Nové linkové vedenie DPMK

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
zuziii843
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuziii843 »

Nemyslim si ze teraz to bude lepsie cestovanie, ved z tahanoviec v kuse vynechavala 10. a ne len 10 ale aj 34 a 27. mali to uz nechat tak jak to je, len viac spojov mali pridat. no uvidime co bude. :?
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

zuziii843 napísal:Nemyslim si ze teraz to bude lepsie cestovanie, ved z tahanoviec v kuse vynechavala 10. a ne len 10 ale aj 34 a 27. mali to uz nechat tak jak to je, len viac spojov mali pridat. no uvidime co bude. :?
myslim ze dokym na tahanovce nepostavia nejaku elektrickovu trat tak dovtedy tam bude problem s dopravou...malo spojov a vela cestujucich bude stale
zuziii843
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

ved raz pisali v novinach ze na tahanovciach sa bude stavat elektrickova trat. no neviem jak teraz,ale bola by som radsej keby ju tam vobec nestavali,. ja nemienim pocuvat ten rachot elektriciek. no mozno by to aj bolo lepsie s tou dopravu, ale mne stacia aj autobusy,len nech chodia poriadne jak maju....

//autoeditácia príspevku ( 03 Aug 2008, 14:51 )
ved najviac ludi ide na tahanovce, hocikedy vidim, na furcu chodili kazdych 10 minut trolejaky a prazdne, jeden ked bol plny ta zazrak , ale vsetko prazdne, a 34 s 27 to v kuse boli plne a este tak fajne za sebou chodili v jednej minute....na porazenie, a pol hodiny cakat na druhy bus. :new04: som zvedava jak budem chodit do roboty, ked cestujem z konecnej na konecnu, jedine zasa s tou 10, len dufam ze chodi z belehradsekej,....
Sheep
Addict
Addict

zuziii843 napísal:ved raz pisali v novinach ze na tahanovciach sa bude stavat elektrickova trat. no neviem jak teraz,ale bola by som radsej keby ju tam vobec nestavali,. ja nemienim pocuvat ten rachot elektriciek. no mozno by to aj bolo lepsie s tou dopravu, ale mne stacia aj autobusy,len nech chodia poriadne jak maju....
to nepisali len v novinach, to bolo cele predvolebne halo o projekte KORID a tahanovskych elektrickach tak ako v rovnakej dobe podobny Bratislavsky projekt o Petrzalskej elektricke, doteraz sa nic nestalo a to sme vraj v roku 2008 uz mali cestovat :D
zuziii843
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

kto vie? ktory autobus alebo trolejbus chodi z furce na stanicu? pls potrebujem surne vediet na zajtra ... a o ktorej priblizne od 8:00 h.

[color=red:][size=9:]//autoeditácia príspevku ( 03 Aug 2008, 15:00 )[/size:][/color:]
alebo nieco pred osmou
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

http://www.imhd.sk/ke/index.php?w=39332 ... 2f302523ea

;)

Ak sa Ti nechce hľadať, tak sú to minimálne tieto spoje:
71, 72, 15, 27, 20

Časy a zastávky si pokukaj tu:
http://www.imhd.sk/ke/index.php?w=38252 ... 2f302523ea

Jediné riešenie dopravy v Ťahanovciach je zavrieť celé to sídlisko a ľudí presťahovať niekde do bližšieho centra mesta. :) Inak odkiaľ tam chceli napojiť električky? Z Lokomotívy? Niekedy električky chodili z Lokomotívy myslím až niekde k trom súdkom.. možno by stačilo strhnúť asfalt na odkrytie starých koľajníc a stačilo by vybudovať trať od troch súdkov hore na Ťahanovce.. :D
zuziii843
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Ak sa Ti nechce hľadať, tak sú to minimálne tieto spoje:
71, 72, 15, 27, 20

tieto vsetky autobusy idu z furce na stanicu? ok, a nevies nahodou nejaku stranku kde by som si mohla pozriet ako mi idu autobusy? lebo ja som zatial ziadnu normalnu stranku nenasla.

[color=red:][size=9:]//autoeditácia príspevku ( 03 Aug 2008, 15:31 )[/size:][/color:]
jaaj prepac uz vidim,sorry som si nevsimla,diky pekne.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

zuziii843 napísal:Nemyslim si ze teraz to bude lepsie cestovanie, ved z tahanoviec v kuse vynechavala 10. a ne len 10 ale aj 34 a 27. mali to uz nechat tak jak to je, len viac spojov mali pridat. no uvidime co bude. :?
Ta ty si akú sprostosť teraz zapotil? :lol:
Sheep
Addict
Addict

Spyx napísal:Ta ty si akú sprostosť teraz zapotil? :lol:
a ty este lepsie si zapotil :D
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

Ja žasnem. Keď chodila 39-tka pár krát za deň si kde bol? Čo si vtedy neplakal, čo si vtedy nevykrikoval na magoriát? Vtedy nevadilo? Že 27-tka chodí cez mesto? No a? Lenivosť prvej triedy, že je problém sa zviesť pár zastávok nižšie ku HM Tesco a tam prestúpiť? Či to ty by si najradšej linku z postele do roboty?
vies preco som nevykrikoval lebo cela slavna 39-tka chodila tri krat do dna, dvakrat rano, raz poobede, nikdy som ju nevyuzil

dnesny priebeh cesty: zastavka cakam 15 minut dokym sa uraci prist trolejbusu a pri tescu som cakal dalsich 25 minut kym dorazi 18-tka, no uspora casu nenormalna

cesta domov: tesco zastavka, cca 40 ludi, prvy bus tahaky nastupilo pat ludi, druhy bus tahaky nastupili dvaja, treti bus tahaky nenastupil nikto zato na zastavke sa nahromadilo este viac ludi a potom dosli dva troleje za sebou, yeah cool
Máme prievan v hlave? Ta keď 54-ka chodí cez Mier, ta zjem svoje ponožky!
kktiny typu prievan v hlave si nechaj pre kamaratov co ti to zeru , v pripade 54 som sa zmylil nejde cez mier, co je defacto este horsie
Čo ti vadí? Že po novom budú chodiť častejšie? 4-minútový interval v špi*ke ti je málo? 7-minútový interval v sedle ti je málo? 10-minútový interval cez víkend ti je málo? A osobnú rikšu s Číňanom by si náhodou nechcel?
trolejbus ? to je toto co dnes dva vobec neprisli? a neskor toho isteho dna prisli prezmenu dva zasebou aha aha par mudry

zatial som nepocul nikoho vychvalovat tento system ktory zaviedli, a pis mi daco o lenivosti, vcera vdaka skvele nocnemu intervalu som si vyslapal trasu namestie osloboditelov - palackeho - colnica - slivnik a dva dni predtym mier - tesco - furca oc torysa tak mi tu rozpravaj o lenivosti
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

brm napísal:Inak odkiaľ tam chceli napojiť električky? Z Lokomotívy? Niekedy električky chodili z Lokomotívy myslím až niekde k trom súdkom.. možno by stačilo strhnúť asfalt na odkrytie starých koľajníc a stačilo by vybudovať trať od troch súdkov hore na Ťahanovce.. :D
Plán bol, alebo je?, použiť železnicu, a niekde kolo magnezitky to ťahať hore..
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

Spyx napísal:Ty tomu hovoríš diskriminácia, ja tomu hovorím zdravý rozum. Včera som ňou šiel. Vzadu sedeli dve cingančata. Vyverskovali na celý autobus, smrdelo tam že som sa dobre neporihal, ale akonáhle sme pred Stodolovou odbočili na Trebišovskú, vyskočili von jak blchy. Kvôli tomuto som prestal chodiť 34 a 31. Ak ich ty máš v láske, prosím, poslúž si! Nastúp do 11-tky a vychutnaj si ich spoločnosť.
Tak po prvé. To je chyba vodiča. Na linke 31 platí celodenný nástup cez predné dvere. Takže to je chyba vodiča. A teraz niekoľko sto cestujúcich čo chodia do Myslavy budu diskriminovaný kvôli degešom? Tak tam jednoducho nezastanem a hotovo. Ja mám platiť hodinové lístky tam a naspäť kvôli nim? Tak ten riaditeľ asi v živote nesedel v autobuse.
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

Fabo napísal:Plán bol, alebo je?, použiť železnicu, a niekde kolo magnezitky to ťahať hore..
plany su velke ako vzdy ale realizacia.. tiez ma ist kamsi do kechnecu a taak :)
zuziii843
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Otazka, je pravda ze, ak cestujete zo psom, musi mat pes 17 korunovy listok? pls odpiste nech viem na com som....
Sheep
Addict
Addict

zuziii843 napísal:Otazka, je pravda ze, ak cestujete zo psom, musi mat pes 17 korunovy listok? pls odpiste nech viem na com som....
o tom zeby pes musel stikat listok neviem, jedine co musi mat je kosik
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Podľa platnej tarify zviera = 17sk (16sk s bčk, 30sk u vodiča):
http://www.dpmk.sk/content/view/76/103/ ... cestovneho (tabuľka 3)

Inak o podmienkach prepravy zvierat píšu tu:
http://www.dpmk.sk/content/view/75/102/#zvierata
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

To chcu zase na nas zarobit, preto vymysleli prestupy. Kazdy prestup je cas naviac a to je aj drahsi listok. Dotertaz mi cesta z Furce na KVP trvala 27min co je 30min listok, teraz s prestupom na trolej trva cesta o 10 min dlhsie a teda treba stiknut 60min listok. A takto to je podlamna na vacsine liniek. Co pocuvam z okolia tak kazdemu sa predlzilo cestovanie.
Sheep
Addict
Addict

--==[ RA ]==-- napísal:To chcu zase na nas zarobit, preto vymysleli prestupy. Kazdy prestup je cas naviac a to je aj drahsi listok. Dotertaz mi cesta z Furce na KVP trvala 27min co je 30min listok, teraz s prestupom na trolej trva cesta o 10 min dlhsie a teda treba stiknut 60min listok. A takto to je podlamna na vacsine liniek. Co pocuvam z okolia tak kazdemu sa predlzilo cestovanie.
neviem ako ty ale ja necakam ze po 2 dnoch zavedenia noveho cestaku sa vsetky linky synchronizuju tak aby prestupy presne sedeli, navyse prevazna vacsina liniek MHD je aj tak ovplyvnena ostatnou dopravou, popripade vystavbou...atd
zuziii843
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:o tom zeby pes musel stikat listok neviem, jedine co musi mat je kosik
No neviem, lebo stala sa taka vec minule ked som isla v buse, jedna pani mala psa a mala stiknuty len jeden listok pre seba, a prisla revizorka a pytala od nej este jeden 17 korunovy listok cisto len pre psa. Dost blbe sa mi to zda, a kedze nemala, tak jej dala pokutu nejakych 1000 aj nejake drobne..... tak len koli tomu sa pytam... ze ako to je vlastne.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

zuziii843 napísal:Otazka, je pravda ze, ak cestujete zo psom, musi mat pes 17 korunovy listok? pls odpiste nech viem na com som....
Za batožinu a zviera sa platí zvlášť. Takže áno, musíš mať lístok.
Napísať odpoveď