone povedat neda - u Nokie je to kus od kusu, ale samsungu verim viac). Inac uvazujem medzi Samsung SoulB U800 a SE W890i.
No kedze samsung mas mal by si vediet aky "obrovsky" sortiment funkci oproti napr. SE ma a o absencii hier uz ani nehovorim. Drzal som v ruke X samsungov a ani jeden by som si nikdy nekupil, lebo sa tie iste peniaze mozem dostat ovela viac. Samsung proste mobily este nevie a SE alebo aj tebou spominanej nokii nemoze konkurovat. LG tiez kedysi robil len chladnicky a dnes je v mobiloch ovela dalej ako samsung. Samsung sa este ma co ucit.
ja ale mobil nechcem na fotenie, nahravanie videa, pocuvanie mp3, surfovanie po internete. Chcem nieco, co bude tenke, pevne spracovane, nie moc plastove a so solidnym dizajnom. Pre mna osobne su neziadane telefony symbianovske, pripadne aj windowsacke, siroke s qwerty klavesnicou, namakanym fotakom ktory trci pol centimetra zo zadu telefonu... Taktiez nepotrebujem telefon na hranie, takze tie hry ma tam totalne nezaujimaju, ked uz sa fakt musim hrat, posluzi mi aj PC. Takze naozaj pre mna nijakym sposobom nie je atraktivny telefon Nokia N95, ktory je a aj bude pre mnohych synonymom funkciami nabiteho telefonu - co uz ze je to jak multifunkcna, prilis plastova tehlicka.
Spominam to preto, aby bolo zrejme, ze kazdy z nas caka od telefonu nieco ine. A cesta ktorou sa vybrali mobily, sa mi ani trosku nepozdava. Btw, uz rok cakam a obzeram sa ze by som siel do niecoho noveho, ale zatial sa nenaskytlo nic, co by ma dokazalo zaujat. Vsade sa keca o fotakoch, ktore nech fotia akokolvek uzasne, stale je to pre mna onicom kvalita aj pouzitelnost, o mp3 prehravacoch, ktore nepouzivam.. najnovsie este aj GPS zacina byt rozsirene - no pre mna dalsia mimoriadne nepodstatna vec.
Nech uz mame kazdy naroky na telefon akekolvek, samsung rozhodne nepatri k odpadom, o com svedci fakt, ze stale patri k najpopularnejsim a predavanym znackam. Tak snad to taky shit nebude...
BTW - samsung nahravanie novych hier po kabli znemoznuje nie preto, zeby to nezvladal, ale kvoli ochrane autorkych prav. Ked si hru stiahnes z WAPu, tak ti ju regulerne nainstaluje a mozes hrat.
Spominam to preto, aby bolo zrejme, ze kazdy z nas caka od telefonu nieco ine. A cesta ktorou sa vybrali mobily, sa mi ani trosku nepozdava. Btw, uz rok cakam a obzeram sa ze by som siel do niecoho noveho, ale zatial sa nenaskytlo nic, co by ma dokazalo zaujat. Vsade sa keca o fotakoch, ktore nech fotia akokolvek uzasne, stale je to pre mna onicom kvalita aj pouzitelnost, o mp3 prehravacoch, ktore nepouzivam.. najnovsie este aj GPS zacina byt rozsirene - no pre mna dalsia mimoriadne nepodstatna vec.
Nech uz mame kazdy naroky na telefon akekolvek, samsung rozhodne nepatri k odpadom, o com svedci fakt, ze stale patri k najpopularnejsim a predavanym znackam. Tak snad to taky shit nebude...
BTW - samsung nahravanie novych hier po kabli znemoznuje nie preto, zeby to nezvladal, ale kvoli ochrane autorkych prav. Ked si hru stiahnes z WAPu, tak ti ju regulerne nainstaluje a mozes hrat.