Donnie Darko

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
JumperAL
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Donnie Darko

Príspevok od používateľa JumperAL »

Ak ste videli tento uzasny film, rad by som sa vas opytal ako ste ho pochopili, pretoze ja v tom mam zopar nezrovnalosti no najvacsia sa tyka asi Franka, ci bol skutocne z minulosti, co sa snim stalo ked ho donnie zastrelil kedze na konci filmu zil s normalnym okom navyse a preco vlastne donniemu pomahal, ked sa vlastne nic nezmenilo az nato ze ta turbina ho zabila
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

ja som tento film videl uz davnejsie, a nezdal sa mi byt nicim tak uzasny, ako ho vela ludi opisuje. preto si vlastne uz ani nepamatam, o co tam vobec islo.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Takže jeden z naj filmov mojich..Ovšem videl som ho 15x minimálne ..ako Directors Cut tak aj klasickú verziu..Vysvetlenie je ťažké..Ale ako také základné pochopenie je v tomto videjku približne..
http://youtube.com/watch?v=Jp22Rh2c-3o

Na tento film si vždy rád spomeniem a vždy si spomeniem na jednotlivé hlášky Donnieho :D
JumperAL
Medium Star
Medium Star

no uz som k tomu blizsie, takze na konci sa sam zabil, aby gretchen prezila? ale ako ten frank mohol cestovat v case ked bol navyse mrtvy?
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

psychodrist.pochopit to tak ako to autor myslel sa podla mna neda
JumperAL
Medium Star
Medium Star

preco by sa nedalo? len je to trochu zlozitejsie
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

pinacolada napísal:psychodrist.pochopit to tak ako to autor myslel sa podla mna neda
jj to máš pravdu..nech som nad tým uvažoval akokoľvek a prečítal rôzne varianty ako to vlastne bolo ..tak aj tak si myslím že to tak autor nemyslel :) Otom je ten film,že vás donúti sa zamyslieť nad ním a donúti človeka pozrieť si to ďalší krát..
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

nj psycho film.. dobre sa mi ale pozeral a aj po niekolkonasobnom pozreti stale nemam jasno v tom co som videl. Mozno prave preto ma ten film tak zaujal, ze nie je priehladny. Ludi bezne zaujimaju veci, ktore si nedokazu vysvetlit :)
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa existpierre »

Ja som si to zobral, ako prelinanie sa dvoch svetov, dve reality. Jeden, v ktorom prezil, druhy, v ktorom nie.
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

mne sa zda ze v tych knihach ktore tam v par zaberoch ukazovali to bolo takmer cele vysvetlene, ale kedze ten film som videl davno a momentalne ho nemam tak si to nemozem overit a ani vysvetlit
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Stopa napísal:mne sa zda ze v tych knihach ktore tam v par zaberoch ukazovali to bolo takmer cele vysvetlene, ale kedze ten film som videl davno a momentalne ho nemam tak si to nemozem overit a ani vysvetlit
Noo to bol Directors Cut čo spomínaš..Tá verzia je podľa mňa ale horšia..páči sa mi klasická verzia viacej :)
Ťažko povedať že je to takmer vysvetlené..Podľa mňa ten film keby si aj chcel vysvetliť tak to človek nedokáže :) Je to len o názoroch..
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Soviet napísal:Noo to bol Directors Cut čo spomínaš..Tá verzia je podľa mňa ale horšia..páči sa mi klasická verzia viacej :)
Ťažko povedať že je to takmer vysvetlené..Podľa mňa ten film keby si aj chcel vysvetliť tak to človek nedokáže :) Je to len o názoroch..
hmm, tak tymto si ma zaujal, aky je rozdiel medzi directors cut a obycajnou verziou? mozno si ju este na dovazok zozeniem a znova Donnieho pozriem
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Stopa napísal:hmm, tak tymto si ma zaujal, aky je rozdiel medzi directors cut a obycajnou verziou? mozno si ju este na dovazok zozeniem a znova Donnieho pozriem
Directors Cut je dlhšia..niečo cez 2hodiny ..Je tam ako spomínaš tie ukážky z knihy+ nejaké navyše rozhovory..Napríklad tá prednáška v ich škole a tak..A klasická verzia je bez toho..skrátená :) Taká lepšia by som povedal..Vždy som radšej tú pozeral ako Directors Cut..neviem prečo :)
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

ten film som nedokazal dopozerat...asi pred 2 rokmi som to skusal ale nedalo sa:) neviem mozno sa to pokusim este raz pozriet...
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa existpierre »

No pozrel som si aj original. Moj nazor znie, ze to mohlo byt vsetko v jednom, V jednej je daco co chyba v druhej a naopak. Obe casti som si pozrel rad. Ale v DC je toho viacej, cize priklanam sa k tym, ktori tvrdia, ze DC je lepsie. Ale aj origo je super, videl som tam par veci, ktore mi v DC chybali. Kiez by bol k tomuto filmu aj dabing. Ale Donieho nezamenitelny hlas by asi tazko nasli :)
Napísať odpoveď