Co jej kupit?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Eritrea
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

hmm..ty si uz vymyslel vsetko.:D naco tolko darcekov ked postaci malickost ? ..ved ide o to aby si jej ukazal ze si nezabudol..a ze ju mas rad..na to nepotrebujes ani drahe ruze, ci strieborne retiazky..podla mna su to zbytocne veci ...ja by som jej dala nejaku vec co ju zarucene potesi.. poznas ju uz dobre..mal by si vediet co sa jej paci.:)
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

nejaku peknu spodnu bielizen :smt057 alebo nejakeho pekneho teddyho so srdiečkom,ale hlavne nech je to z lásky :oops:
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa existpierre »

21rOBO21 napísal:nejaku peknu spodnu bielizen :smt057 alebo nejakeho pekneho teddyho so srdiečkom,ale hlavne nech je to z lásky :oops:
No na spodnu bielizen je dolezite ju dobre poznat. Kupit plysoveho macika, zvlastnej skusenosti ->> velmi ju to potesilo. Teda Pokial ich uz doma nema milion, Moja nemala takze pohode :)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

omg ja nechapem co vsetci chcete nakupovat spodnu bielizen, rovno vibrator by som jej kupil :roll: najlepsie je chodit len tak po obchodoch a nieco schopne sa vzdy najde, ja najdem zvycajne vtedy ked idem za dacim uplne inym ;)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Kedysi dávnejšie som chodil s jednou babou a kupoval som jej rôzne tieto plyšové potvory a keď som to s ňou skončil, ona ich rozdávala svojim ďalším frajerom. Toto isté spravila s pár retiazkami, zopár príveskov a podobných chu**** tiež padlo. Odvtedy som prestal kupovať takéto srandy. Pri spodnom prádle máš aspoň istotu, že to nebude nosiť nejaký iný švihák.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

No hej, ale s tym pradlom opatrne, bo mozete skoncit tak, ze ked jej kupite male je zle bo si myslite ze je tlusta, ked jej kupite velke tak je zle b si myslite ze je tlusta a ked dobre tak ste sa jej hrabali vo veciach lebo "ako mohol len tak trafit?"
21rOBO21
Star
Star

ja mam stastie ze ta moja vobec nieje naročná na peniaze,ale rozmýšlal som žeby som jej kupil bud nejake oblečenie alebo nejakeho macíka ktory by daval nanu pozor ked práve nebudeme spolu :wink: :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

a potom ti všetko zrekapituluje čo robila :lol:
jo daj do neho mini kameru a máš istotu.. 8)
21rOBO21
Star
Star

triple napísal:a potom ti všetko zrekapituluje čo robila :lol:
jo daj do neho mini kameru a máš istotu.. 8)
tak som to nemyslel hlupáku
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

21rOBO21 napísal:tak som to nemyslel hlupáku
aha.. ty a vedel si ty, že do dvojičiek napálilo lietadlo? :shock:
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Chlapi (a mozu aj baby)
Potrebujem take odbornu radu. Mozu byt taketo nejake darceky na privitanie mojej lasky, ktora sa vrati po 2 a pol mesiaci ked robila v zahranici? Boli sme v celkom fajn kontakte o com svedia ja vysky faktur :roll:
No k veci. Planujem kupit nieco taketo:
- DVD s koncertom jej oblubenej kapely (napalene :oops: )
- plysaka maca (mackov ma velmi rada)
- vankus alebo hrncek s nasou foto (paradte co skor a hlane kde)
- ruzu, ma ich velmi rada
- bonboniera nech si troska osladime zivot
- pozvanie do nejakej restiky

co na to vravite? ona ma vraj prichystane nieco velke. nebude to v porovnani s tym len slaby odvar? aj ked to bude darovane z lasky? so vsetkym co k tomu patri.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

:idea: hmm.. ja by som jej kúpil psa
nejakymarko
Addict
Addict

to s tym psom je ako vazne ci si robis len srandy? preco zrovna psa? co znaci darovanie psa/ziveho zvierata?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

pes jej ostane a obľúbi si ho a bude mo nadovšetko mať rada.. a ked sa náhodou rozídete psíka si nechá a vždy ked sa na neho kukne si na teba spomenie :)
nejakymarko
Addict
Addict

Ale co ak to jej rodicia nebudu schvalovat? Byvaju v RD ale nemaju ziadne zvierata tak neviem :?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

heh ani mne to otec neschválil,, proste som doniesol domov psíka nerozprával sa so mnou dva mesiace a ted sním spáva.. neni o čom a ked je to dar tak je to ešte ľahšie
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

triple sorry ale ty si uz vazne debil alebo obycajna "vidlicka"
sa uz uvedom s tym tvojim psom ...
neviem si predstavit ze by si mal nejaku inteligentnejsiu priatelku ktora by bola rozumovo vyssie ako ty (predpokladam ze 90 IQ bolo by na teba dostacujuce) a kupil by si jej psa po roku co ste spolu a este ani spolu nebyvate ... proste parada ... uz vidim ze tvoje uvazovanie ide viac ako minutu dopredu a rozmyslas nad nasledkami ...
proste tvoje napady su uplne perly ....

podla tvojho posledneho prispevku som sa zjavne v tvojej inteligencii a jednoduchosti neplietol ...

co ak maju jej rodicia alergiu ? co ak sa proste boja psov ? kolko penazi treba do toho este vrazat ... mozno na to nemaju aby sa o psa dobre postarali ...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

nehnevaj sa na mna ale je mi ťa strašne ľúto ob3l1x

ked to chápeš tak ako to chápeš..
ak si si nevšimol (ale predpokladám že hej) tak v každej téme kde je otázka čo mám kupiť? je moja odpoveď jednoznačná: kúp je psa
dôvod ti asi unikol a práve preto ťa ľutujem, preteže je to jasné ako facka a ty ako moderátor si to nepochopil :happyrespect:

//inteligentna odpoved aku som ocakaval ... /ob3l1x

tak prečo si to premazal? zistil si že mám pravdu a ty si sa mylil tak nechceš pred ludmi vyzerať ako tupec?
do teraz som ťa mal za inteligentného človeka ale dnes si mi ukázal presný opak.. (zlá noc predpokladám)

//nic som nepremazaval ... /ob3l1x

v tom prípade ešte vyjadrenie k tomuto:
ob3l1x napísal:co ak maju jej rodicia alergiu ? co ak sa proste boja psov ? kolko penazi treba do toho este vrazat ... mozno na to nemaju aby sa o psa dobre postarali ...
po tom čase čo sú spolu tak hádam chalan pozná ako sa volá ona, jej mama a jej otec a niečo už o ich rodine predsa len vie.. samozrejme chalan nieje taký tupý aby hned po prvom stupídnom príspevku typu "kúp jej psa" toho psa kúpil a nevedel čo to môže spôsobiť..
tak načo hľadáš extrémy tam kde nie sú?
nejakymarko
Addict
Addict

oks netusil som ze tu rozputam taketo nepokoje. na toho psa sa skusim spyta jej sestry, ale nevidim to moc ruzovo. skor sa vyjadrite k tomu co uz mam pripravene popripade poradte co zmenit dokupit atd. zivocichy ziadneho druhu zatial nepiste
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

neviem ale potom co sa vrati zo zahranicia (kde predpokladam ze robila) netreba velmi darceky podla mna ju velmi potesi vecera + nejaka ta ruzicka ;) a mozno nejaka drobnost ...
darceky si nechavaj na sviatky ;) to ze kupi ona nieco tebe neznamena ze jej musis nieco kupit aj ty ... myslim ze prijemna vecera a kvietky potesia ;)
vacsinou ludia ktori boli v zahranici kupuju nejake veci pre ludi na ktorych im zalezi ....
Napísať odpoveď