nechápeš? mne sa to nedá ani nainštalovať, lebo keď zapnem inštaláciu, tak mi to vyhadzuje , že vložte disk do mechaniky, takže s crackom to asi nemá veľa spoločného, že.
a cez co to robis?? deamon ci cez alkohol??
ak cez alkohol a mas aj deamona tak na alkohole zrus virtualnu mechaniku a hadam by to malo ist...aj mne sa toto vari dakedy stalol...
Fero270 napísal:a cez co to robis?? deamon ci cez alkohol??
ak cez alkohol a mas aj deamona tak na alkohole zrus virtualnu mechaniku a hadam by to malo ist...aj mne sa toto vari dakedy stalol...
cez alkohol - daemona nemám
ale mne ide pripojiť image, mne nejde instalovať
Takže ešte raz. Image mám pripojený, dám inštalovať a namiesto inštalácie mi to vypíše vložte disk 1
neviem nahodou ci to neni alkoholom..lebo ja som tiez pouzival alkohol a toto sa mi stalo vari este starej fife...a dal som to potom cez deamona a slo to v pohode...
a ked chces alkohol tak si nainstaluj novu verziu..ak nemas..
hmm....a zapojil si dobry image?
a tak daj si tam najnovsiu verziu alkoholu a potom si myslim ze by to mohlo ist...a mas zapnute v tom deamonovi tie emulacie?? tak vari kdesi kliknes ze vsetko nech je ON....
ak ti to potom nepojde skus odinstalovat alkohola a nehat len deamona..
Fero270 napísal:hmm....a zapojil si dobry image?
a tak daj si tam najnovsiu verziu alkoholu a potom si myslim ze by to mohlo ist...a mas zapnute v tom deamonovi tie emulacie?? tak vari kdesi kliknes ze vsetko nech je ON....
ak ti to potom nepojde skus odinstalovat alkohola a nehat len deamona..
No to určite, pretože je to iso - a to má iba 1 súbor
veď nie som predsa lama
Pigesko napísal:odkial si to tahal ? nie je to nejaky fake alebo chybny image ? lepsie by bolo opytat sa uploadera ci mu este niekto pisal o tomto probleme...
filip289 - Vrátim sa 13.-14. Augusta
- zrejme si budes musiet pockat...ale ak ti mozem odporucit ani to euro neinstaluj lebo FIFA (PC) je prepadak a toto je oproti fife este vacsia katastrofa podla mojho nazoru...pockaj si radsej na fifu 09 aj ked ani to nebude ziadna vyhra.
radek21 napísal:Ako to môžeš vedieť? Je pravda, že FIFA nedosahuje kvalít PES, ale konečne to pochopili aj v EA.
este mi prosim ta vysvetli co EA pochopili ? to ze FIFA nedosahuje kvalit PES uz vedia 2-3 roky ked nie viac a stale s tym nic neurobili...jedine co FIFU drzi nad vodou su medialne tahy v podobe ohlasovania noviniek ci v grafike alebo v hratelnosti ktore su iba same oje*y a samozrejme licencie ktore keby PES malo tak by uz fifa nemala cim konkurovat.